directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 17:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El perfil pirotècnic de Fernández Díaz

directe!cat repassa les 10 traques que han petat més fort del ministre espanyol

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Ell no és el culpable. Ell és la víctima. Tot és fruit d'un muntatge. Van tots contra la seva persona. Així ell es defensa. Només li faltava dir que ell és el blanc d'una conspiració "judeo-masonica izquierdista en contubernio con el terrorismo rojo". Però... què s'amaga darrere de la figura de Jorge Fernández Díaz, cap de llista del Partit Popular a Barcelona i ministre d'interior del govern espanyol?
Foto: Ministeri Interior
Foto: Ministeri Interior

Comparteix
   


Etiquetes
Traca 1 - Família falangista
 
Fernández Díaz és el segon de deu germans i va néixer a Valladolid una setmana santa de 1950. És fill d'un militar falangista d'origen navarrès que va fer carrera amb el franquisme.
 
Traca 2- La poltrona
 
Porta prop de 38 anys dedicant-se a la política i es dedica a la política des de fa 37 anys canviant de formació política com qui canvia de mitjó. Ha militat a UCD, CDC, Alianza Popular i el PP. Fou nomenat subdelegat i Delegat Provincial de Treball a Barcelona, Governador Civil d'Astúries i de Barcelona. Va ser president provincial d'Aliança Popular a Barcelona i president del PPC, i regidor de l'Ajuntament de Barcelona, diputat al Parlament i al Congrés i senador. Durant el Govern d'Aznar ocupà tres secretaries d'Estat fins a arribar a ministre amb Rajoy.
 
Traca 3- Un ultra religiós
 
Conegut per la seva dèria divina, és supernumerari de l'Opus Dei, devot de tota classe de verges i sants i és antiavortista furibund, va comparar l'avortament amb ETA, contrari al matrimoni gai perquè amenaça la pervivència de l'espècie i defensor de la unitat d'Espanya. De tant en tant va al santuari franquista d'El Valle de los Caídos a resar.
 
Traca 4- En Marcelo
 
Fernández Díaz té un protector i així ho va explicar en una entrevista: en Marcelo. Després de caure del cavall en un viatge com a diputat a Las Vegas el 199 explica tenir un àngel de la guarda personal amb qui medita i resa.
 
Traca 5- L'escàndol que rebenta la campanya

Encara falten més àudios de la conversa que s'hauria produït l'any 2014. En elles es pot escoltar com ell i el director d'Antifrau investiguen algunes adjudicacions del govern tripartit a l'empresa de Ferrovial Cespa, on aleshores treballava el germà d'Oriol Junqueras, Roger Junqueras. També a Carme Forcadell i la seva família. També a Homs i està directament relacionat amb els comptes a l'estranger a Trias i Mas. Fernández Díaz va convertir el Ministeri de l'Interior en un femer contra el procés independentista.
 
Traca 6- Corrupteles per tot arreu
 
Després que s'hagin fet públiques les gravacions on es pot escoltar clarament com conspira maquiavèl·licament per atacar Catalunya i, per tant, demostrar que està esquitxat de cap a peus, cal recordar que el ministre ha protagonitzat sonats escàndols relacionats amb els informes de la UDEF i algunes portades d'El Mundo i la Razón –assenyalant els jutges favorables al dret a decidir-, que fins i tot han arribat a la Comissió Europea. Ha pretès intoxicar partits polítics catalans a través de mitjans i ha buscat la complicitat de la Policia espanyola.
 
Traca 7- Les mentides
 
El ministre d'interior espanyol ha quedat retratat quan la xarxa ha fet córrer aquest vídeo d'una aparició al programa Salvados de Jordi Évole quan se li preguntava per la seva implicació en els casos de filtracions sobre presumptes corrupteles a CDC. Ell, no solament ho negava, sinó que treia pit en la seva no involucració i en la professionalitat dels cossos de policia. Fins i tot arriba a dir que "el temps col·loca les persones al seu lloc", mai millor dit.
 
Traca 8- Les medalles
 
Cal recordar que el ministeri de l'Interior va condecorar el comissari José Villarejo -vell comandant policial franquista, creador de la Unitat Interna Policial i lligat a tot tipus d'operacions i casos obscurs en governs de l'UDC, PSOE i PP-, en agraïment per investigar polítics a Catalunya.
 
Traca 9- La Camarga
 
Un altre episodi a part és el cas d'espionatge polític de La Camarga en el que el ministre surt escaldat. Malgrat s'ha intentat tapar que durant la conversa entre Alícia Sánchez Camacho i Victòria Álvarez, la popular va mencionar que al PP tenien un problema de violència de gènere que afectava suposadament al ministre, un digital madrileny es va fer ressò d'aquesta part de la conversa que mai ha vist la llum.
 
