directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras crida a "concentrar" el vot independentista en ERC

"Tots els altres han tingut oportunitats de guanyar". El dirigent d'ERC creu que "l'única cosa digne" que li queda per fer a Fernández Díaz és "fer-se detenir a ell mateix"

Comentaris 44  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

ACN Palamós .- El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha fet una crida al vot útil independentista perquè es "concentri" en la candidatura d'ERC el 26-J. "Tots els altres han tingut oportunitats de guanyar en algun moment o altre, ara es tracta que tots els vots es concentrin en la formació més decidia i preparada, amb el currículum més net", ha etzibat Junqueras a l'acte de tancament de campanya dels republicans a Palamós (Baix Empordà). "No tenim cap flanc feble on els enemics de la llibertat es puguin acarnissar, volem maximitzar les fortaleses", ha insistit el dirigent d'ERC en plena polèmica per la conversa entre Jorge Fernández Díaz i i Daniel de Alfonso. Irònicament, Junqueras ha suggerit que sospitava que Fernández Díaz es presentaria al míting dels republicans per "demanar el vot" directament. "No sé què més li queda per fer", ha exclamat. Després que la Policia Judicial s'hagi personat a la redacció de 'Público', Junqueras ha lamentat que no busquin qui conspira i ha suggerit a Fernández Díaz que "l'única digne que li queda per fer és fer-se detenir a ell mateix".






























Comparteix
   


Etiquetes

David Fernández afirma que votarà ERC el 26-J: "Votarem Joan Tardà; va per tu, Joan"

L'exdiputat de la CUP assegura que si fos d'un altre territori de l'Estat votaria Podem o EH Bildu i que es decanta per Esquerra per votar "contra la sinistra raó d'Estat, al guerra bruta i el ministre de l'Anterior"

ACN Barcelona .- L'exdiputat de la CUP David Fernández, ha piulat aquest divendres a Twitter que apostarà per ERC a les eleccions del 26-J. "Si fos a Vallecas, a la frontera sud, o la Sierra Sur andalusa votaria com tants companys estimats Podem, i EH Bildu al País Basc. Però per republicaníssima conclusió del debat amb ma mare, filla d'aixafaterrossos esquerrans zamorans, votarem Joan Tardà; va per tu, Joan", ha escrit a Twitter. "El projecte sociopolític, resistent i de base, de Xàtiva a Ceret, on milito, crec i lluito és la CUP", ha matisat l'exdiputat de l'esquerra anticapitalista en una seguit de cinc piulades. En la primera de les piulades, Fernández admet que no pensava votar aquest diumenge. "Però finalment, errant o no, votaré contra la sinistra raó d'Estat, la guerra bruta i el ministre de l'Anterior", ha escrit.

"Necessitem que l'independentisme guanyi aquestes eleccions, que el republicanisme guanyi, que un partit que està absolutament net guanyi, no tenim cap flanc feble on l'enemic de la llibertat es pugui acarnissar, tenim totes les fortaleses, volem maximitzar les fortaleses", ha insistit. "Només hi ha un partit independentista que pugui guanyar, només un partit republicà que pugui guanyar, només un que porta 85 anys" sense cap cas de corrupció, ha afegit.
 
En aquest sentit, i de cara als resultats electorals del 26-J, Junqueras ha animat a fer d'ERC el primer partit a Catalunya perquè "se sàpiga que el partit que esta a les antípodes del PP en tots els àmbits ha guanyat" els comicis a Catalunya. "No perdem l'oportunitat", ha resolt el dirigent republicà.
 
Fernández Díaz demanant el vot pels republicans
 
El dirigent dels republicans ha centrat el discurs també en la polèmica conversa entre Jorge Fernández Díaz, ministre de l' Interior i candidat del PPC, i el director de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso. "Fins fa poca estona tenia la sospita que es presentaria aquí a demanar el vot per nosaltres, no sé què li queda més per fer per convèncer que nosaltres estem nets com una patena mentre ell està brut i fa pudor de claveguera", ha reblat amb to sorneguer.
 
El també vicepresident del Govern s'ha referit al fet que aquest divendres la Policia Judicial s'hagi personat a la redacció del diari 'Público'. "Enlloc de buscar els que conspiren i alcen falsos testimonis, enlloc de fer-se detenir ell mateix, que és l'única cosa digne que li queda per fer, entren a les seus dels diaris. Si no volia que se sabés el millor que podia fer era no conspirar".
 
Encara sobre la polèmica gravació, Junqueras ha recriminat a Jorge Fernández Díaz i Daniel de Alfonso que sabessin poca d'història. "Si n'haguessin sabut una mica, sabrien que dels diners que corren per les clavegueres en deien els fonts de rèptils, hi deuen haver poques coses que descriguin millor la realitat", ha sentenciat.
 
La secretària general d'ERC, Marta Rovira, també ha carregat contra Jorge Fernández Díaz i Daniel de Alfonso i per qui es pensa "en guanyar de maneres que no són correctes". "La guerra bruta de l'Estat ha topat amb la roba neta d'ERC, que no busquin més, que no xerrin més, que nosaltres tenim voluntat política, amb servei absolut a la ciutadania, així és únicament i exclusiva com saber fer política". "Som verges de corrupció", ha recollit la cap de llista per Girona, Teresa Jordà. "Seguim forts com la flama i lliures com el vent, per la causa justa, hem vingut a vèncer i vencerem sens dubte".

 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#44
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
26 de juny de 2016, 10.11 h






Malgrat el que dic a #43 , cal recordar que tots aquests insults NO són compartits per TOTS els convergents. Si hagués d'aventurar un percentatge, diria que només un 20% dels convergents són tan insultants com els de la llista a #43 .




