directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El RUI entra en campanya: Domènech se’n fot i Rufian i Homs discrepen

El referèndum unilateral d’independència ha estat el protagonista d’aquest matí de campanya. Domènech l’ha ridiculitzat, Homs no ho veu clar i Rufián diu que per ERC no serà.

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El líder d’En Comú Podem i defensor del referèndum impossible, Xavier Domènech, en un acte d'aquest divendres a Barcelona s’ha mofat de la possibilitat que el Govern convoqui un referèndum unilateral d’Independència (RUI) "El RUI és allò que, en principi, el senyor Artur Mas va convocar pel 9-N amb una ploma estilogràfica escollida especialment per a l'ocasió, que ha acabat al Museu d'Història de Catalunya”, ha dit Domènech, que ha recordat que al final “aquell RUI es va acabar convertint en un procés participatiu”,  i ha conclòs que tornar al 9-N “seria una mica preocupant". 





Comparteix
   


Etiquetes
Rufián diu que per ERC no serà que es rebutgi el RUI i Tarda apunta que la proposta l’haria d’avalar el Parlament

El cap de llista d'ERC, Gabriel Rufián, ha assegurat que "per Esquerra no serà" que es rebutgi un (RUI), perquè els republicans estan "al costat de qualsevol iniciativa que doni veu i posi les urnes". Rufián però, ha assenyalat  que el RUI no consta per ara al full de ruta i  Joan Tardà, ha recordat que "qualsevol modificació" que alterés la resolució del 9-N s'hauria d'avalar al Parlament.

Homs rebutja un RUI perquè els del 'no' no hi participarien i no tindria legitimitat internacional

El candidat de CDC, Francesc Homs, ha argumentat que “no em faríem res de convocar un RUI si la gent del 'no' el boicotegés, perquè davant la comunitat internacional seria difícil sostenir-ne la seva legitimitat". Homs considera que no es pot fer un RUI “si els del 'no' no el reconeixen" i ha recordat que la  democràcia “no es pot imposar", en aquest sentit ha mencionat que el 9-N va ser un "exercici extraordinari", però tothom va coincidir "que no era suficient", ja que només es van mobilitzar els independentistes.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
LLUIS fletxa bcn
17 de juny de 2016, 14.45 h

En Cataluña las salidas de empresas superaron en un 76% al número de entradas, con un déficit en la balanza de 352 compañías. Ninguna otra de las autonomías tiene un resultado tan negativo.

Lo que Puigdemont oculta sobre la fuga de empresas de Cataluña y Madrid .
Dice que en 2015 se fueron más sociedades de Madrid que de Cataluña, pero no menciona las que llegaron a una y otra comunidad. El saldo final es de 623 para Madrid y -352 para Cataluña


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
13 de juny de 2016, 11.14 h

EL RUI ÉS EL CAMÍ, XAVIER DOMÉNECH, MÉS QUE ENFOTRE-SE'N LI FA POR AL CAP I A LA FI EL REFERÈNDUM QUE FA FALSA PROPAGANDA DE TOT EL REGNE D'ESPANYA, ÉS UNA FAL·LÀCIA INASSEQUIBLE / ESMENTANT EL PAÍS VALENCIÀ I LES BALEARS,, NO ENS DIU RES / ELS INDEPENDENTISTES SOM ELS QUE SEMPRE HEM ESTAN EN CONTACTE, LLUITANT CONTRA EL FRANQUISME I EL NEOFRANQUISME, I ASSOLINT PAÍS VALENCIÀ I BALEARS EL PRIMER PAS QUAN HA POGUT DEIXAR EL PP. ALS VORALS DE LES CARRETERES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa CATALUNYA TRIOMFANT TORNARÀ A SER RICA I PLENA MENTRE ESPANYA S'ENFONSARÀ EN LA CORRUPCIÓ I LA INCOMPETÈNCIA. || || ★ || ||
12 de juny de 2016, 22.43 h








#22 Com veus, Cagarritoneses, jo segueixo preocupant-me per tu i oferint-te GENEROSAMENT els meus savis i DESINTERESSATS consells.




