directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 23 de setembre de 2021 03:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigdemont i Mas reclamen el suport dels votants de Junts pel Sí

El president defensa que ara cal apostar per aquells que tenen la "fermesa i la seriositat" com a valors "irrenunciables" i reivindica CDC que és "qui més se l'ha jugat" i per reforçar el Govern

Comentaris 41  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el president de CDC, Artur Mas, han unit les seves veus aquest diumenge per reclamar als votants de Junts pel Sí que el 26-J optin per CDC. "Ajudeu als que més se l'han jugat i als que més han posat la cara", ha reclamat Mas des del recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau, on ha recordat que van ser els convergents els que van impulsar la candidatura conjunta independentista que el passat 27-S va guanyar les eleccions. 










Comparteix
   


Etiquetes
Fotogaleria de l'acte en aquest enllaç fotos @marcpuigperez

Cal reforçar el govern votant a CDC

 
Puigdemont, per la seva part, ha argumentat que Convergència és la força de la "seriositat i la fermesa", però també ha demanat el vot per a CDC per tal de reforçar el Govern que ell presideix.

Com ja va fer en les eleccions del 20-D, CDC ha fet una crida aquest diumenge perquè els votants de Junts pel Sí apostin el 26-J per la candidatura que encapçala Francesc Homs.
 
El president convergent i expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat als votants de Junts pel Sí que recordin que va ser Convergència qui va "empènyer més que cap altre partit" perquè es pogués arribar a fer una candidatura conjunta.
 
"A tota aquesta gent que va votar Junts pel Sí jo us demano que ara tingueu en compte que en el moment de la veritat, en el moment decisiu, en el moment que es pot aconseguir la llibertat, nosaltres sí que vam donar la cara i ens l'hem jugada. Ara us necessitem al nostre costat, ajudeu la gent que va donar la cara per vosaltres", ha assenyalat Mas.
 
Mas ha defensat que CDC ha estat protagonista en tots els moments importants, encara que fossin complicats
 
I ha posat d'exemple l'Estatut del 79, el cop d'Estat, l'entrada d'Espanya a la UE i l'Estatut del 2006. "Com no havíem d'estar en primera línia ara, en el moment que el país es juga la seva llibertat?", ha exclamat.
 
Puigdemont: ara "cal mobilitzar-se al voltant d'aquelles candidatures que han fet de la seriositat i de la fermesa uns valors irrenunciables"
 
Per la seva part, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha remarcat que ara "cal mobilitzar-se al voltant d'aquelles candidatures que han fet de la seriositat i de la fermesa uns valors irrenunciables". "Aquesta gent també som la gent de Convergència i sobretot som la gent de Convergència", ha reivindicat Puigdemont.
 
El president ha defensat que si els catalans van ser capaços el 27-S de bastir Junts pel Sí, "un dels grans projectes polítics que ha fet Catalunya", ara això ha de continuar. "Això no és present, és futur. Ha de continuar i espero una nova mobilització el 26-J perquè la gent seriosa i responsable que va dur a l'èxit Junts pel Sí, ara ens atorgui un suport que és molt necessari pel Govern que tinc l'honor de presidir", ha argumentat.
 
"I què espera la gent que va votar Junts pel Sí?
 
Espera que hi hagi polítics que desencallin allò que alguns encallen, que tinguin el coratge de desempatar i no visquin en un empat permanent que no compromet a res, gent que quan hi ha un problema no se'l tregui de sobre i no el delegui, gent que construeixi i no destrueixi", ha continuat.
 
I és que Puigdemont ha assegurat que CDC és "l'accent seriós de l'estat català", perquè "algú ho ha de ser i perquè n'hi ha que renuncien". Ha posat d'exemple el govern municipal de Xavier Trias a Barcelona, contrastant-lo amb el d'Ada Colau, però també el d'Artur Mas en comparació amb els del tripartit.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#41
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa Valles Oriental DE VALLES UN DE SOL NO PAS DOS ¿ Aqui molesta se juntin els Dos Vallesos ?
14 de juny de 2016, 22.47 h

36 ) Marta no crec en LA POLITICA Ni en els Partits Politics tots son iguals TOTS VOLEN ENORMES SOUS PRIVILEGIOS I ANAR EN COTXES OFICIALS i uns tapan la corrupció dels altres i entre tots SE TAPAN LA CORRUPCIÓ Tots Corruptes JO Sense ser de Cap Partit Politic tin una idea que no canvia de fa molts anys TOT EN CATALÀ UN PAIS UNA SOLA LLENGUA OFICIAL .. LA CATALANA A CATALUNYA ... PROU Retallades a la EDUCACIÓ PUBLICA Perquemai més sortin alumnes estudiantes que escri... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
LLUIS fletxa bcn
14 de juny de 2016, 16.07 h