D'altra banda, cal recordar que PER A PROCLAMAR LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA TOTHOM, ABSOLUTAMENT TOTHOM ÉS NECESSARI, TANT ESQUERRA REPUBLICANA, NATURALMENT, DONCS SÓN ELS INDEPENDENTISTES "DE SEMPRE" COM LA CUP, COM CONVEERGÈNCIA.



TOTS SOM NECESSA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
26 de juny de 2016, 10.05 h



Abans jo arxivava els insults que els convergents dirigeixen a ERC (no guardava els dirigits a la CUP perquè la llista seria elefantíaca)

Ara ho he deixat de fer, perquè la llista es comença a semblar a la de les faltes d'ortografia de la Micaela Romualda, que no em cap en un sol comentari de tan i tan llarga.

Veiem els insults (GRATUÏTS i no pas responent a cap provocació prèvia) que tinc arxivats fins ara, que , no ho oblidem, SÓN UNA PETITA PART DELS QUE S'HAN PRODUÏT EN AQUEST... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
Eduard D. fletxa Roses
26 de juny de 2016, 09.14 h



ABANS JO VOTAVA CONVERGÈNCIA, PERÒ VEIENT LO MOLT HIPÒCRITES QUE SÓN, I VEIEN COM SEMPRE BUSQUEN DENIGRAR ELS ALTRES, ARA VOTARÉ ESQUERRA REPUBLICANA, UN PARTIT SENSE JORDIS PUJOLS LLADRES I CORRUPTES.

Això de que abans votava Convergència és TAN veritat com que "Edgar de Roses" #40 és una persona diferent que "GErminal de Barcelona" #39 (comentaris amb 8 minuts de diferència) i que abans votava ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
26 de juny de 2016, 09.09 h



#40 Ja està, ja tenim un altre "savi" que sap "millor que ningú" quina és la "millor manera".



UN CONVERGENT ... US ESTRANYA? i per si fos poc , ell també sap que "ERC pensa abans que res en ERC"



...ui ell, "que abans votava ERC, ara , IL.LUMINAT PER LA LLUM DIVINA, votarà ... oh! miracle !! ... votartà convergència !!!!



Mira nano: abans d'insultar ERC, i de fer el pallús dient que "la millor manera" és la manera que voleu els convergents, recorda que amb la quantitat d'INS... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Edgar D. fletxa Roses
25 de juny de 2016, 20.22 h

La millor manera de concentrar el vot independentista era la llista única amb CDC. Però ERC pensa abans que res en ERC. Ara ja és tard... jo sempre havia votat ERC, demà votaré CDC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Germinal fletxa Barcelona
25 de juny de 2016, 20.14 h

Jo estic al seu costat, per tot, li vaig dir un dia personalment. En el actual panorama polític català, ningú ha fet tant per la nostra independència com vostè.I quan dic ningú se el que dic.

Adressat al Sr. Artur Mas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
PER CULPA DE CONVERGÈNCIA ENCARA NO SOM INDEPENDENTS fletxa NO VOTEU CONVERGÈNCIA ELS QUE VOLGUEU UNA CATALUNYA INDEPENDENT!! SON UNS FARSANTS !!
25 de juny de 2016, 19.06 h


Mireu qui comença SEMPRE a buscar baralla: llegiu #3 i #8 ELS CONVERGENTS !!!

Ningú els provoca, però ells, aquests TRAÍDORS A CATALUNYA, reclamen unitat però insulten a Esquerra Republicana i a la CUOP perquè no són de dretes, és a dir, del CAPITAL, com ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
PER CULPA DE CONVERGÈNCIA ENCARA NO SOM INDEPENDENTS fletxa NO VOTEU CONVERGÈNCIA ELS QUE VOLGUEU UNA CATALUNYA INDEPENDENT!! SON UNS FARSANTS !!
25 de juny de 2016, 19.01 h




#36 JO VULL LA INDEPENDÈNCIA PEL CIM DE TOTA MENA DE PARTIDISME,


PER AIXÒ VOTARÉ ESQUERRA REPUBLICANA,


perquè...


L'INDEPENDENTISME DE CONVERGÈNCIA ÉS ... MOLT SOSPITÓS.

Primerament, un ídol convergent, Jordi Pujol, que molt parlar de Catalunya però s'interessava més pel seu compte corrent a Andorra (peix al cove!!!) que per Catalunya.

Uns quants empresaris acusen Convergència de cobrar "comisions" del 3%

Després un Artur Mas que, per tal de tornar a governar ell, no li ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
25 de juny de 2016, 17.51 h

#34 nen convergent ets tu, analfabet que vota ERC-MONTILLA Y SU TIA COLAU a l'ajuntament de barcelona,
Bosch, portes calçotets? au, criat de la CulAU D'ESPAÑA, VES A NETEJAR.LI EL CUL que acaba de caagar.
i el perfilat Rufian el querido , també sabrà netejar el culete del IGLESIAS de podemos-erc?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
LLUIS fletxa bcn
25 de juny de 2016, 17.36 h

Cataluña / Inversiones

La inversión extranjera en Cataluña se desploma un 35%
Convivencia Cívica Catalana denuncia las consecuencias del proceso soberanista

Leer más: La inversión extranjera en Cataluña se desploma un 35%

N.B. AL QUEBEC ,6 MILIONS ,LA RESTA DEL CANADA ,30 MILIONS DE POTENCIALS CLIENTS ;CATALUNYA ,7 MILIONS ,DE LLEIDA CAP L'OEST ,40 MILIONS . DIGUILI A LES EMPRESES ....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.