directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 24 d'octubre de 2024 14:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un Jorge Javier Vázquez impetuós considera “feixisme” les crítiques al seu nou espectacle

El conductor de programes com Sálvame no ha tolerat les crítiques de la formació Guanyem al seu nou espectacle teatral

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El famós presentador de programes de televisió escombraria com ara Sálvame, Jorge Javier Vázquez, va ser entrevistat ahir per Jordi Basté a El Món a RAC1, on va voler revelar un secret: la reacció a les crítiques de la formació Guanyem en un ajuntament -del qual no va voler citar el nom- per la programació del seu nou espectacle teatral.

 

Jorge Javier Vázquez al Teatre Zorrilla de Badalona
Jorge Javier Vázquez al Teatre Zorrilla de Badalona

Comparteix
   


Etiquetes

Vázquez, sensible a les crítiques

El 14 de juliol arribarà a la cartellera del Teatre Tívoli un espectacle musical, Iba en serio, protagonitzat per Jorge Javier Vázquez i Kity Mánver. L’obra s’ha anat representant per teatres de diverses poblacions amb una acollida que ha superat totes les expectatives, segons afirma el mateix Vázquez. Tanmateix, el famós conductor de programes escombraria televisius sembla ser que no tolera les crítiques a la seva feina, que ha titllat de “mediocres”.

El conductor denuncia haver estat víctima d’una crítica excessiva per part de Guanyem

A partir del minut 10 de l’àudio de la conversa amb un Jordi Basté entregat, Vázquez va emprar un to que reclamava tota l’atenció del públic per revelar la seva opinió al voltant de les crítiques rebudes per part dels responsables de Guanyem d’un municipi en el qual va actuar. Segons Vázquez, “Los de Guanyem... que acababan de llegar, pusieron a un servidor como ejemplo de lo que no debería ir a un teatro público. Primero a mí, y segundo lo Gemeliers”. Des les seves paraules es desprèn que algun responsable de la formació va considerar que la seva interpretació, o la seva trajectòria televisiva, podien ser considerables com un mal exemple cultural. Vázquez va voler desmentir que es referís a Guanyem Badalona, la formació que actualment governa a la seva ciutat, ja que a Badalona encara no ha dut l'espectacle.

JJ Vázquez s’escalfa i titlla de feixisme les crítiques de la formació vinculada a Podemos

A tot això, el famós presentador va respondre que “me parece que tenemos que hacer una revisión de lo que ellos entienden por cultura”. “Estos señores que van como de... Bueno lo típico, abanderados de la libertad”. Vázquez va anar augmentant el to i la contundència de les seves paraules, per acabar titllant les crítiques de feixistes: “Que alguien tenga la poca decencia de decir que esto no se tiene que ver, quin es usted para decir lo que se tiene que ver o no? Es que a mi me parece una muestra de fascismo, sinceramente”.

Basté mira de salvar els mobles del seu convidat

El prolífic presentador televisiu va voler reforçar la seva argumentació esgrimint que és un contribuent com qualsevol altre, i que té el mateix dret que els altres a actuar en un teatre públic que ell també paga i, que quan hi va, omple amb gent que també es fan seva i que té tot el dret a veure’l. Malgrat tenir raó en aquest punt, l’excés verbal del presentador, acostumat al nivell d’insults dels programes que condueix, ha causat una nova polèmica, que l’ha tornat a situar al focus de les crítiques. Vázquez, que afirmava que no para atenció a les crítiques per ser “mediocres”, ja que ell omple teatres “y con esa recaptación los ayuntamientos pueden programar más obras”, no sembla haver tolerat les crítiques que s’han generalitzat pel seu espectacle, més enllà de la picabaralla amb una formació a la que va vincular amb el feixisme. Basté va mirar d’evitar la relliscada de Vázquez tallant la seva intervenció després de pronunciar la paraula “fascismo”, amb un canvi radical de tema.  

 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
11 de maig de 2016, 13.59 h



No m'estranya que omple teatres , quant a Espanya ja un aborregament de gent que son els que "jalean" a persones "castiga-dors" com Mila Ximenez, i Kiko Hernandez, que els surt el odi per la pell.

Dos exemplars que tindrien que estar dintre de una gavià i amb camissa de força.

Aquesta es la educació que rep la gent de un cert nivell i per la canalla que ho veu es una "asignatura" mes dintre de la seva educació. DESPRÈS ENS ESTRANYEM DEL NIVELL DEL PAIS.

