directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 09:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Albano Dante Fachín retratat

Acusa una diputada de Junts Pel Sí de titllar-lo de “Col·laboracionista, gacetillero, botifler i miserable company de viatge de Fernàndez Diaz…” quan no és cert.

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El diputat de Catalunya Sí que es Pot en un article a ‘Crític’ defensa la seva credibilitat malmesa després que s’hagin fet públiques les converses entre el ministre de l’Interior i el director de l’Oficina Antifrau en que aquest últim es vanta d’haver destrossat el sistema sanitari català. Fachin lamenta l’atac furibund cap a la seva persona per part de la “caverna de Twitter”, que defineix com “autèntica claveguera de l’assetjament digital contra qualsevol que s’atreveixi a expressar una opinió”. En l’extens article destaca que l’alcaldessa de Calella i diputada de Junts Pel Sí, Montserrat Candini,  l’havia titllat a Twitter de “Col·laboracionista, gacetillero, botifler i miserable company de viatge de Fernàndez Diaz…”. Candini ha recuperat la seva piulada original que deia: “Aquesta és la veu del cap d’Antifrau que va fer els informes que lluïa Albano Dante”, i afegeix: Manipulació permanent. El cert és que en la seva piulada Candini en cap cas fa les desqualificacions que Fachin atribueix a Candini en el seu article. 
Manipulació permanent?

Diu Fachin: “...Així, el fet que jo fa cinc anys destapés l’escàndol de Ramón Bagó i el fet que De Alfonso i Fernàndez Diaz utilitzessin aquesta informació amb els objectius que tots hem descobert, em va convertir automàticament en part de la conspiració de les clavegueres de l’Estat. La diputada de Junts pel Sí (en concret, de CDC) Montserrat Candini feia un tuit penjant la gravació de De Alfonso afegint: “Aquesta és la veu del cap d’Antifrau que va fer els informes que lluïa Albano Dante”. “Col·laboracionista”, “gacetillero”, “botifler”, “miserable company de viatge de Fernàndez Diaz”…” Fachin ha estat acusant des d’alguns sectors de manipular i tergiversar  les dades en les informacions que apareixien a la revista ‘Café amb Llet’ sobre corrupció a la sanitat pública, d’aquí que Candini parli de “manipulació permanent”.

Ball de dates
 
Fachin va fer fortuna denunciant suposats cassos de corrupció a la sanitat pública catalana des de la revista Café amb Llet - on treballava la seva parella i actual diputada al Congrés d’En Comú Podem-, i un dels més sonats va ser el cas Bagó que, ara s’ha sabut, el director de l’Oficina Antifrau es vantava davant el ministre de ser al darrere: “hem fet una bona plantofada amb Ramon Bagó, els hem destrossat el sistema sanitari, els hem acusat, estem fotent-los el CTT. En fi, jo sóc espanyol, ho tinc clar, però estic en una situació que haig de ballar allà”, deia De Alfonso.

És cert que ‘Café amb llet’ va destapar el cas Bagó el gener del 2012 i les converses fetes públiques són del 2014, però no concreten en quin moment es va forjar l’informe que l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) va presentar el 2013. En l’informe s’apreciaven conductes delictives en relació a dos organismes públics (Consell Comarcal del Maresme i Badalona Serveis Asistencials) i l'empresa SEHRS presidida per Ramon Bagó. Daniel de Alfonso, va acusar Bagó, d'afavorir la seva empresa i d’incomplir la llei d'incompatiblilitats i  va traslladar els resultats de la seva investigació a la Fiscalia Superior de Catalunya perquè determinés si hi havia fets constitutius de delicte. La Fiscalia va traslladar el cas a la Fiscalia Anticorrupció de Barcelona i el març de 2014 el fiscal Emilio Sánchez Ulled va arxivar el cas constatant que hi havia sospites però no es podia demostrar delicte.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
crrj fletxa Gavà
1 de juliol de 2016, 00.07 h

Torna-te'n a "fer el bé" al teu país. A casa nostra no volem #colonitzadors. Benvinguts siguin els immigrants que s'estimen, respecten i defensen la terra que els ha acollit. Gent com tu no la volem. A la Pampa, Fachín!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
30 de juny de 2016, 12.28 h

EN COMÚ ENGANYEM!, ERA LA PROPAGANDA ELECTORAL NO?, AMB L'ESQUER DEL REFERÈNDUM PER PESCAR VOTS CATALANS


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
30 de juny de 2016, 06.57 h

Fachin i la seva nòvia van destapar parcialment algunes irregularitats superficials de la sanitat catalana i les van publicar per enriquir-se amenaçant d'arribar al fons. Sabien qui era el que movia els fils de la corrupció i no ho van publicqar perquè van acceptar una propineta?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Carles V fletxa Vilanova
29 de juny de 2016, 20.50 h

De vegades davant una evidència ningú com un mateix per qualificar-se...ho subscric, Col·laboracionista, gacetillero, botifler i miserable company de viatge de Fernàndez Diaz.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
29 de juny de 2016, 16.41 h

PODEMOS la NUEVA FALANGE Y LAS JONS ha fet figa, s'esfonsa, i la PIJOLANDIA COLAU Y SUS NIÑAS RICAS no s'ho poden creure,+
Tothom veu que nomes son uns analfabets i HIJOS DE PAPA RICO, uns pocavergonyes i uns comunistes de CAVIAR I COCAINA, oi COCA-COLA-u?


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Tomppa fletxa Sabadell
29 de juny de 2016, 14.58 h

Si mister feixiste no fos anti-català que dedica defensar una gran i lliure no caldria queixar .. estic segur que Catalunya es un bon país per anti-feixistes i persones normals ... la gent que estima i imposa unitat d'estat espanyol als catalans que foten ... quin fàstic de la gent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Marta fletxa Sabadell
29 de juny de 2016, 14.51 h

El Fachín és un fatxa de molt de "cuidado".


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Quim fletxa Sant Cebrià de Vallalta
29 de juny de 2016, 13.09 h

Igual que s'en van aprofitar de tot el merder amb les falsetats sobre tries, en Fachin va aprofitar amb allò que diuen "a aguas revueltas, ganancias de pescadores" i així li ha anat a aquest paio. Mentre, el màxim foren suspites i no es va poder demostrar res. Però el mal (i el guan I per a ell) ja estava fet.


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
29 de juny de 2016, 13.05 h

Si no sap interpretar un simple tweet, ves a saber les palles mentals que t'has fet amb el tema de la Sanitat. No se sap si has estat el tonto util o has treballat conscientment, però el cas és que De Alfonso et pot estar molt agraït.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
29 de juny de 2016, 13.05 h

Albano Dante Fachín retratat .
D'això se'n diu fer un Fernández Diaz!




Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.