directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Felipe VI reclama convivència però la fundació que presideix nega l’entrada a càrrecs electes

El rei dels espanyols parla d’enriquir les societats "menys unànimes" i apel•la a l'ètica dels "individus íntegres" però nega la democràcia als catalans

Comentaris 33  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El monarca espanyol, Felipe VI, ha reclamat convivència per enriquir les societats "menys unànimes" i ha apel·lat a l'ètica per actuar com a "individus íntegres". Aprofitant l'entrega dels setens Premis Fundació Princesa de Girona (FPdGi), i la seva presència a Catalunya, el rei d'Espanya ha tornat a insistir en el missatge de crida a l'enteniment que propugna edició rere edició. "El món d'avui exigeix col·laborar, aprendre a conviure i respectar-se en societats cada cop més diverses i complexes", ha subratllat Felip VI durant el seu discurs. Paraules buides mentre a fora els regidors electes de la CUP de Girona no els deixaven entrar a l’auditori, el seu pecat, voler lliurar una carta al rei dels espanyols.

La democràcia del rei dels espanyols i la FPdGI: prohibir l'entrada a l'acte als regidors de la CUP i impedir el lliurament d'una carta als Reis dels espanyols
La democràcia del rei dels espanyols i la FPdGI: prohibir l'entrada a l'acte als regidors de la CUP i impedir el lliurament d'una carta als Reis dels espanyols


Atenció, La FPDGI pànic a dos regidors elegits democràticament per voler lliurar una carta al rei dels espanyols
Atenció, La FPDGI pànic a dos regidors elegits democràticament per voler lliurar una carta al rei dels espanyols

Comparteix
   

La FPdGI(tarannà democràtic!!!) no ha deixat passar a dos regidors de la CUP que volien entrar al Palau de Congressos per entregar una carta al monarca

ACN Girona .- Unes 50 persones s’han mobilitzat aquest divendres seguint la crida de la CUP davant del Palau de Congressos de Girona per mostrar el seu rebuig davant la presència del rei Felip VI a la ciutat, participant en els actes de la Fundació Princesa de Girona. La protesta ha arrancat a la plaça Miquel de Palol pels volts de dos quarts de set de la tarda i, des d’aquí, els manifestants carregats amb estelades, banderes catalanes, pancartes i passamuntanyes s’han apropat fins la rotonda del Palau de Congressos on els Mossos d’Esquadra els han barrat el pas. Després de diverses gestions, el cos policial ha deixat que dos regidors de la CUP s’apropessin fins al Palau. Allà, els membres de la CUP han demanat accedir a l’interior del recinte per entregar una carta al monarca on s’explica per què “no és ben rebut” a la ciutat. No obstant això, els membres que s’encarregaven de l’accés a les instal·lacions els han prohibit el pas argumentant que no estaven acreditats. Finalment, els regidors han entregat la carta als treballadors qui han explicat que la farien arribar als responsables de la Fundació. Des de la CUP critiquen que, tot i demanar-ho, els han prohibit assistir a l’entrega dels Premis Princesa de Girona.

La FPdGI un gol en propia porta per espanyolitzar el jovent a Catalunya

Els reis d'Espanya, Felip VI i Letizia, han presidit novament el lliurament dels guardons. De fet, el mateix rei ha recordat que "cada any" –i aquest ja en fa set- els monarques tenen "una cita a Girona". Felip VI ha agraït la feina que fa la Fundació, que des dels seus inicis ha posat en pràctica programes que "han influït en més de 80.000 persones" i l'ha encoratjada a continuar en la nova etapa que ara enceta.

Avui la FPdGI no té cap sentit

El monarca ha recordat que ara la FPdGi (on s'agrupen més de 60 organitzacions, entitats i empreses) obre "nous projectes amb tota la il·lusió i la vocació de ser útil a la societat". "La Fundació se sent, amb tota la humilitat, satisfeta d'aquests anys d'arrencada; però el futur ha de ser, serà, encara millor", ha assegurat Felip VI.

La Casa Real es desmarca de polèmiques i nega el seu veto a Fernández Díaz
 
A la cerimònia de lliurament dels Premis FPdGi hi ha assistit el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté; el conseller d'Empresa, Jordi Baiget; l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el secretari d'Estat d'Educació, Marcel Marín.
 
Precisament, la no-presència del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, que en altres edicions havia assistit al Fòrum Impulsa, ha despertat especulacions sobre si la Casa Real l'havia vetat a l'acte. Fonts de la Zarzuela han desmentit "categòricament" qualsevol "pressió o suggeriment" i han assegurat que aquest extrem era "literalment impossible".
 
