directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 14:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Increpen Anglada a Badalona després de dir que la ciutat és un 'infern' perquè hi ha 'massa immigració'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Dos joves han increpat, aquest dissabte al migdia a Badalona, al president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, i l'han titllat de 'xenòfob'. Els joves han dit a Anglada que 'no respecta ningú' i que ha anat a una ciutat on 'tots som immigrants o fills d'immigrants'. Com a resposta, el líder del partit d'ultradreta ha afirmat que 'estem a un país democràtic' i que cadascú pot pensar 'el que cregui'. En la seva visita a Badalona, Anglada ha afirmat que la ciutat 'és un infern' perquè hi ha 'massa immigració' i ha afegit que Plataforma per Catalunya està 'disposada a acabar amb això perquè primer som els de casa i després els de fora'.
Josep Anglada, Badalona, PxCat
Comparteix
   


Etiquetes
Josep Anglada ha anat a Badalona per apropar a la ciutat la campanya 'A peu de carrer' i ha visitat comerços i ciutadans per presentar el discurs de Plataforma per Catalunya i les seves 'inquietuds', ha expressat Anglada.

El president de Plataforma per Catalunya ha afirmat que els partits que formen part de l'Ajuntament de Badalona 'no han fet res per la immigració' i s'ha mostrat crític amb el president del PP de Badalona, Xavier García Albiol, afirmant que 'durant els quatre anys que ha estat al consistori no ha solucionat res'.

Segons Anglada, la campanya que va iniciar el PP badaloní el passat mes d'abril en què relacionava immigració amb inseguretat, la van fer perquè 'tenen molta por'. Anglada ha expressat que el PP a Badalona 'perdrà molts vots a favor de Plataforma per Catalunya'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
4 de juliol de 2010, 16.59 h

Cal donar tan protagonisme a un ser com aquesT?? -.- Ridicul pel Directe.cat


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Marc fletxa Tarragona ciutat
4 de juliol de 2010, 12.12 h

Això que perquè som un país democràtic es pot dir el que es vulgui no és veritat, ja que el racisme està prohibit que a mi em sembli.

En quan a que PxC guanyarà els vots que perdrà el PP a Badalona, ho veig molt improbable... Anglada, et creus un superhome però et veig massa radical com per encaixar a Catalunya. Ara, cadascú s'ho monta com pot.

Salutacions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
atlasac fletxa Vila-real
4 de juliol de 2010, 11.00 h

Si.... a mi m´afavorís els INVASORS també el criticaria...mireu, uns gitanos veïns meus, un any com tots els anys feien, sen van anar a la verema a LLEIDA, als dos dies estaven en casa, els vaig preguntar com era això, .- "te lo diremos, el que nos pagaban el año pasado por dos horas ahora quieren que estemos 10) ni als GITANOS els afavoria...o serien els GITANOS...RACISTAS-i...TOT això que ens diuen!!!!. aquests MULTIMILIONARIS no els agradaria gens que jo em passegés per les seves c/c ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.