directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’ANC proposa una Diada descentralitzada i explicada al món

L'entitat sobiranista organitzarà aquest estiu actes de suports als investigats pel procés com a "llavor" de l'Assemblea de Càrrecs Electes

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

ACN Manresa .- L'ANC ha proposat per aquest Onze de Setembre un acte descentralitzat pel territori amb cinc gran punts com a escenaris de mobilització. Així s'ha fet saber durant l'assemblea general ordinària (AGO) que l'entitat celebra aquest diumenge a Manresa. El cinc indrets, que no s'han concretat, simbolitzaran per exemple les arrels i el futur del país, o la sobirania i la fermesa. Tot plegat perquè l'Onze de Setembre comenci "el procés constituent" de la República Catalana, ha assegurat Josep Sabaté, coordinador de la comissió de mobilitzacions, en una crida no només als independentistes. Sabaté ha assegurat que pretenen fer, però, "un sol acte" de manera que el territori s'uneixi "fent una gran xarxa" quan els participants es desplacin cap a un dels cinc escenaris. 










Comparteix
   


Etiquetes
El repte és "majúscul" en termes logístics, tècnics i de mobilització, ha assegurat. D'altra banda, s'ha anunciat que durant aquest estiu s'impulsaran actes de suport a les persones investigades pel procés com a "llavor" de l'Assemblea de Càrrecs Electes.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
BEJOTA fletxa bcn
26 d'abril de 2016, 18.46 h

"Las empresas están aquí por un mercado de 47 millones"

Malet,predident de la Cambra de Comers USA, ha hecho estas declaraciones procurando dejar claro que no se trata de una amenaza. "Estas empresas están aquí por un mercado de 47 millones y no de siete", ha afirmado. ".

N.B. EL MÓN EMPRESARIAL HO SAP DE SOBRA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa Valles Oriental DE VALLES UN DE SOL NO PAS DOS ¿ Aqui molesta se juntin els Dos Vallesos ?
17 d'abril de 2016, 20.08 h

EL 23 DE ABRIL LA DIADA DE CATALUNYA Un bon dia per sortir a DEFENSAR LLUITAR PER LA LLENGUA CATALANA Que esta en PERILL DE MORT Ja molta gent a Catalunya que la vol Eliminar que desaparegui per aixo paerlen en Castellà i ens imposen el castellà ala força Con fan algunes Familias Españoles Castellanes per culpa seva ens imposen el 25 % de LLengua Castellana a les Escoles Catalanes LA LLENGUA CASTELLANA ES EL CANCER Que mata la LLengua Catalana EL Bilingüis es ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa Valles Oriental DE VALLES UN DE SOL NO PAS DOS ¿ Aqui molesta se juntin els Dos Vallesos ?
17 d'abril de 2016, 19.58 h

Mireu els Catalans i Catalanes podriu fer una CAMPANYA SOLIDARIA Compreu un LLIBRE PER DONAR A UNA BIBLIOTECA Si aquella quel PUTA ALCALDE Va tirar tots els LLIBRES A LAS ESCOMBRARIAS No fa molt ..¿ Aixo no es TIRAR LA CULTURA A LA BASURA ? De totes maneres si unaltra Alcalde es torna Boig i fa aquestes coses Abans de tirar-los a la basura els Dongui a CARITES O CREU ROJA Els segur si els donarian millor desti Donar-los a gent que volguesin llegir . Ho a es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
17 d'abril de 2016, 16.04 h

Visca la República Catalana

Fora el Regne Bananer invassor que va anul.lar les nostres Constitucions i Llibertats milenàries i suprimir la llengua propia del pais. Quelcom inconcebible i que cal recuperar ja!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.