directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Homs acusa Podemos de cometre el "pecat" de Susana Díaz

El candidat de CDC acusa a la llista de Pablo Iglesias"d'anar a arreplegar quatre vots a les esquenes dels catalans"

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

ACN Tortosa .- El candidat de CDC a les eleccions del 26-J, Francesc Homs, ha recriminat deu anys més tard a ERC que fes José Montilla president. "Aquesta és la coherència en la defensa de Catalunya que han tingut alguns", ha apuntat en un míting a Tortosa en el desè aniversari del referèndum sobre l'Estatut. Homs ha recordat que els republicans, com el PP, van demanar el vot en contra, però després van fer un segon tripartit, "que era evident que era un projecte d'independència", ha ironitzat. També ha carregat contra Podem, acusant-lo de cometre el "pecat" de Susana Díaz "d'anar a arreplegar quatre vots a les esquenes dels catalans". El president de CDC, Artur Mas, ha cridat a donar suport els que "donen la cara", en contrast amb els que "donaven lliçons d'ètica i ara es barallen".


Comparteix
   


Etiquetes
Homs recorda a ERC de fer Montilla president

Homs ha aprofitat l'efemèride del desè aniversari del referèndum sobre l'Estatut per recordar que tant ERC com el PP reclamaven el vot en contra del text, encara que per motius diferents. "I després què van fer? Uns carregar-se l'Estatut i els altres van fer Montilla president, que era evident que era un projecte d'independència, com tots sabem", ha etzibat el candidat, que ha constatat amb ironia que "aquesta és la coherència en la defensa de Catalunya que han tingut alguns".  El convergent ho ha contrastat amb l'actitud del seu partit, que "ha defensat sempre Catalunya de forma insubornable", apostant sempre per l'Estatut tot i ser a l'oposició, fins que va ser retallat pel TC.

Homs carrega contra Podemos

El cap de llista de CDC també ha disparat contra Podem, a qui ha acusat de fer un "doble discurs" quan parla a Catalunya i quan ho fa fora, "caient en el pecat de tots els altres, de la Susana Díaz, d'anar a arreplegar quatre vots a les esquenes dels catalans". Homs ha recriminat a En Comú Podem que aposti aquí pel corredor mediterrani i en canvi defensi fora "la unitat visceral d'Espanya en contra de Catalunya". "Quina barra, com canvien de discurs", s'ha queixat.

Podemos  fa un “Susana Díaz”

Seguint aquesta línia, ha opinat que si gent com Susana Díaz, presidenta andalusa, fa declaracions contra els "privilegis" dels catalans és perquè tenen por de la independència, perquè això obligaria Espanya a "espavilar-se". "Per això no ens deixen marxar, perquè llavors s'haurien d'espavilar", ha indicat Homs, que ha demanat a la socialista que no tingui por, perquè la relació serà llavors "més normal, sense trencaments, sense dramatismes".
 
El convergent també ha carregat contra el PP per haver pres decisions que "han fet molt mal" a Catalunya, i ha posat d'exemple el Pla de Conca, que s'ha compromès a aturar si CDC resulta decisiva. En tot cas, ha garantit que els vots de Convergència no serviran per investir un president del PP, perquè els populars "no han de ser ni un minut més a la Moncloa".
 
Per la seva part, el president de CDC, Artur Mas, ha avisat que el 26-J pot venir d'un diputat més o menys, com va passar en les últimes eleccions al Parlament. En aquest punt, ha carregat un cop més contra la CUP, que és aquella gent que "dóna consells però a l'hora de la veritat s'amaga". "Hem vist com aquells que donaven lliçons d'ètica, de bona política i no sé quantes coses més han acabat barallats entre ells", ha remarcat Mas, que ho ha comparat amb la gent de Convergència, "que sempre dona la cara i fa la feina, que no mira pel partit sinó pel conjunt del país".
 
També Mas ha fet al·lusió a l'aniversari del referèndum de l'Estatut i ha recordat que si Catalunya ha començat un procés cap a la independència també és perquè fa deu anys va votar a favor d'un text que després es va acabar convertint en una "presa de pèl, i la gent va prendre nota i va dir prou".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
a mi m´agrada el diesel fletxa done´m mes diesel
21 de juny de 2016, 00.05 h

#9 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI , REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes ADIOS MAD MASS ADIOS
20 de juny de 2016, 18.13 h

#8

QUERIDO nazi,

NO TE ENFADES CON LA nazi sYNERA.

