directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ciudadanos activa la #ViaUlster per rebentar el País Valencià

Després del fracàs de la seva estratègia a Catalunya ara ho intenten al sud del país, busquen l’enfrontament intentant recuperar el “blaverisme” més tronat i violent

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El portaveu valencià de Ciutadans, Fernando Giner, ha alertat aquest dimecres que el País Valencià viu en l’actualitat un procés d’implantació i creixement del nacionalisme similar al que va viure Catalunya als anys 80, un clar intent de recuperar el blaverisme i l’extrema dreta més violenta. La formació taronja s’ha concentrat davant del Palau de la Generalitat Valenciana sota el lema ‘Per al defensa de la Constitució Espanyola i l’Estatut d’autonomia’, concentració que ha comptat amb el suport de la líder de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, al costat del portaveu balear Xavier Pericay i la portaveu a l’Aragó, Susana Gaspar. Una mostra de l’odi a la llengua catalana per part del partit d’Albert Rivera que no pot amagar els motius pels quals va néixer, acabar amb el model de normalització lingüística creat a Catalunya, model d’èxit i de convivència. 

Rivera no amaga l’objectiu, activar l’odi per rebentar qualsevol intent de confluències entre els territoris de parla catalana

Durant el seu discurs, Giner ha assenyalat que València necessitava un acte com aquest “per dir-li al nacionalisme que no pot seguir per aquest camí”. En la seva opinió, “cal recuperar el que és ser valencians” i “ofrenar noves glòries a Espanya per a una Espanya més valenciana i no una València menys espanyola”.

Després del fracàs de la Via Ulster a Catalunya ara ho volen intentar al País Valencià

Giner ha criticat que la Diputació de València hagi cedit la plaça de bous per fer actes que van “contra la Constitució i l’estatut valencià”, en referència als actes organitzats per Acció Cultural. El portaveu valencià ha reclamat així mateix al conseller d’Educació valencià, Vicent Marzà, “que el procés d’immersió lingüística comprengui que els nostres fills necessiten el castellà i l’anglès per a viure”.

Arrimadas activant la Via Ulster per recuperar el blaverisme i l’extrema dreta valenciana més violenta

La líder a Catalunya, Inés Arrimadas ha clos l’acte criticant les propostes basades en enfrontar territoris “que ens fan escollir entre identitats i banderes”. Arrimadas critica allò que fa, activar l’odi entre ciutadans d’una mateixa comunitat lingüística.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
Jaume fletxa Barcelona
28 d'abril de 2016, 18.54 h

150 ARREPLEGATS DE CIUDADANOS A VALÈNCIA

La Inés Socarrimada va reunir ahir 150 paios per sentir-li dir les quatre tonteríes habituals. Un gran éxit de públic.

Mentres, a la Plaça de Bous es van reunir 25.000 valencians per defensar el país. Això si és un éxit.

Al pas que van, la propera vegada C's seràn 4 i el cabo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
pepet fletxa barcelona
28 d'abril de 2016, 13.31 h

#3 "y somos mucho ecssspañoles"........ mare meva, només insulta qui pot, no qui vol. I tu Santiago no pots, fillet, no veus que se't veu la caspa des de lluny!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
28 d'abril de 2016, 12.26 h

Més papistes que el papa. Aquesta renegada gent/ola no s'està d'intentar mantenir-se a costa de mantenir colonialment el seu país sota la metròpoli madrilenya. Ara que volen? Recuperar les restes de l'odi sembrat per la UV en temps de Lizondo? No hi ha res més dolent que un renegat de les seues arrels. Per aquestes terres el partit carabassa o butaner no té res a fer amb les seues toxines.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
28 d'abril de 2016, 12.02 h

CIUDADANOS DES DE EL PRIMER DIA, VE INSPIRAT PEL NACIONALISME IMPERIALISTA ESPANYOL, I SEGUEIX FIL PER RANDA LES TEORIES NECROFÍLIQUES, DEL LERROUIXISME, EL FALANGISME, EL FRANQUISME, TANT ÉS EL SEU NACIONALISME EXCLOENT, QUE VOLEN ANIHILAR EL VALENCIÀ, CATALÀ, ARREU. SÓN IDEES MORTES, QUE VAN PORTAR ELS GRANS ASSASSINATS DE MILIONS DE PERSONES EL SEGLE PASSAT. EL SEGLE XXI, CAL APORTAR NOVES LLAVORS GENERADES PEL HUMANISME, SÓN RETRÒGRADES I INNECESARIS PER LA VIDA DEMOCRÀTICA..


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
28 d'abril de 2016, 09.14 h

EL CONGRÉS USA ACLAREIX EN UN INFORME QUE ACOMPLIRAN AQUEST DICTAMEN EN CAS DE INDEPENDÈNCIA DE CAT. QUE LA VOLUNTAT DELS CATALANAS ESTÀ PER DAMUNT DE LA CONSTITUCIÓ:


DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
28 d'abril de 2016, 09.08 h

ACÍ HO VEIEU! PUR FEIXISME! SEMPRE ACTUEN IGUAL!!!!!!LL Mai en la història del parlament de Catalunya, cap partit, com Ciudadanos, ni cap diputat, com Inés Arrimadas, havia demanat públicament vetar, censurar, prohibir-li l'ús de l'espai públic a un altre membre del parlament, com és el cas de Lluís Llach a València, que, a banda, també canta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
28 d'abril de 2016, 08.29 h

NAZIUDADANOS DEL caudillo franquista Francisco de Carreras y su nene PRIMO DE RIVERA de los pederastas de la COPE saben que el franquisme ha de continuar, per que la familia de Carreras ho deu tot a Franco y la seva constitucio del ATADO Y BIEN ATADO O ROBADO Y BIEN ROBADO.
PROU CONSTITUCIO FRANQUISTA, prou terrorisme-franquista del NAZIUDADANO FRANCISCO DE CARRERAS POR LA GRACIA DE DIOS Y SUS PEDERASTAS DE LA COPE


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
28 d'abril de 2016, 07.44 h

la notícia: si C's reuneix representants dels Països Catalans està bé i tenen tot el dret a ocupar l'espai públic. Ara bé, si açò mateix ho fa qualsevol altre està malament i, a més, se li ha de prohibir l'ús de l'espai públic. Al meu poble és un: fes el que dic i no faces el que faig.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
28 d'abril de 2016, 07.19 h

La senyoreta Pepis anti catalana no pot arrimar, dic, arribar gaire lluny


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Santiago fletxa Valencia
28 d'abril de 2016, 01.47 h

Que banda de chalados ya os lo he dicho en más de una ocasión. Los valencianos no somos ni seremos nunca catalanes paletos con barretina. Estamos muy orgullosos de ser valencianos y muy orgullosos de ser españoles por lo tanto dejaros de hacer pajas mentales porque el separatismo catalán aquí tiene lo mismo que hacer que en Asturias chalados.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 23
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.