directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rajoy busca el vot d'Unió i el Grup Godó el promociona

Insta els moderats catalans que "prenguin la iniciativa que els hi han arrabassat els rupturistes i antisistema"

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Mariano Rajoy, president en funcions de Catalunya, s'ha destapat avui deixant clar que vol arreplegar els prop de 80.000 vots que ha deixat orfes d'Unió Democràtica de Catalunya. Com que el Partit Popular al Principat serà l'última força, ha volgut oferir un to per oferir sortia a un vot residual. Rajoy ha instat els moderats catalans que "prenguin la iniciativa que els hi han arrabassat els rupturistes i antisistema i influeixin a la política espanyola".
mariano rajoy
mariano Rajoy


josep cuni
Cartell Cuní Rajoy

Comparteix
   


Etiquetes
El candidat del PP i president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, ha destacat aquest dimarts que la Generalitat comptarà amb la seva col·laboració i mà estesa en allò que vagi a favor dels interessos dels catalans i ha apuntat que "no faltarà la voluntat d'entesa i diàleg", però ha afegit que els agradaria que aquesta voluntat "fos recíproca".
 
Al més pur estil Duran i Lleida, ha avisat que "qui, a contracorrent de la història i el projecte europeu, s'entesten en la separació i la divisió i ho fan a més cavalcant sobre l'antipolítica i l'extremisme estan condemnats al més estèril dels fracassos". En un esmorzar-col·loqui 'Primera plana' organitzat per 'El Periódico' a Barcelona, ha instat els moderats catalans, que estan pel compliment de les lleis, per l'entesa i per la recuperació econòmica, que "prenguin la iniciativa que els hi han arrabassat els rupturistes, radicals i antisistema i influeixin de nou a la política espanyola".
 
Avui, visita a can Cuní
 
La visita de Mariano Rajoy a Catalunya tindrà més visibilitat i notorietat gràcies al Grup Godó i a Josep Cuní. Aquest vespre el president del Govern espanyol visitarà 8 al Dia a 8TV. La cadena i el programa ha promocionat l'entrevista titllant-la "d'històrica".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Carles Viñals Casado fletxa Sant Vicent del Raspeig
22 de juny de 2016, 13.25 h

I si no en tinguéssiu prou amb els arguments exposats al meu post anterior per votar independentistme el proper 26J, aquí teniu la darrera marranada de la màfia gubernamental espanyola en forma de conspiració entre les més altes esferes del poder espanyol i la botifleria de Catalunya, treballant a tota màquina per trobar (o fabricar si no en troben), qualsevol mena de drap brut amb què desacreditar els liders de l'independentisme.

I aqui teniu també la miserable reacció del miserable ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Carles Viñals Casado fletxa Sant Vicent del Raspeig
22 de juny de 2016, 11.59 h


CATALANS...!!!

Aquestes properes eleccions no us quedeu a casa. Voteu massivament per Convergència o Esquerra, segons les vostres preferències, però VOTEU. Tot apunta a un canvi de majories a Espanya, i el conjunt PSOE-Podemos s'alçarà molt probablement amb la majoria. Cal procurar per tots els mitjans que aquesta majoria no arribi a ser absoluta. Si l'assolíssin, el referèndum promés per Podemos s'esvairia automàticament (amb l'aprovació tàcita dels seus votants catalans) i canvia... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
22 de juny de 2016, 11.07 h

Artículo del profesor cotarelo:

"ESTA ESCORIA QUE GOBIERNA:


... ¿Cómo va a dimitir nadie de esta cuadrilla de indeseables, pertenecientes a un partido imputado penalmente si su presidente, quien debiera haberlo hecho hace años, cuando se descubrió que, además de su salario a cuenta del Estado, cobraba jugosos sobresueldos de origen turbio, lleva cuatro y medio sentado en un sillón al que no tiene ningún derecho moralmente hablando? Y no solamente es un tipo bajo sospecha sino alguien... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
22 de juny de 2016, 09.38 h



DIMISSIÓ.........DIMISSIÓ...... NO POT SER UN ALTRE COSA.

AIXÒ ES LA PERVERSIÓ DE LA POLÍTICA.

NO ES POT TOLERAR TANTA PORQUERIA .

EM QUALSEVOL ALTRE PAÌS , JA ESTARIEN CESSATS . LA DIMISSIÓ JA ES MES DIFÍCIL, PER QUE NO TENEN DIGNITAT. LA BRUTÍCIA QUE PORTEN SOBRE NO ES NETEJA DE CAP MANERA.

FDEZ. DIAZ , QUE DIU LA VERGE DE AIXÒ ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Sara fletxa Barcelona
22 de juny de 2016, 09.09 h

Cap feixista no entrarà per la televisió ni per la ràdio a casa nostra. Li hauria de fer vergonya al Cuní llepar-li el cul als enemics de Catalunya. I de les escoltes del ministre espanyol i l'altre podrit a polítics de CDC i d'ERC, res de res. Aiii, Cuní, que baix que has caigut.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1

Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.