directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 17:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

No contundent de Junqueras a Mas

El president d’ERC assegura que estan orgullosos de la llista que van presentar el 20-D i tanca la porta a la proposta de Mas de llista conjunta

Comentaris 33  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

L’expresident de la Generalitat Artur Mas en una entrevist a 8TV va defensar aquest dijous una llista conjunta cara les noves eleccions espanyoles, perquè “a ulls del món s’entengui que el sobiranisme ha guanyat”. Tot i reconèixer que és difícil perquè ERC n’és reticent, va defensar que el fet que els sobiranistes vagin junts a les eleccions és una oportunitat. Avui el president d’ERC, oriol Junqueras, en una entrevista a Catalunya Ràdio ha deixat clar que no contempla la proposta.
 

Comparteix
   


Etiquetes
Junqueras ha afirmat que ERC se sent molt orgullosa de la llista que van presentar el 20-D, encapçalada per Gabriel Rufián perquè representa sectors de la societat que mai havien estat representats, que fan una feina extraordinària i són una síntesi del país. 

En aquest sentit ha mencionat a Joan Tardà, la uruguaiana catalana, Ana Surra, un exmilitant de “la bona Unió”, com Joan Capdevila o un exmembre d’ICV. Junqueras ha conclòs que “aquesta llista resum del país és mereixedora de la confiança dels ciutadans del país”.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#33
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa CATALUNYA TRIOMFANT TORNARÀ A SER RICA I PLENA MENTRE ESPANYA S'ENFONSARÀ EN LA CORRUPCIÓ I LA INCOMPETÈNCIA. || || ★ || ||
3 de maig de 2016, 20.04 h




#32 Noi, és molt fàcil quedar com un drap brut, i tu ho saps fer a la perfecció, com a bon CONVERGENT que ets.


Per què no et dirigies al #16 o al #20 o al #21 o al #7 o al #8 , que escriuen INSULTS contra Esquerra Republicana.


Per exemple, el #16 diu que Junqueras és la "faraona del Montilla" i Puigcercós la "chacha sin bragas del Montilla" (EL NEN convergent NO ESTÀ BÉ DEL CAP, ÉS OBVI I NOTORI)


No, tu NO ET POSES EN CONTRA DELS INSULTS, TU, CONVERGENT, tu vas en contra de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Francesc fletxa Badalona
2 de maig de 2016, 13.42 h

#30 "dividim-los i tot tornarà a lloc ...i si piquen i ens insulten ..millor que millor" ..per cert, vosté no serà un d'aquests, oi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Arnau fletxa Morvedre
2 de maig de 2016, 12.51 h

El que molts no entenen és que ara, a Madrid, no s'hauria d'anar a fer política de partit; quina política diferenciada han de fer els partits independentistes ?: és que la política d'ERc per a ser independents és diferent de la CDC ?. El que passa és que, un cop més a Erc prima la política de partit (i que algun cop CDC hagi fet el mateix, no eximeix a ERC de la seva actual responsabilitat); igual que amb el tripartit, ERc ara el que en realitat està fent és intentar menjar-li terren... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
1 de maig de 2016, 20.26 h



Nen #25 #26 #27 : t'ho repetiré, perquè NO HO ENTENS.


Jo vaig votar Convergència un parell de vegades, però quan l'Artur Mas va vendre l'Estatut de Catalunya a canvi d'una miserable foto amb en Zapatero, vaig començar a votar ESQUERRA REPUBLICANA, i mai més me n'he penedit.


No me n'he penedit ni veient com Convergència s'aliava contínuament amb el PP, ni quan va esclatar l'escàndol del Palau de la Música, en Millet i la FINANCIACIÓ FRAUDULENTA DE CONVERGÈNCIA, ni quan l'Artu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
ALTRE VEGADA, SÍ, EL NEN PESAT, IDIOTA I CONVERGENT, NO PARA fletxa ESRTÀ RESSENTIT PERQUÈ EL SEU PARE JA NO ÉS REGIDOR.
1 de maig de 2016, 20.14 h






ATENCIÓ, CATALANS:


CAL TENIR PRESENT QUE QUI VOTI CONVERGÈNCIA, ESTARÀ VOTANT PETITS TRAÏDORS FILLS DE PORCA COM AQUEST NEN CONVERGENT #27 #26 #25 que s'autoanomena "Gentil" però és un desgraciat que busca sembrar odi contra ESQUERRA REPUBLICANA.


Votar CONCERGÈNCIA és votar TRAÏCIÓ, també és votar la DRETA, és a dir, el GRAN CAPITAL, la CORRUPCIÓ, i les repetides aliances amb el PP.



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
mario fletxa barna
1 de maig de 2016, 09.47 h

#9 Ets tu qui no esten res company, això és exactament el que vol dir servei al POBLE ,les urnes varen dir clarament que se'ns ha d'escoltar i han demostrat que fan el que la CIUTADANIA els reclama amb totes les conseqüències els convergents ja tornen a fer de les seves, collons poseu fil a l'agulla per comptes de demanar sempre el SERVILISME A ERC I AJUDEU EN TOT EL QUE CALGUI sols o acompanyats d'això es tracta compamy res més ... si tinguessin les mateixes idees polítiques anirien a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
30 d'abril de 2016, 12.35 h

#23 JO esquerranista del TRIPARTIT DEL GAL, DEL MONTILLA Y DE L'ESPAÑA ANDALUSA, SI QUE SENTO VERGONYA QUE UN PARTIT MISERABLE, DE GENT ESPANYOLISTA IMPOSES A UN PETARDO NAZIONAL.SOCIALISTA ESP'ANYOL, i aquest partit miserable de feixistes espanyols es diu ERC, AUTENTITC cosi germa del GAL, QUE ES DEDICAVA A MATAR VASCOS POR LA GRACIA DEL PSOE., o SIGUI DEL TRIPARTIT DELS MISERABLES FEIXISTES


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
30 d'abril de 2016, 12.30 h

#17 per votar ERC-.MONTILLA-JUNQUERAS no cal esser imbecil, nomes cal esser un JUNQUERAS, CATOLICO,. APOSTOLICO Y ROMANO.
NI COPE NI JUNQUERAS DE ESPAÑA tierra de parrocos!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Gentil fletxa Osona
30 d'abril de 2016, 10.41 h

INDEPENDENTISTES, APRENGUEU D'UNA VEGADA PER SEMPRE QUE ERC NOMÉS LI INTERESSA EL PARTIT NO LA INDEPENDÈNCIA. SI NO PODEN MANAR ELLS, NO ELS INTERESSA LA INDEPENDÈNCIA. JA CAROD QUAN ENS VA ABOCAR 7 ANYS DE GOVERN MONTILLA, VA DIR "ARA NO TOCA LA INDEPENDÈNCIA, ARA TOCA LO SOCIAL", VOLIA DIR ARA TOCA MANAR NOSALTRES AMB EL NINOT DE MONTILLA QUE FAREM VALLAR COM VOLGUEM.
QUI NO VULGUI ACCEPTAR AIXÒ ES QUE NO VOL LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
30 d'abril de 2016, 09.17 h



#8 Juan Carlñññññññññññññños, tens nom de rei i sembla ser que també cervell de rei. Molt ignorant has de ser, i molt fanàtic anti-ERC que no sàpigues, pobre pallús, que no va ser l'Oriol Junqueras qui va fer fora l'Artur Mas, va ser la CUP, .

Ho saben fins i tot els més rucs , llevat de tu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.