directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Iglesias: “Podemos i les forces que l’acompanyen són la millor garantia de la unitat d’Espanya”

El lider de Podemos assegura que van guanyar les eleccions a Catalunya per defensar clarament que Catalunya ha de continuar formant part d'Espanya

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Pablo Iglesias, ha insistit en una entrevista a la Cadena Ser que Podemos vol resoldre l'encaix entre Catalunya i Espanya "per una via democràtica" i que defensarà el referèndum a Catalunya. Per a aconseguir aquest encaix, Iglesias s'ha mostrat disposat a "dialogar" amb el PSOE per fer-lo possible: "El que plantegem en realitat és el mateix que plantejava el partit socialista el 2012”, ha defensat. Amb tot, Iglesias ha volgut deixar clar que “defensem que Catalunya segueixi formant part  d’Espanya i justament per ser clars en aquesta qüestió és que vam guanyar les eleccions a Catalunya”, ha dit, i ha afegit que està convençut que el 26-J En Comú Podem obtindrà a Catalunya una victòria "encara més aclaparadora" que la que va aconseguir el 20-D. 

Comparteix
   


Etiquetes
Iglesias ha dit estar convençut que aquesta vegada el PSOE estarà disposat a dialogar  i arribar a acords. "Som conscients que pensem diferent, però crec que Podemos i les forces del canvi que l'acompanyen som la millor garantia de la unitat precisament perquè reconeixem la diversitat i plurinacionalitat del nostre país", ha sentenciat.

El líder de Podemos ha assegurat que tan Podemos com IU volen "un govern progressista" i estenen la mà al PSOE perquè "estigui amb ells en aquest govern". Per Iglesias la remuntada al PP es més a prop després  que aquest dilluns Podemos i IU hagin l'acord per concórrer junts el 26-J. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
LLUIS fletxa bcn
20 d'abril de 2017, 19.53 h

El 6 de diciembre de 1978 los españoles mayores de 18 años fueron convocados a votar en referéndum la aprobación o no de la Constitución Española. Un 88% de los votantes dijeron «sí», aunque en Andalucía, Canarias, Murcia y Cataluña se superó el 90%. En ésta última, los votos afirmativos fueron Barcelona, 90,38%, Gerona 89,78%, Lérida 91,34% y Tarragona 90,99%.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Jaume fletxa Barcelona
11 de maig de 2016, 15.05 h

EL PABLO IGLESIAS, LA COLAU I EL DOMÈNECH, UNS BARRUTS GENS DE FIAR

No us en fieu del Iglesias, de la Colau i del Domènech ni del referèndum que diuen defensar. Saben de sobres que, DE MOMENT (i va per llarg), NO ES POT FER. Per tant, estan intentant enganyar a la gent (als catalans, clar) en això fent-els hi creure que es podra fer i ho defensen. A més, cal recordar que votarien NO.No en va, defensen la unidaz de España.

El Pablo Iglesias es leninista (tipus comité Central i poca demo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
11 de maig de 2016, 10.26 h

DONCS SI SENYOR, NO ÉS LA PRIMERA VEGADA QUE ES MANIFESTA I ACTUA EN AQUEST SENTIT DE PROFUND NACIONALISTA IMPERIALISTA ESPANYOL / CAL ESPERAR QUE ELS VOTANTS CATALANS HO VEGIN L'ENGANY I LLUITIN PER EL MILLOR CAMÍ, COM A L'ALLIBERAMENT SOCIAL, I LA RESTITUCIÓ DELS DRETS I CONSTITUCIONS CATALANES, DESTRUÏDES A SANG I FOC PELS EXÈRCITS CASTELLANS I FRANCESOS A PRICIPIS DEL SEGLE XVIII.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
10 de maig de 2016, 20.50 h

#7 El Congrés USA i l'Alt Dictamen

En la compareixença al congrés, Williams va assegurar que si Catalunya proclamava la independència cercaria ‘el reconeixement internacional d’acord amb la voluntat del seu poble i no pas d’acord amb les disposicions de la constitució espanyola’. Invocà tot seguit la sentència de la Cort Internacional sobre Kossove i recordà que no hi havia cap precepte de la llei internacional que pogués prohibir una declaració unilateral d’independència.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Synera fletxa Barcelona
10 de maig de 2016, 20.49 h

EL CONGRÉS USA ACLAREIX EN UN INFORME QUE ACOMPLIRAN AQUEST DICTAMEN EN CAS DE INDEPENDÈNCIA DE CAT. QUE LA VOLUNTAT DELS CATALANAS ESTÀ PER DAMUNT DE LA CONSTITUCIÓ:


DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa Valles Oriental DE VALLES UN DE SOL NO PAS DOS ¿ Aqui molesta se juntin els Dos Vallesos ?
10 de maig de 2016, 15.33 h

PABLO IGLESIAS No sabes cuanto me agrada escoltar que diguis QUE PODEMOS DEFENSAR LA SAGRADA UNITAT DE ESPAÑA Tambe hufa ADA COLAU ENCOMÚPODEM Aixo sa de dir abans de les Eleccions digues que si noi Que sapigan que voten alguns he SI Volen INDEPENDENCIA Nomes els queda E.R.C. Ja que LA CUP Sempre esta amb PODEMOS = EN COMÚPODEM Hosigui amb Espanya ,,.,,. VISCA CATALUNYA LLIURE CATALANA I CRISTIANA MAI MÉS ESPANYOLA NI CASTELLANA .... VISCA EL BARÇA ..... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
10 de maig de 2016, 13.36 h

I la plurinacionalitat mai pot impedir el procés en marxa. Presisament l'ha d'acceptar. Les majories canten per sí soles.

La resta, es fer volar coloms.

A més, quin futur ens espera dintre de l'Estat espanyol, començant pel quatre gats de la foto? Els pactes, les promeses, la forma en que actúen a tot arreu sense censurar els continus atacs a finances, llengua i cultura catalanes, ignorant al poble que clama dia rera dia per la injustícia que pateix, és evident.

Espanya és el cànc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Joan fletxa València
10 de maig de 2016, 12.59 h

Tothom sap que els Comuns són nacionalistes espanyols disfressats, així i tot encara molts catalans els voten Perquè?


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
10 de maig de 2016, 12.41 h

Algú dubte encara del #lerrouxisme flagrant d'aquesta gentussa? Algú no veu que són l'enemic més perillós de l'independentisme? Algú no veu que el referèndum impossible és l'excusa per enganyar al poble de Catalunya? Si us plau, llegiu la història i recordeu què va fer el seu predecessor, Alejandro Lerroux, amb el nostre país als anys 30. NO REPETIM ERRORS! II*II


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Meritxell fletxa LLeida
10 de maig de 2016, 12.19 h

No voteu ningú a en comu podem, el referendum és la excusa per ferse amb vots, però tots sabem que són uns traïdors... No ens deixem enganyar per aquesta pandilla de trilers....Volem la DUI ja, i la Colau fora de Barcelona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.