directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

ACPV demana al jutge la nul·litat del tancament del repetidor de la Carrasqueta per defecte de forma

considera que el desmuntatge dels equips va extralimitar el permís judicial

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El gabinet jurídic de l'Associació Cultural del País Valencià (ACPV) ha recorregut el tancament sense avís, el passat 9 de desembre, del reemissor que l'entitat té al cim de la Carrasqueta i que permetia veure TV3 a Alacant. Mercè Teodoro, advocada d'ACPV, ha recordat que la interlocutòria del Jutjat Contenciós Administratiu número 1 d'Alacant autoritzava literalment a 'procedir a l'execució forçosa de l'ordre de cessament de les emissions de televisió, mitjançant l'apagada i precinte dels equips corresponents', però que els funcionaris de la Generalitat Valenciana 'procediren al desmuntatge dels equips embolcallant-los en plàstics, i segellant els plàstics i bosses separadament.' Per això, ACPV considera que el desmuntatge dels equips va extralimitar el permís judicial atorgat a la Direcció General de Promoció Institucional.
carrasqueta valència acpv tv3 tancament
Comparteix
   

Segons explica l'ACPV, l'actuació de l'administració havia de subjectar-se a allò que havia demanat i se li havia atorgat, ja que això és el que especificava la interlocutòria que autoritzava l'entrada.

ACPV també considera que l'entrada sense notificació al titular de les instal·lacions, li ha creat a ACPV 'manifesta indefensió'. Teodoro, ha recordat, que 'la llei obliga a que el titular estigui present en les entrades domiciliàries, i per extensió a la resta d'entrades autoritzades judicialment, i que en cas de no voler estar present hi estiguin dos testimonis, però aquesta part no ha pogut decidir si volia estar o no a l'entrada atès que no sabia que anava a produir-se'. Si aquest 'defecte' no s'ha pogut denunciar abans, és perquè, tot i estar obligada l'Administració 'a donar compte del resultat segons l'aute d'autorització', a hores d'ara a ACPV no li consta que s'hagi dut a terme aquest tràmit.

Per tot això, ACPV, 'de conformitat amb l'article 228 de la Llei d'Enjudiciament Civil', considera aquest fet un 'incident excepcional de nul·litat d'actuacions' i demana al jutge que estimi aquesta nul·litat i autoritzi la tornada a l'estat immediatament anterior al tancament.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.