ESA TACTICA SUYA DE REPETIR Y REPETIR SUS MENTIRAS ES PARA QUE ALGUIEN SE CREA SUS MENTIRAS DE TANTO REPETIRLAS Y COMO MUY BIEN DICE TAPAR CUALQUIER OTRO TEXTO QUE NO SEAN LOS SUYOS.


AY, SYNERA, HASTA TUS CAMARADAS NAZIS TE HAN CALAOOOOOOO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
20 de juny de 2016, 08.50 h

#6 Synera, de vegades fa la impressió que penges els teus comentaris repetitius com per enterrar algun comentari anterior que no deixa gaire bé a Convergència. T'aviso perquè no sé si ets conscient del mal efecte que fa. Per no parlar dels "vots positius"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
19 de juny de 2016, 16.20 h

HOMS RECORDO QUE VOSALTRES I SOBRE TOT TU HAS PRACTICAT EN POLITICA EL "COITUS INTERRUPTUS" ES A DIR QUE A L'HORA DE LA VERITAT HA SORTIT LA PARAULA CLAU "ARA NO TOCA". PROU DE FALORNIES RECORDA EL PACTE DEL MAJESTIC, L'ANADA D'EN MAS A PIDOLAR DAVANT D'EN ZAPATERO I EL MES GROS, EN AIXÓ NO TENS CULPA, NO VOLER EL CONCERT.
PROU D'ENGANXAR LA LLUFA A ELS D'ERC, TOTHOM L'HA CAGAT EN AQUEST TEMPS


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
19 de juny de 2016, 13.41 h

#4

CARTA DE LES NACIONS UNIDES
CAPITOL I: PROPÒSITS I PRINCIPIS
Article 1.2:

"Els propòsits de les Nacions Unides son: 2. Fomentar entre les nacions relacions d'amistat basades en el respecte al principi de la igualtat de drets i al de lliure determinació dels pobles, i prendre altres mesures adequades per a enfortir la pau universal"

AQUESTA CARTA ESTÀ RATIFICADA PEL L'ESTAT ESPANYOL

I LES LLEIS SON PER COMPLIR, OI QUE SÍ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa CATALUNYA TRIOMFANT TORNARÀ A SER RICA I PLENA MENTRE ESPANYA S'ENFONSARÀ EN LA CORRUPCIÓ I LA INCOMPETÈNCIA. || || ★ || ||
19 de juny de 2016, 08.56 h




Homs ahir també va acusar ERC per haver volgut convèncer els electors que es varen deixar entabanar pel pretès radicalisme independentista de la CUP que tornin a votar ERC.



Això constitueix una crítica injusta, i fins i tot TRAÏDORA, si es destina a qui a cada moment estàs demanant que accepti aliar-se amb tu.



Aconsello a Francesc Homs que tingui la HONRADESA de demanar disculpes i retirar les seves INSIDIOSES PARAULES.




Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
19 de juny de 2016, 01.23 h

DICTAMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010


- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtia d’aquest poble
- Declarem que en una societat democràtica, a diferència d’una dictadura, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
18 de juny de 2016, 18.22 h

EL CONGRÉS USA ACLAREIX EN UN INFORME QUE ACOMPLIRAN AQUEST DICTAMEN EN CAS DE INDEPENDÈNCIA DE CAT. QUE LA VOLUNTAT DELS CATALANAS NO POT ESTAR PER DAMUNT DE LA CONSTITUCIÓ NI DE LA RESTA D’ESPANYOLS:


DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON IL.LEGALS EN UN ESTAT DEMOCRÀTIC

- Declarem que existeixen normes en el dret internacional que prohibeix les declaracions unilaterals d’independència en un país democràtic
- Declarem que quan hi ha una co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
18 de juny de 2016, 15.35 h

#1

LA LEGÍTIMA DUI QUE RECOLZARAN ELS USA:

El Congrés USA i l'Alt Dictamen del TIJ

En la compareixença al congrés, Williams va assegurar que si Catalunya proclamava la independència cercaria ‘el reconeixement internacional d’acord amb la voluntat del seu poble i no pas d’acord amb les disposicions de la constitució espanyola’. Invocà tot seguit la sentència de la Cort Internacional sobre Kossove de 2010 i recordà que no hi havia cap precepte de la llei internacional que pog... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
18 de juny de 2016, 15.13 h

DICTAMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010


- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtia d’aquest poble
- Declarem que en una societat democràtica, a diferència d’una dictadura, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.