directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les entranyes de vella política del PSC ressorgeixen per imposar Batet

La dubtosa democràcia interna dels socialistes i la subordinació al PSOE han servit per deixar clar a Carles Martí i Pere Navarro que no tenen cap opció

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El PSC torna a mostrar la cara real de vella política que ens els últims mesos ha intentat dissimular sota l’aixopluc de ‘força del canvi’. El partit de Miquel Iceta ha d’escollir la persona que substitueixi Carme Chacón com a cap de cartell de les noves eleccions espanyoles i la maquinària del partit ha tornat a sorgir, acompanyada de les divisions internes. El primer secretari Iceta, per encàrrec de Pedro Sánchez, ha forçat Meritxell Batet a postular-se quan el 20D va anar ‘amagada’ còmodament de número 2 per Madrid. I això ha destapat les vergonyes de la formació. 

Meritxell Batet, a l'executiva extraordinària del PSC on ha confirmat la voluntat de ser cap de llista per Barcelona als comicis del 26J
Meritxell Batet, a l'executiva extraordinària del PSC on ha confirmat la voluntat de ser cap de llista per Barcelona als comicis del 26J

Comparteix
   


Etiquetes

Carles Martí, candidat vetat per Iceta

L’exsenador Carles Martí va mostrar la voluntat de concórrer a unes primàries i ahir, fins i tot després que Chacón es retirés, va haver d’‘aguantar’ que Iceta digués que l’exministra hauria estat “molt millor” com a candidata que ell. A més, avui li ha etzibat que no es presenti a unes primàries per buscar “un premi de consolació”, suposant que Batet es postularia abans de fer-ho i assumint que en una votació Martí perdria però demanaria ser a la llista de la guanyadora. El moviment de l’aparell del PSC deixen clar qui té el suport de la direcció i qui tindrà obstacles de tot tipus per triomfar si es presenta a unes primàries.

Pere Navarro continua desterrat

En aquest sentit, el líder dels socialistes catalans ha continuat fent mostres de la dubtosa democràcia interna de la formació i de la subordinació al PSOE deixant clar que Pere Navarro no podrà formar part de la llista perquè "no hi haurà marge” per fer canvis. El predecessor del propi Iceta ahir va mostrar plena disponibilitat per ser cap de llista o ser un integrant de la candidatura, després que Chacón l’apartés pels últims comicis. Així, tot apunta a que darrere de Batet, repetiran els aliats de l’antiga candidata Germán Rodríguez, Mercè Perea i José Zaragoza.
 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
S.Moliner fletxa Begues
30 d'abril de 2016, 09.15 h

Tranquils catalans, que a les properes eleccions aquest PSOE afincat a Catalunya encara serà més prescindible i més residual.
Força Catalunya i força independència !


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
29 d'abril de 2016, 18.09 h

Però qui és aquesta dona?

D'on surt a aquestes alçades?

Qui la coneix? El PSOE andalusí?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
29 d'abril de 2016, 18.09 h

de la FULANA OFICIAL DEL, ZPEDO, la gordita i fea Chacon, a aquesta figa-seca amante del SANCHEZ DE CIUDADANOS DEL GAL!!
PSOE.CIUDADANOS, el LEPEN O FEIXISTES OFICIALS DEL REINO FACISTA DE ESPAÑA-UNA


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.