ODI, CA-MORRA, CRITS, INS... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE TODOS LOS ESPAÑOLES, en todos los españoles estamos incluidos (obviamente) TODOS los catalanes. ADIOS MASS ADIOS
11 de maig de 2016, 13.35 h

MARCA REGION CATALANA AUTONOMICA

Trias reconoce que cargó al ayuntamiento su viaje a la boda de la hija de Mas
http://www.elperiodico.com/es/noticias/barcelona/trias-reconoce-ayuntamiento-barcelona-pago-viaje-boda-mas--5121479

El director general de los Mossos descarta expulsar a los agentes condenados por la muerte de Benítez
Albert Batlle no es partidario de una "doble sanción" y tampoco se plantea abrirles un expediente disciplinario
http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/direc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Synera fletxa Barcelona
11 de maig de 2016, 11.42 h

EL CONGRÉS USA ACLAREIX EN UN INFORME QUE ACOMPLIRAN AQUEST DICTAMEN EN CAS DE INDEPENDÈNCIA DE CAT. QUE LA VOLUNTAT DELS CATALANAS ESTÀ PER DAMUNT DE LA CONSTITUCIÓ:


DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
11 de maig de 2016, 11.31 h



En N.O.D.O TV3% han abierto sus noticias con la información que el conjunto del Estado había tenido un déficit del 5 %, una cifra superior a la marcada por Bruselas. Las dos razones principales de esta desviación són el déficit de la Seguridad Social y el de las Comunidades Autónomas, especialmente Cataluña.

Esto último lo ESCONDIERON LOS COMISARIOS POLITICOS DE N.O.D.OTV3% Y EN GENERAL TODA LA PRENSA DEL MOVIMIENTO ...NAZZIONALISTA SEPARATISTA.

En concreto, Cataluña cerró 20... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
11 de maig de 2016, 11.09 h


El edificio de la "embajada" catalana en Bruselas cuesta 773.000 (+ IVA) cada año

PERO LUEGO TIENEN QUE MENDIGAR DINERO AL GOBIERNO ESPAÑOL Y AL FLA PARA PAGAR LAS FARMACIAS , PORQUE SEGUN LOS CHORIZOS DE LA GENERALITAT NO TIENEN SUFICIENTE FINANCIACION EN EL ACTUAL SISTEMA AUTONOMICO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
11 de maig de 2016, 10.55 h

Avui El Confidencial ens explica que

“Según las confesiones recogidas por los expertos en delitos económicos de la Policía, LA FAMIGLIA PUJOL PATRIOTES CATALANS S.A ocultaría a través de firmas ‘offshore’ SUDAMERICANAS fondos que suman 1.280 millones de euros (…) los fondos fueron presuntamente transferidos a sociedades centroamericanas cuando comenzaron los problemas judiciales de la familia. La Audiencia Nacional considera que esas transferencias de los Pujol tenían como objeti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
11 de maig de 2016, 10.49 h

#9

En Francia se hartan:

el anexionismo naZZionalista PANCATALANISTA hacia la “Catalunya nord” es “inaceptable”




A França, d’expansionistes, nazis i vichisuáns ja en saben, i molt. Sembla que som nosaltres, els espanyols, que tenim poca memòria


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
11 de maig de 2016, 10.48 h

#9

Y ENTONCES ¿Qué hacer? El periódico REPUBLICANO FRANCES lo tiene claro:

prohibir la estancia de la Forcadell en Francia. Porque “no es insignificante que su vocabulario esté lleno de referencias a la Catalunya Nord como los terroristas de la ETA tenían costumbre de invocar la Euskadi Norte”.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
11 de maig de 2016, 10.47 h

En Francia se hartan: el anexionismo naZZionalista PANCATALANISTA hacia la “Catalunya nord” es “inaceptable”

El periódico republicano Voltaire se ha hartado del anschluss nacionalista. Y dice esto:






“Les menées de la Catalunya, province espagnole, contre l’intégrité et la souveraineté de la France viennent d’atteindre un niveau inacceptable. (…) une telle impudence qu’elle aurait dû être dénoncée et réprimée. (…)

Con toda impunidad una española, Carme Forc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
11 de maig de 2016, 10.47 h

#3

El Congrés USA i l'Alt Dictamen del TIJ

En la compareixença al congrés, Williams va assegurar que si Catalunya proclamava la independència cercaria ‘el reconeixement internacional d’acord amb la voluntat del seu poble i no pas d’acord amb les disposicions de la constitució espanyola’. Invocà tot seguit la sentència de la Cort Internacional sobre Kossove i recordà que no hi havia cap precepte de la llei internacional que pogués prohibir una declaració unilateral d’inde... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Si volem parlar en català ho haurem de fer a la reserva índia on se’ns haurà confinat

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.