Asseguren que tan sols el govern espanyol és qui pot designar qui va en representació de l'executiu als actes on participen els reis. La FPdGi, per la seva banda, ha explicat que portaven dies demanant el nom del representant de la Moncloa, i que fins avui no se'ls ha comunicat que seria Marín.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#33
5 de juliol de 2016, 23.38 h

Tampoc van deixar entrar al recinte el diputat de Solidartat per Girona Toni Strubell, fa uns anys, i quasi cap mitjà se'n va fer ressò.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
4 de juliol de 2016, 10.38 h

CAL DIR-LI A L'ACTUAL BORBÓ, QUE ELL NO SEGUEIX NI DE LLUNY EL QUE PREDICA, SÓN LES BONES FRASES LLANÇADES AMB LA INTENCIÓ DE SEMBLAR L'HOME BO, EL DEMÒCRATA, DEMAGÒGIA DURA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Admirador incondicional fletxa del NEN SUBNORMAL CONVERGENT
3 de juliol de 2016, 23.11 h



#30 Ets maquiavèlic, tu. Saps perfectament que si el NEN SUBNORMAL CONVERGENT només llepa 12 pèls del cul de líder convergent, li sobrevindrà una depressió brutal que acabarà amb ell.

NEN CONVERGENT SUBNORMAL: no li facis cas a aquest sàdic de #30 , que et vol mal. tu pots llepar perfectament entre 60 i 80 pèls del cul de líder convergent sense que això et posi en perill.

I potser fins i tot podries amb 40 pels de cul de cop. Ves a saber.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
En Llopis i en Llepes feien un bagul fletxa En Llopis la tapa i enm Llepes el cul
3 de juliol de 2016, 23.02 h


#27
#28
#29

ha ha ha ha . . . Vet aquí una altra vegada el NEN SUBNORMAL CONVERGENT, amb la seva INTOXICACIÓ DE PÈLS DEL CUL DE L'ARTUR MAS I D'EN JORDI PUJOL, fent ostentació de la seva innata degeneració sexual, somàtica i mental.


Nen: no has pensat que la teva SUBNORMALITAT MANIFESTA es pot derivar de llepar tants i tants PÈLS DE CUL convergents ??


Sigues prudent: no llepis més de 12 pèls de cul de líders convergents al dia. Si en llepes més, les toxines dels pèls del c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
3 de juliol de 2016, 19.00 h

#24 TARAT I VOTANT D'ERC, com es normal
ERC, sotanes i periquitos, lo pitjor del mon
Junqueres, tu també ets periquito com el saltarin i mig-maricon truhan?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
3 de juliol de 2016, 18.58 h

#26 MARICONA D'ERCatolics i altres porqueries d'esquerres pèl montilla, els teus escrits fets amb el cul, com correspon a gent analfabeta, religiosa i que vota erc, SON INSIGNIFICANTS.
I PER CERT, EL JORDI PUJOL encara no l'ha condemnat ningú, i tu, com bon FEIXISTA, NAZI I FRANQUISTA ja l'has executat.
ERC, partit DE NAZIS I FRANQUISTES, fins quan?
Per cert, vols que comencem a explicar corrupcttions del Ausas, dels atics Carod, dels pisets del jardinet Benach el chofer de l'inutil Carod, et... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
3 de juliol de 2016, 18.55 h

#23vec, si saps llegir es diu i es honorable, nomes els analfabets son barbars, feixistes i voten ERC-MONTILLA Y SU TIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
JORDI PUJOL, L'ESCOLÀ DE FRANCO-ARTUR MAS DE ESPAÑA CAÑÍ fletxa Cara al sol con Convegencia de la Falange Española amén.
3 de juliol de 2016, 06.26 h


Amorosament dedicat a #19 i #20, és a dir, al NEN SUBNORMAL CONVERGENT QUE ARA ENS HA SORTIT MARICONETA i diu que li agrada veure com un home "remena el cul" #19

Gracies Convergència per haver traït el poble català, fent-li creure que ets independentista però RETRASSANT TANT COM POTS LA INDEPENDÈNCIA.

Gràcies, Artur Mas, per haver passat tres anys gratyant-te l'entrecuix en comptes de preparar les estructures d'estat que ara DIU que hauran d'enllestir en 18 mesos els teus successors.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
NENCON VERGENTIDI OTA fletxa Espalurdistán
2 de juliol de 2016, 22.16 h


#19
#20 M'HO MIRI COM M'HO MIRI, "VEC" QUE ETS UN POBRE NEN SUBNORMAL , PESAT, CONVERGENT, DESEQUILIBRAT...

I NO T'HO HAN DIT NI ELS TEUS PARES NI LA TEVA PSIQUIATRA, QUE AIXÒ DE LLEPAR ELS PÈLS DEL CUL DE QUI SIGUI, NO ES FA ??

TANT LI FA SI SÓN ELS PÈLS DEL CUL DE JORDI PUJOL, COM ELS PÈLS DEL CUL D'ARTUR MAS COM ELS PÈLS DEL CUL DE FRANCESC HOMS, NO S'HA DE FER !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
2 de juliol de 2016, 21.39 h



#20 Com vols tenir fill tu, pobre eunuc ? que no saps que cal tenir sencers els genitals, per ser pare, tros de marieta escandalosa llepadora dels pèls del cul de l'Artur Mas ??

HA HA HA HA ... QUIN XARNEGÀS PUDENRT , EL NEN SUBNORMAL CONVERGENT, HO "VEC" BEN CLAR

HA HA HA HA HA !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.