De tant en tant, si no vols semblar una miserable rata malagradosa, EM PODRIES DONAR LES GRÀCIES PER LA MEVA DEFERÈNCIA, NO ET SEMBLA?





Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa CATALUNYA TRIOMFANT TORNARÀ A SER RICA I PLENA MENTRE ESPANYA S'ENFONSARÀ EN LA CORRUPCIÓ I LA INCOMPETÈNCIA. || || ★ || ||
12 de juny de 2016, 22.40 h





#22 No, Cagarritoneses: si segueixes esperant un maricó de merda, NO HO EXPLIQUIS A TOTHOM.



Si a tu t'agrada que un tio et dongui pel rulé, ÉS COSA TEVA. A nosaltres, lectors, que et sodomitzi un blanc o un negre no ens interessa gens ni mica.



De tota manera , i perdona que et dongui un consell sense que tu me'l demanis, si esperes un maricó que no t'arriba, sigues discret, i en comptes de posar-te a proclamar en veu alta les teves dubtoses pràctiques sexuals, ves a un Sex-shop... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI , REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes ADIOS MAD MASS ADIOS
12 de juny de 2016, 14.22 h

#21

sigo esperando que me denuncies, maricon de mierda


En Comú Podem repetirá victoria en Cataluña y Ciudadanos superará a una CDC en caída libre
El partido de Domènech, el único líder que aprueba, crecerá un escaño, y Ciudadanos pasará de 5 a 7


http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/encuesta-elecciones-generales-2016-cataluna-5192680


ADIOS MASS ADIOS ADIOS POKEMON ADIOS


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
JOSEP DE BNA. fletxa Barcelona
11 de juny de 2016, 19.05 h

#20
#19 amb les vostres tonteries de crítiques, esteu creant desunió entre els que volem un país nou, desacreditant a les persones que treballen i perden moltes hores per aconseguir-ho, a menys que sigui aquesta la vostre intenció per ser nazis feixistes camuflats. Encara que no sigui aquest el cas, els capellans també poden ser independentistes, o tu et creus que ets millor-


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
11 de juny de 2016, 18.24 h

#10 evaristo, el salva nens, el pederasta del directe, la rata boja d'erc-monges i capellans, au salvador, mesies, evagenlic, ets mes aburrit que un gos mort.
Tant fantastica que es la vida i tu arrossegante com un gos que estima el junqueres el gordinflon que no para d'endrapar com si fos el NERON DE CATALUNYA.
Ampliar les portes per que passi el Neron i a pagar nosaltres LA SEVA GANA INFINITA DE PODER


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
11 de juny de 2016, 18.20 h

#18 de capellans i monges en sobren molts i moltes, i el primer de tots mossen Junqueres, un parroco del temps del Franco que aburreix mules, someres i altres esquerranistes de poble.
Com es pot aguantar tanta gilipollancia?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
JOSEP DE BNA. fletxa Barcelona
11 de juny de 2016, 13.38 h

#2
#5
#7
#8 Però com podeu ser tant cínics, a més de incivics mal educats, prepotents i mancats de cultura democràtica, que no feu res mes que insultar, mofar i desqualificar amb males maneres a tots els que no pensen com vosaltres. És que no heu après res de educació a la escola?, o fèieu campana quan la impartien.
Si vosaltres sou el joves que haurieu de fer una Espanya gran en el dia de demà, estem apanyats, i sobre voleu donar bon exemple de respecte i tolerància a els que vole... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
11 de juny de 2016, 12.12 h

NO US DISTREGEU DE ON ANEM,TIRANT PEDRES ALS GOSSO QUE ENS LLADREN NO PODEM PERDRE TEMPS, NOSALTRES A CONSTRUIR UN PAÍS NOU, NET, LLIURE I FELIÇ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.