directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 11:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Milers d'usuaris es queden sense vacances per la pèssima gestió de la vaga de les companyies 'low cost'

Vueling i Ryanair, entre les més afectades

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Ahir a la tarda i avui durant tot el dia, milers de passatgers que es disposaven iniciar les seves vacances de Setmana Santa s'han quedat sense poder viatjar, frustrant així el seu planin, o hauran d'escurçar la seva estada a l'exterior per culpa de la vaga de controladors francesos. Una parella ha contactat amb directe.cat per explicar-nos el caos i la mala gestió de les companyies de baix cost.
aeroport del prat, avions, viatges, setmana santa, vueling,
Les guixetes de Vueling, les més concorregudes de passatgers afectats per la vaga de controladors a França
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Una parella del poble de Bellaterra que es disposava a viatjar de El Prat fins a Budapest ha relatat a directe.cat el caos i el despropòsit que han viscut a l'aeroport per la nefasta gestió quan han fet les companyies de baix cost sobre els efectes que ha provocat la vaga de controladors aeris a França.
 
Cap avís
 
Han explicat que han estat esperant, sense cap avís previ, fins a adonar-se'n que l'avió no iniciariala marxa. De sobte, a la pantalla s'ha notificat que el vol estava cancel·lat i ningú els donava més informació. Alguns altres usuaris han rebut un SMS del vol cancel·lat però tard, quan aquest ja ho estava. Davant la falta de dades, els usuaris han hagut de sortir de l'aeroport, és a dir, la zona d'embarcament un cop passat el control policial, i tornar a les taquilles d'embarcament.
 
Cues quilomètriques
 
La frustració de la parella de bellaterrencs ha augmentat quan s'han trobat una cua quilomètrica, més de 2.000 persones asseguren, a les taquilles de Ryanair i Vueling. En el seu cas, el seu vol era amb la companyia irlandesa. La gent no parava d'amuntegar-se fins que operaris de l'aeroport han començat a controlar les cues en mig de les queixes dels usuaris.
 
Millor per internet
 
Molts dels allà presents demanaven ajuda via telèfon a familiars que estiguessin davant un ordinador perquè, segons sembla, era molt millor fer els tràmits de devolució o canvi de vol via internet. La primera sorpresa desagradable ha estat que aquells que pretenien canviar el seu vol no ho han pogut fer fins 3 hores després de la cancel·lació, tal com els ho demanava el servei informàtic. Fet que ha significat que molta gent desistís en canviar el seu vol i preferís el reemborsament.
 
Reemborsament de l'anada sí, no de la tornada
 
Alguns usuaris s'han queixat que el reemborsament al que podien optar els viatgers frustrats només era el de l'anada, ja que la tornada no estava cancel·lada. Això ha provocat més indignació i crispació.
 
Res no està clar
 
Els que han pogut fer la sol·licitud de reemborsament han rebut un simple missatge en línia que els anunciava que la companyia valoraria els motius i que en 7 dies laborables decidiria o no acceptar la devolució. En el cas de fallar a favor dels usuaris, tardarà 7 dies laborables més a fer l'ingrés.

Prop de 60 vols cancelats 

La vaga de controladors francesos ha obligat fins aquest dilluns a un quart de dotze del migdia a cancel·lar 59 amb sortida o arribada a l'Aeroport del Prat, segons ha informat Aena. Es tracta de vols no només que enllacen la capital catalana amb ciutats franceses sinó de trajectes que han de volar per sobre l'espai aeri francès. La jornada de protestes, contra la reducció de plantilla quan es preveu un augment del trànsit aeri, ja es va iniciar aquest diumenge i es preveu que s'allargui durant tot aquest dilluns. Les companyies més afectades han estat Vueling, amb 28 cancel·lacions, de les quals tenen sortida o arribada a l'Aeroport del Prat, i Ryanair, amb una vintena més de vols a diferents punts d'Itàlia, el Regne Unit i Bèlgica, entre d'altres.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Synera fletxa Barcelona
22 de març de 2016, 07.25 h

Cotarelo dixit:

"... hay que echar a esta banda de ladrones antes de que termine de expoliar el país. La Gürtel, la Púnica, Taula, Valencia, Matas, son jalones de una aventura colectiva: una serie de amigos montó una organización para delinquir y le llamaron "partido político", en concreto, Partido Popular"

Voilà la mafia de Madrit


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
joan fletxa tarragona
21 de març de 2016, 23.05 h

Els controladors francesos són dels més reivindicatius d´Europa,o és que els polítics fancesos no són
capassos d´aturar la serie de vagues,no sols dels controladors,que pateix França actualment.I és que el seu model polític és altament ineficaç


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
21 de març de 2016, 20.02 h

EL CONGRÉS USA ACLAREIX EN UN INFORME QUE ACOMPLIRAN AQUEST DICTAMEN EN CAS DE INDEPENDÈNCIA DE CAT. QUE LA VOLUNTAT DELS CATALANAS ESTÀ PER DAMUNT DE LA CONSTITUCIÓ:


DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.