directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Albiol desbocat, diu que a Catalunya es funciona “com els estats totalitaris”

Fernández Díaz acusa Mas de "fer-se la víctima un cop més" quan ha demanat que s'arxivi la causa del 9-N

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

ACN Badalona .- "Aquí funcionem com els estats totalitaris amb judicis sumaríssims i no s'ha escoltat encara a l'afectat i ja es prepara al Parlament el procediment per destituir-lo". Així de contundent s'ha mostrat aquest dimecres el coordinador general del PPC, Xavier Garcia Albiol, referint-se al fet que es demani la dimissió de Daniel de Alfonso, director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, qui compareixerà aquest dijous al Parlament per les converses amb Fernández Díaz. Així mateix, en un acte de campanya a Badalona, el cap de llista del PPC a les eleccions al Congrés dels Diputats i ministre d'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz ha acusat el president de CDC, Artur Mas, de "fer-se la víctima un cop més" quan ha demanat que s'arxivi la causa del 9-N.

Comparteix
   


Etiquetes
A l'inici de la seva intervenció, Albiol ha manifestat que "és un dia especial perquè li consta que Jorge (Fernández Díaz) no ho passa bé perquè és víctima d'una evidència que posa damunt la taula el tipus de classe política que tenim a Catalunya". Ha lamentat que a Catalunya no preocupa que al ministre d'Interior i al director de l'OAC els han estat espiant i gravant en una reunió de treball. De fet, ha preguntat: "el director de l'OAC no s'ha reunit amb Mas, Junqueras o Rivera?".

"Quan la possible corrupció és a Catalunya això no és pot tocar i és sagrat"

El dirigent del PPC ha manifestat que el govern espanyol ha treballat molt bé i ha sigut ferm amb la lluita contra l'independentisme, però sembla que "el món independentista quan ha descobert aquesta reunió ha alertat que ataquen a Catalunya i a tots".
Garcia Albiol ha assegurat que no li sorprèn l'actitud "irresponsable" dels independentistes, sinó que participi en aquest joc Ciutadans. Segons ha dit, el partit de Rivera "s'ha apuntat amb ERC, Junts pel Sí i la CUP a iniciar un procés al Parlament per destituir al director de l'OAC".  "Què pinta Ciutadans al costat d'aquests partits polítics participant d'un judici sumaríssim que és el que es planteja contra el director de l'OAC?", ha preguntat Albiol.
 
"Defenestració i cessament d'una forma sumaríssima"
 
En la seva intervenció, Fernández Díaz, citant a Garcia Albiol, ha dit que "li han preparat al director de l'OAC la seva defenestració i cessament d'una forma sumaríssima i han alterat l'ordre del dia d'una pròxima sessió plenària per procedir a la seva destitució".
 
El candidat del PPC per Barcelona ha criticat, com ha fet ja aquest matí, que es busca la destrucció de l'adversari i s'ha definit de nou com una víctima. Així mateix, ha carregat contra els independentistes que volen "que no es pugui lluitar contra la corrupció". En aquest sentit i com també ha indicat a l'entrevista a Periscope, "ells són Catalunya i volen impunitat davant la llei i davant algunes conductes. Es pot lluitar amb tota la contundència contra la corrupció a tots els llocs menys si els afecta a ells. Això no serà així gràcies al vostre vot a tota Catalunya i Espanya", ha alertat.
 
També ha manifestat que gravar il·legalment "una conversa privada amb intenció de fer mal políticament és reprovable i a això no se li pot donar suport". Fernández Díaz ha preguntat també quin és el delicte que ell va cometre. "Quin és el delicte, que amb els trossos d'aquestes gravacions es parlava de persones que formaven part d'uns partits? Per cert, no he vist que s'hagi fet cap filtració amb aquestes persones i això vol dir que s'havia actuat amb rectitud d'intencions".
 
Fernández Díaz critica Mas
 
El ministre d'Interior en funcions ha tornat a carregar contra l'expresident de la Generalitat Artur Mas, qui ha demanat aquest dimecres que s'arxivi la causa del 9-N. Ha arrencat dient que "el victimisme" dels independentistes tothom els coneix. "Mas aprofitant el què ha passat ha sortit a fer-se la víctima un cop més", ha assenyalat. Posteriorment, ha bromejat que aquest pas farà una compareixença per demanar que se li retirin les multes de tràfic.
 
