directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 10:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La doble cara d'Albert Rivera pel 26-J

Per una banda critica Mariano Rajoy i per l'altra conspira per un pacte Ciuadadanos - PP - PSOE

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El líder de Ciudadanos, Albert Rivera, durant una conversa informal ara fa pocs dies va comentar amb els seus companys de partit que "Ara hauríem d'estar parlant amb PP i PSOE sobre quines possibles sumes hi ha". Aquestes declaracions, que no pretenien ser públiques, demostraven la veritable estratègia del partit que segurament repetirà resultats (és possible que a la baixa) i que, per tant, l'única possibilitat de tocar poder és pactant amb els dos vells partits, PP i PSOE, fent evident que la regeneració política de Ciuadanos ha estat pur i barat màrqueting.

Comparteix
   


Etiquetes
Tot i això, avui Albert Rivera ha criticat i advertit aquest dilluns el president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, que "no es pot comprometre a fer noves retallades quan els ciutadans han d'anar a les urnes". En aquest sentit ha assegurat que "demostrarem amb números que complirem amb Europa sense que els espanyols es vegin asfixiats amb més retallades", Així doncs, ha volgut deixar clar que que no es pot retallar més en àmbits com l'educació i la sanitat, i en canvi si que s'ha de "posar mà" a la "bombolla política que tants diners costa als espanyols".

Tot i aquest suposat to contundent contra el PP, durant una conversa informal que van captar les càmeres de Cuatro, el líder del partit taronja explicava les seves preferències: "Ara hauríem d'estar parlant -i no ho estem fent, i em preocupa-, amb el PP i amb el PSOE sobre quines sumes possibles hi ha".
 
Així, Rivera voldria un Govern de PP, PSOE i Ciudadanos i ho justificaria com "un govern excepcional per a una situació excepcional. Una mena de parèntesi partidista per anar a un parèntesi d'Estat". Amb aquesta idea pretén abandonar de manera justificada el discurs que ell i el seu partit representen la regeneració política. Segons Rivera, l'objectiu és frenar el que considera extremismes, és a dir, Unidos Podemos.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
LLUIS fletxa bcn
25 de maig de 2016, 14.35 h

E. 20-D.
En el conjunt de les circumscripcions catalanes, les organitzacions no sobiranistes (A Comú Podem, Ciutadans, PSC i PPC) han aconseguit, conjuntament, un total de 30 escons, enfront dels 17 que han obtingut les formacions favorables al full de ruta del procés sobiranista (DIL i ERC).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Charni fletxa Gibraltar (UK).
24 de maig de 2016, 09.49 h

El peinado de RIVERA lo mejor. Se nota la clase. Entre el peinado de RIVERA, de IKER CASILLAS y del REI FELIPITO atontado que tienen van para BINGO!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
24 de maig de 2016, 05.24 h

EL CONGRÉS USA ACLAREIX EN UN INFORME QUE ACOMPLIRAN AQUEST DICTAMEN EN CAS DE INDEPENDÈNCIA DE CAT. QUE LA VOLUNTAT DELS CATALANAS ESTÀ PER DAMUNT DE LA CONSTITUCIÓ:


DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
23 de maig de 2016, 16.41 h

Entre el amor carnal al de Carreras o el amor carnal a la guapita tonta del Parlament, aun on sabe con que se queda el transexual Primo de Rivera


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.