directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Alex Salmond demostra que té Catalunya al cor

Carles Puigdemont aprofita la visita a Londres per concedir una entrevista a l'edició europea del canal de televisió nord-americana CNBC

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Carles Puigdemont ja és a Londres, on ha coincidit amb Alex Salmond, que l’ha rebut amb Catalunya al cor. Literalment. L’exprimer ministre escocès ha celebrat la visita del líder català amb un pin a la solapa de l’americana on es veien dues banderes: la d’Escòcia i l’estelada. Un missatge de complicitat que deixa clar el seu suport al procés català, per bé que encara recomana buscar el diàleg amb l’Estat abans d’optar per la via unilateral. Els dos dirigents s’han conjurat per afirmar durant un acte a la capital britànica que veuran com els dos països esdevenen independents. Puigdemont, però, no s’ha conformat amb una trobada amb Salmond en la seva visita a Londres per internacionalitzar el procés. 



© Jordi Bedmar



Comparteix
   


Etiquetes

Entrevista amb una periodista estrella de la CNBC

El president de la Generalitat ha concedit una entrevista a l’edició europea de la cadena nord-americana CNBC. Concretament, la prestigiosa presentadora de la cadena, Julia Chatterley, que durant la seva carrera ha entrevistat polítics de perfil tan alt com els primer ministres d’Irlanda, de Suècia, de Grècia o d’Itàlia; els ministres d’Economia de França, Rússia; o Iannis Varoufakis quan era el titular de Finances grec. La CNBC és un canal de pagament al Regne Unit que no obstant registra una audiència d'uns 540.000 espectadors diaris, segons dades d'EMS de 2011. 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Synera fletxa Barcelona
12 de maig de 2016, 14.27 h


El Congrés USA i l'Alt Dictamen del TIJ

En la compareixença al congrés, Williams va assegurar que si Catalunya proclamava la independència cercaria ‘el reconeixement internacional d’acord amb la voluntat del seu poble i no pas d’acord amb les disposicions de la constitució espanyola’. Invocà tot seguit la sentència de la Cort Internacional sobre Kossove i recordà que no hi havia cap precepte de la llei internacional que pogués prohibir una declaració unilateral d’independ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
12 de maig de 2016, 14.08 h

Brovo President!

Endevant!

Teniu al derrera a tot un poble


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
12 de maig de 2016, 13.42 h



CATALUNYA ESTIMA LA LEGIÓ; LA LEGIÓ ESTIMA CATALUNYA

ACTO DE APOYO A LA HERMANDAD DE VETERANOS CABALLEROS LEGIONARIOS DE BARCELONA, Y CONTRA LA PERSECUCIÓN HISPANOFÓBICA QUE SUFRIMOS EN CATALUÑA

EL 28 DE MAYO 2016 EN PLAZA URQUINAONA.A LAS 12 HORAS.

DESDE VISCA ELS CATALANS QUEREMOS AGRADECER A ESTE DIGITAL POR PERMITIRNOS SERVIRNOS DE ESTA WEB PARA DAR PUBLICIDAD AL ACTO.

MOLTES GRACIES .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
12 de maig de 2016, 13.38 h


DIRECTE.CAT MENTIDERS I MANIPULADORS LA BANDERITA QUE LLEVA EN EL PECHO EL ESCOCES ES LA ESTELADA INDEPENDENTISTA Y NO LA SENYERA CATALANA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
12 de maig de 2016, 13.35 h



Jo vull ser “indepe


”:EL INDEPENDENTISTA Y ARTISTA DE LA FARANDULA Sala i Martín se embolsó en N.O.D.O TV3% 7.500 euros netos por cada programa ‘Economia en colors’.

En su programa en TV3 Economia en colors, emitido en octubre y noviembre de 2015, el economista Xavier Sala i Martín planteó ocho lecciones de economía de forma pedagógica y original, que abordaron aspectos clave como la innovación, la riqueza o el bienestar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
12 de maig de 2016, 13.19 h



LA GENERALITAT FASCISTA DE CARLES PUIGDEMONT ‘pincha’ los ‘mails’ de los funcionarios que pueden ser “peligrosos”...O SEA NO ADEPTOS AL REGIME NAZZIONALISTA.

El Centro de Seguridad de la Información de Cataluña (Cesicat) tiene un “equipo de respuestas de incidentes” que interviene correos electrónicos de la Administración pública catalana bajo su propio criterio y sin control judicial o policial alguno. El centro realiza habitualmente ‘filtros’ (en el argot interno)... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.