Traca 10- Col·locar a familiars
 
Per últim, queda per la història un article que va publicar El País la periodista Elena Llorente el 1983, que narra que Jorge Fernández, va ser un dels últims delegats de Treball que va aconseguir "una de les concentracions de familiars existents més grans" per via de les contractacions a dit. Així s'hauria contractat a la seva esposa Asunción Cárcoba Garitoinandia; a María Isabel i Francisco Javier i Carmen Fernández, germans de l'ara ministre; als cunyats Josefina Cabrera, Carmen Khum, José María Azpilicueta, i també a un cosí de la dona, Rosendo Garitoinandia Gallastegui.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
24 de juny de 2016, 22.04 h



#11 Doncs jo, fa uns quants mesos, o potser algun any, vaig llegir que el Cagarroneses havia nascut ja així tarat perquè segons deia algú que semblava conèixel bé, la seva mare va intentar avortar-lo amb una agulla de fer mitja, ah, sí, ara recordo: era la seva mare, que ho deia, la Rimmel "la zorra del desierto", i es veu que amb l'agulla no el va poder matar però li va travessar el cervell per quatre o cinc llocs diferents, deixant-lo idiota de per vida.

L'explicació em sembla m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
24 de juny de 2016, 21.58 h



#10 CAGARRONESES:


Creus que encara algun lector ignora que quan sents fàstics i penes és perquè creus que el teu gos t'ha prenyat quan et donava per cul?


I et penses que algú ignora que quan veus nazis és perquè t'has fotut mitja ampolla d'anís El Mono ?


Que et penses que no sabem llegir ?



Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI , REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes ADIOS MAD MASS ADIOS
24 de juny de 2016, 20.14 h

#7

QUERIDO NAZI

PARA TU INFORMACION UCD Y CDS ERAN LO MISMO ASI COMO AP Y PP.

ES COMO DECIR QUE DETERMINADO NAZI HA MILITADO A CDC, JxSI Y A DiL.

que pena me dabais y que asco me dais


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
josep de Bna. fletxa Barcelona
24 de juny de 2016, 19.54 h

Descoberts els muntatges falsos que promovia aquest individuo contra els dirigents polítics afins al procés independentista com ara el Srs. Mas, Trias, Forcadell i molts altres, sobre la tinença de comptes en el estranger i altres rebuscades acusacions per difamar la seva honorabilitat i debilitar-los, seria ara just per part del partits i altres opinants que s'ho van creure sense contrastar les dades, demostrant ser uns passerells, que fessin unes declaracions públiques demanant disculpes ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
josep de Bna. fletxa Barcelona
24 de juny de 2016, 18.41 h

#1 Me ho has tret de la boca doncs hi ha una dita amb castellà que diu "quién siembra tormentas recoge tempestades" hi ha fet tant de joc brut en la seva vida que al final a rebut ell, girant-se en el pitjor moment. Mai se li podrà dir de aquest home que te el cel guanyat per les seves bones obres. De tot això, el que no puc entendre és com sent un home tant ultra religiós (OPUS), pugui anar tant en contra a l'ètica i doctrina catòlica con ha anat. Deu ser un d'aquests homes que surt... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
AliBay fletxa Cornellà
24 de juny de 2016, 14.04 h

>>> Ha militat a UCD, CDC, Alianza Popular i el PP.

Va militar al CDS hereu de la UCD, no a CDC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
24 de juny de 2016, 11.28 h

Federalistes, independentistes i demòcrates junts, l'estat centralista i postfranquista d'espanya i els partits espanyols mai consentiran fer un referèndum si no els pressionem des de Catalunya, per això cal votar partits d'aquí.

Ningú ens reconeixerà des de fora si nosaltres mateixos no votem a cada elecció per la independència. CADA ELECCIÓ és una oportunitat per acostar Catalunya a la llibertat i fer un país millor per això cal votar partits clarament independentistes, inclús s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
24 de juny de 2016, 11.14 h



ELS CORRUPTES VOLEN ELS NOSTRES CAPS.

ELS SEUS TINDRIEN QUE RODAR. !!!

PER BRUTS, FINS I TOT, FORA DE LA UNIÒ EUROPEA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
24 de juny de 2016, 11.07 h

UN POBRE HOME FRACASSAT

ELS SEUS TEMPS EREN ALTRES, HAN PASSAT PER SEMPRE

FEINA: DESPRESTIGIAR EL GOVERN ESPANYOL I LES SEVES INSTITUCIONS DELINQUINT IMPUNEMENT PER CONDIR-LO A LA RECTA FINAL DE LA SEVA DECADÈNCIA: LA DESAPARICIÓ


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
MariaRosa CAT fletxa Barcelona (Catalunya)
24 de juny de 2016, 10.49 h

Quines penques, quina barra i quina pocavergonya !!!
Fins i tot per a uns Govern i Estat tan miserables i antidemocràtics com els espaÑols !!!
Quina gent més tòxica i indesitjable ...
I hem de continuar com a esclaus d'aquesta gentussa ???????
MARXEM, i ràpidament, si us plau !!! // * //


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.