directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ple accidentat d'Ada Colau

Pancartes, samarretes, murmuris i esbroncades han protagonitzat una sessió plenària incòmoda per a l'alcaldessa

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Ada Colau ha tingut una sessió plenària amb un punt caòtic aquest matí. Coincidint amb la setmana dels aldarulls de Gràcia, l’alcaldessa no s’ha lliurat de gestos de la CUP al respecte, però no han estat els únics incidents que ha registrat el primer ple després de la signatura de l’acord de govern entre Barcelona en Comú i el PSC.










Comparteix
   


Etiquetes
1. La samarreta de Garganté disfressa Colau de Mickey Mouse

El regidor de la CUP Josep Garganté s’ha presentat al ple amb una samarreta on es veu el rostre d’Ada Colau amb unes orelles del popular personatge de Disney Mickey Mouse. A més, en aquest muntatge, enmig del front de l’alcaldessa hi apareix un tercer ull, a mode d’‘ull que tot ho veu’. És un misteri, de moment, el significat de la samarreta, i està subjecta a moltes interpretacions: una d’elles podria ser que es presenti Colau com una titella al servei del capitalisme –Disney n’és un dels símbols més paradigmàtics-. L’‘ull que tot ho veu’ podria significar que els poders fàctics de sempre la tenen controlada o simbolitzar que ella mateixa es creu equivalent a una deessa.

2. L’alcaldessa i el temps d’intervenció

Ada Colau ha intervingut en un moment del Ple per parlar de seguretat –en què té competències directes- però quan portava uns segons parlant, s’ha sentit el senyal que indicava que se li havia esgotat el temps. La seva reacció ha estat d’ofendre’s i dir: “Perdonin, tenia més temps, eh! Això no... No, no, havia vist que em quedava un minut!”. Tot seguit ha continuat parlant i, davant els murmuris dels regidors que havia provocat, ha insistit: “Escolti’m, des d’aquí he vist com canviaven els tempos, no ho faig mai això!”.

3. L’esbroncada de Joaquim Forn

Arran de la mateixa qüestió de seguretat, el regidor del grup de CiU Joaquim Forn ha intervingut per ‘esbroncar’ Colau per no haver complert amb les seves responsabilitats: “Irresponsabilitat la seva, senyora alcaldessa, irresponsabilitat per ser la primera vegada que parla sobre seguretat en aquest plenari sent la màxima autoritat, responsable directa orgànicament”. A més, li ha retret que “si vostè n’és la responsable, hauria de començar a conèixer la legislació una mica”, per haver explicat noves competències de la Guàrdia Urbana, cosa que “ja diu la llei de policies de l’any 1991”.

4. Pancartes i samarretes de tots colors

L’alcaldessa no només s’ha hagut d’‘empassar’ una esbroncada des de la bancada convergent, sinó també des de la part on s’asseia el públic, ja que diversos ciutadans s’han presentat amb pancartes on s’hi podia llegir ‘Servei públic, gestió pública’ i ‘teleassistència!”. Alguns d'ells també s'han presentat amb la samarreta de la campanya veïnal de rebuig a la "insuficient" proposta de cobertura de la Ronda de Dalt de l'actual govern. Els regidors de la CUP també han tingut un missatge per a l’alcaldessa en forma de cartells i d’un paper penjat sobre el micròfon on s’hi llegia: “#LlibertatSidil”. Una protesta en defensa de l’alliberament d’un manter per agredir un policia amb una branca.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Synera fletxa Barcelona
27 de maig de 2016, 19.49 h

Algú portava la de la balena Mobby Dick?

Ara testa en propia persona al que aplicava als demés.

T'agrada Colau?

Doncs traga!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
27 de maig de 2016, 17.51 h




#4 Para basura, basura de verdad, ni Bonos ni leches raras, para basura de verdad la que se encuentra en el catre donde tu madre, Aragoneses, se deja joder por unos miserables 7€


Encuentras de todo, en ese catre: caspa de la REGIÓN ESPAÑOLA, ladillas, condones usados, cucarachas, una pierna ortopédica, un ojo de vidrio... qué sé yo! De todo!!





Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE TODOS LOS ESPAÑOLES, en todos los españoles estamos incluidos (obviamente) TODOS los catalanes. ADIOS MASS ADIOS
27 de maig de 2016, 16.30 h

LA REGION CATALANA AL MISMO NIVEL QUE BANGLADESH

Moody’s hunde a Cataluña en el ‘bono basura’ y la aleja del programa del BCE

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2016/05/27/catalunya/1464335740_170129.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
27 de maig de 2016, 15.07 h


#1 No, tio, no, ese circo no es nada de nada si lo comparas con el circo que montaron el Zacarias y el Macario el otro dia en el clus de putas ronde trabaja tu madre, cuando se pusieron a cantal er caralsol ¡¡ disfrazaos de enanitos de Blancanieves !!

¡¡ Eso sí que es un circo de verdad, y no el que dices tu, nene !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Marta fletxa Catalunya
27 de maig de 2016, 15.03 h

Cup i Podem la mateixa merda antisistema!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE TODOS LOS ESPAÑOLES, en todos los españoles estamos incluidos (obviamente) TODOS los catalanes. ADIOS MASS ADIOS
27 de maig de 2016, 13.38 h



menudo circo

¿esta charlotada y los disturbios de Barcelona no sale en todos los periodicos mundials del mundo hummilandonos a todos los españoles?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.