Fernández Díaz també ha volgut deixar ben clar que d'ànims no n'hi falten. "Si algunes pretenien amb aquestes operacions fer-me perdre l'ànim, no ho aconseguiran", ha recalcat. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
Paco Pi fletxa Barcelona
26 de juny de 2016, 03.34 h

Escriviu amb el cul obert de bat a bat!
Insisteixo: per què no escriviu en castellà (segon -o no tan segon- idioma a Catalunya), que cobriríeu una franja important i imprescindible de lectors, i no cauríeu en el ridícul de no retre la dignitat deguda a l'idioma català?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ, DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ. fletxa CATALUNYA TRIOMFANT TORNARÀ A SER RICA I PLENA MENTRE ESPANYA S'ENFONSARÀ EN LA CORRUPCIÓ I LA INCOMPETÈNCIA. || || ★ || ||
23 de juny de 2016, 20.37 h




#17 POBRE bejota, el RUC OFICIAL del digital , HUAH HUAH HUAH HUAH huah huah huah ! ! ! ! ! !


POBRE bejota, ja ha quedat clar i tots sabem que ets un pobre ANALFABET CRETÍ ESPANYOLAMENT IMBECILITZAT I FANATITZAT PEL FRANQUISME.




Recordem-ne algunes, de les teves ANALFABETADES CANTIMFLESQUES:



Aquest pobre idiota, ens va repetir cinquanta vegades aquella frase FALSA que ell atribuia a Bismarck, personatge del qual aquest ANALFABET CRETÍ del bejota no sabia ni escriure'n correctam... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
LLUIS fletxa bcn
23 de juny de 2016, 18.59 h

Según una encuesta de José Bou
Empresarios de Cataluña: ‘La desconexión es inviable’
Hasta el 87% de ellos se plantearía trasladar su negocio fuera de Cataluña si el Govern continúa con suproceso de separación del resto de España


N.B. TOTALITARI I XIMPLE .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
23 de juny de 2016, 11.31 h

ÉS PALÈS GARCIA ALBIOL, TÉ UNA MANCANÇA COGNITIVA MOLT PROFUNDA, ÉS L'HAVER HERETAT ELS FENOTIPS DE L'IMPERIALISME NACIONALISTA ESPANYOL: SANGUINARI QUE HA ESTRUCTURAT L'ESTAT AMB GUERRES TERRORISTES, QUE HA CREMAT DRETS I CONSTITUCIONS DE VALÈNCIA, CATALUNYA, I BALEARS, IMPOSANT UN DECRET DE NOVA PLANTA ABSOLUTISTA COM ELS SEUS REIS. CATALUNYA LES SEVES LLEIS DEL XII I XIII, EREN AVANÇADES, INSPIRADES EN LES ASSEMBLEES DE PAU I TREVA DEL XI. ,


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Ricard fletxa Sant Cugat
23 de juny de 2016, 09.30 h

Lo del cartell WC a la foto es molt apropiat de les cagarrines que els venen al damunt


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Gorka fletxa Manrussia
23 de juny de 2016, 09.10 h

Molt bona la fotografia on es veu el cartell de WC. Assenyala on són les clavegueres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
23 de juny de 2016, 08.36 h



Albiol, no pots parlar.

TENIU DES-DE ELS BAIXOS FINS EL ÙLTIM PEL DEL CAP, BRUT I PODRIT..


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
23 de juny de 2016, 08.07 h

Només crien per a veure si ens fan callar. J. Fuster


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
23 de juny de 2016, 07.26 h

PP, banda terrorista -franquista beneida per la banda terrorista-franquista de la COPE CON FALDAS Y ARRIBA ESPAÑA, tierra de pederastas con sotana


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Synera fletxa Barcelona
23 de juny de 2016, 01.29 h

#9

LA LEGÍTIMA DUI QUE RECOLZARAN ELS USA:

El Congrés USA i l'Alt Dictamen del TIJ

En la compareixença al congrés, Williams va assegurar que si Catalunya proclamava la independència cercaria ‘el reconeixement internacional d’acord amb la voluntat del seu poble i no pas d’acord amb les disposicions de la constitució espanyola’. Invocà tot seguit la sentència de la Cort Internacional sobre Kossove de 2010 i recordà que no hi havia cap precepte de la llei internacional que pog... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.