E. 20-D.
En el conjunt de les circumscripcions catalanes, les organitzacions no sobiranistes (A Comú Podem, Ciutadans, PSC i PPC) han aconseguit, conjuntament, un total de 30 escons, enfront dels 17 que han obtingut les formacions favorables al full de ruta del procés sobiranista (DIL i ERC).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
LLUIS fletxa bcn
14 de juny de 2016, 13.30 h

Joaquim Gay de Montellà - INËS ABUCELLS
Cataluña pierde un 20% de sus empresas por el independentismo
Gay de Montellà lamenta también que se paralicen inversiones por la incapacidad de formar Gobierno en España


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa Valles Oriental DE VALLES UN DE SOL NO PAS DOS ¿ Aqui molesta se juntin els Dos Vallesos ?
13 de juny de 2016, 20.51 h

36 ) Tranquila JO Sóc dels que fen PUJA LA ABSTENCIÓ ... No me agrada LA DRETA NI LES DICTADURAS COMUNISTAS QUE DEFENSAN LA CUP I EN COMÚPODEM ....No no NO VOTO A LA CUP NI A CONVERGENCIA NI A CAP .. No crec en els Partits Politics ni en els Politics ...37 ) Abuelo NO Viejo si que lo soy SÓC UN CATALÀ EMPRENYAT Amb els COVARDS POLITICS CATALANS Amb un COVARD GOVERN CASTALÀ Masa de DRETES Molt Anti-social para mis gustos ....GOVERN CATALÀ I DEVIL ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI , REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes ADIOS MAD MASS ADIOS
13 de juny de 2016, 19.32 h

#36

Marta no te metas con el abuelo que es mas rojo que tu. solo que es viejo y no ha PADECIDO el ahogo lingüistico.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Marta fletxa Sabadell
13 de juny de 2016, 16.48 h

S'ha de ser molt retardat per votar a la Cup!
#33 A veure si escrius una millor tros de ruc feixista. Espero que no siguis votant de la Cup perquè el teu grau de subnormalitat ja seria preocupant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI , REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes ADIOS MAD MASS ADIOS
13 de juny de 2016, 16.47 h

#34

QUERIDA NAZI

DEBERES MOSTRAR UN POCO DE RESPETO A LAS OPINIONES AJENAS, . . AH, NO QUE ERES UNA NAZI Y ESO IMPLICA LO CONTRARIO.

AL MENOS ERES CONSECUENTE CON TU NAZISMO


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Marta fletxa Sabadell
13 de juny de 2016, 16.44 h

S'ha de ser molt retardat per votar a la Cup!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa Valles Oriental DE VALLES UN DE SOL NO PAS DOS ¿ Aqui molesta se juntin els Dos Vallesos ?
13 de juny de 2016, 16.16 h

PUIGDEMONT y ARTUR MAS .. Falta sorti en bosaltras JORDI PUJOL Fundador de C.I.U. Fundador de Convergencia i EX-President de Catalunya . Que Dolents sou que no deixeu el parli digui lo que pensa he Hus teniu que fer Fotografias amb el i el seu FILL abans quel tenquin a la Preso 5 anys per EL CAS ITV .... Hus podriu fer Fotios es FELIZ MILLET Home de Confiança de Convergencia Alt carrec public bostra ..... DONAR SUPORT A CONVERGENCIA .. ES DONAR SUPORT A LA ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa Valles Oriental DE VALLES UN DE SOL NO PAS DOS ¿ Aqui molesta se juntin els Dos Vallesos ?
13 de juny de 2016, 16.10 h

ARTUR MAS y PUIGDEMONT ,, No podeu Reclamar ajuda ni suport dels Catalans quels baro TREURA LES AJUDAS SOCIOALS Quels baro Retalla ajudas socials Que BARO TANCAR GUARDERIAS PUBLICAS Per ajudar millor a les Privades RETALLADES EN SANITAT PUBLICA I EDUCACIO PUBLICA .. Tancar AMBULATORIS Serveis de URGENCIA DE NIT ... NO FER EL HOSPITAL PUBLIC ... LA POLITICLINICA DE GRANOLLERS .. Que fa molta falta ATURATS I POBRES Que els feu patir no hus votaren pas FEREN PUJA LA ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Aquesta és la democràcia espanyola?
Ramon Boixet Ramon Boixet
Obrirà el Vaticà la Guàrdia Suïssa a les dones ?
Jordi Aviñó
Les millors cales de la Costa Brava

#xocdetrens fletxa







logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.