directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 23:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rufián (ERC) assistirà a la ronda de contactes amb Rajoy per demanar-li explicacions pel cas Fernández Díaz

El cap de llista d'ERC al Congrés afirma que mai donarà suport a una investidura del candidat del PP ni del PSOE

Comentaris 32  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El cap de llista d'ERC al Congrés, Gabriel Rufian, ha afirmat aquest dissabte en una entrevista al programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio que assistirà a la ronda de contactes que convocarà el president del Govern espanyol en funcions Mariano Rajoy per formar govern perquè "sempre hem parlat amb tothom i considera que és una "gran oportunitat per demanar-li les explicacions que la fiscalia no li demana" en relació amb les converses entre el ministre de l'Interior en funcions Jorge Fernández Díaz i el ja exdirector de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso. "Intentarem posar-li la cara vermella, volem saber si té vergonya o no en té", ha dit, sobre un cas que ha qualificat de "conspiracions miserables entre el senyor Fernández i els seus lacais". Rufián també s'ha mostrat contundent a l'hora d'afirmar que mai donaran suport a la investidura de Rajoy, líder d'un partit "absolutament reaccionari", així com tampoc a un president del PSOE perquè pel que fa a Catalunya "són el mateix". A més, creu que CDC tampoc ho farà. Això sí, sobre la investidura Rufián pronostica que serà "ràpida" perquè Rajoy "s'està movent".
Gabriel Rufian, esquerra
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
El candidat d'ERC al Congrés ha defensat el Referèndum Unilateral d'Independència (RUI)

I  confia que CDC i també els Comuns s'hi acabaran sumant. Entén que ha de ser una decisió presa per tot l'independentisme, amb totes les conseqüències, perquè "el desafiament a l'Estat ha d'arribar tard o d'hora". En aquest sentit, després dels resultats del 26J, Rufián ha emplaçat En Comú Podem a afegir-se al procés constituent per a crear un Estat propi per a Catalunya: "L'únic canvi possible és la República catalana, i espero que s'hi acabin sumant, no s'entrendria que no ho fessin". Per tant, espera que donin suport al referèndum perquè, si no, "s'alinearan de facto amb un Estat antidemocràtic".

Rufián, conciliador amb la CUP

Gabriel Rufián també s'ha mostrat molt conciliador amb la CUP, amb qui ha assegurat que la relació que hi té ERC és "bona". El candidat d'ERC al Congrés confia que la qüestió de confiança del president Puigdemont a, setembre "sortirà bé" i que els pressupostos s'aprovaran ja que la CUP "al final sempre ha donat suport al procés".

Rufián favorable a que l’exdiputat de la CUP, David Fernández pugui rellevar De Alfonso al capdavant de l’Oficina Antifrau

Rufián ha afegit que "va ser un honor que David Fernández demanés el vot per ERC" i s'ha mostrat favorable a la possibilitat que l'exdiputat de la CUP pugui rellevar De Alfolso al capdavant de l’Oficina Antifrau.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#32
8 de juliol de 2016, 07.28 h

.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
josep de Bna. fletxa Barcelona
5 de juliol de 2016, 20.59 h

#30 Fent servir el teu propi llenguatge de "idiota" amb sembla que el qui més ho és ets tu, a més de un ignorant per no saber interpretar el sentit del meu comentari, i a més d'un mal educat. Jo no he faltat mai a ningú i molt meyns a títol personal com esteu fent, doncs crec en el principi del respecte per els que tenen diferents opinions. Si un perquè comença a insultar, responeu amb mes insults, us poseu a la seva alçada o pitjor, per no contestar-li adequadament dient-li que per... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
5 de juliol de 2016, 07.16 h



#29 És propi de persones molt curtes , quan n'hi ha dos que es barallen, criticar-los als dos per igual sense voler entrar en detalls de qui ha començat.

Imagina't que un teu veí et fot una bofetada a tu, i tu respons amb una bofetada a ell, i us comenceu a barallar. aleshores, arribo jo i dic que els dos esteu bojos, i que sou uns desgraciats perquè us baralleu.

Tant costa d'entendre que ÉS D'IDIOTES VOLER POSAR AL MATEIX SAC A QUI ATACA AMB QUI ES DEFENSA????!!!!!

Doncs, RELLEGEIG... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
josep de Bna. fletxa Barcelona
4 de juliol de 2016, 19.53 h

#26
#21 Roger tens tota la raó doncs havia interpretat malament el teu comentari, degut a que la contestació teva era la immediata a la meva, i em vaig confondre, i no soc el testaferro, sinó el del nom de sempre. No obstant dit això tinc que dir-vos que fot fàstic llegir el contingut dels vostres comentaris doncs sembla que estigueu fent una carrera per veure qui diu la torneria més gran i el insult mes gros, saltant-vos per la torera el principi de la convivència que és el respecte ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
4 de juliol de 2016, 09.29 h


#27 No et puc donar una resposta categòrica, Reginald, però EM SEMBLA que aquest nen subnormal convergent, respectablement homosexual, gran afeccionat a la llepada de pèls de cul de líder convergent, podria molt ben ser l'anomenat "gentil flor de neu" d'Osona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Reginald Estrumfaire fletxa Vilaseca dels Naps
4 de juliol de 2016, 09.26 h


#26 Tu, Ramon, que sembla que coneixes molt bé el tema del NEN CONVERGENT SUBNORMAL I LLEPADOR DE PÈLS DEL CUL DE LÍDER CONVERGENT, em podries aclarir si aquest nen innegablement subnormal i respectablement homosexual, és el mateix idiota que sovint signa com Gentil d'Osona ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
4 de juliol de 2016, 09.23 h


#25 Sant Pere, em sembla que no estàs al corrent de que el NEN SUBNORMAL CONVERGENT a més de la seva RESPECTABLE homosexualitat, té un vici no tan respectable, que és el de passar-se la vida llepant els pels del cul d'algun líder convergent.

Quan el pobre nano subnormal i convergent no té pèls del cul de líder convergent per llepar, li entra el mono, i escriu aquestes mariconades que tan t'han sorprès.



Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
4 de juliol de 2016, 09.19 h



#24 Neeeeeeeeeeeeeeen , NEN CONVERGENT SUBNORMAL: que el teu pare sigui homosexual (no diguis "maricón" que a més de castellanisme propi d'un ignorant subnormal com tu, és HOMOFÒBIC i et pot dur a la presó) repeteixo, que el teu pare fos un RESPECTABLE HOMOSEXUAL però per desgràcia pedòfil, i et viciés a tu, NO VOL DIR QUE TOTHOM SIGUI COM VOSALTRES, nen.

Igual que tu ets subnormal. però no tothom és subnormal, amb l'homossexualitat (respectable, només faltaria ! ) passa exactame... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
4 de juliol de 2016, 08.12 h

#20 aquest comentari de maricon es repeteix molt;
indica que a ERC la secta religiosa també esta integrada de molt mariconcete?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
4 de juliol de 2016, 08.11 h

#20 RUFIAN, AGRADA als mariconcetes de l'espanyol i segurament al xinos.
a ERC no hi res més millor que aquest POLLO DE L'ESPANYOL, club de fatxes, golpistes i espanyollistes?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.