directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 09:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Barcelona Decideix dóna el tret de sortida a la consulta advertint que 'el món ens mira'

Assumeixen les dificultats d'enfrontar-se a la capital · Demanen per carta una reunió amb Jordi Hereu per demanar la col·laboració de l'Ajuntament

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Barcelona Decideix s'ha presentat oficialment aquest dimarts anunciant que estan 'organitzats i preparats' per fer la consulta a Barcelona. L'organització, que ja ha celebrat tres assemblees de treball, ja té a punt l'estructura per culminar el procés de la consulta sobre la independència a la capital del país. A nou mesos del 10A, Barcelona Decideix aplega 250 entitats i més de 4.000 voluntaris. Tot i admetre les dificultats que hauran d'afrontar pel volum de persones amb dret de vot Alfred Bosch ha explicat que l'experiència s'havia de portar a Barcelona 'per coherència'. Aquest dimarts s'ha fet públic que el 26 de juny van adreçar una carta per demanar una reunió amb l'alcalde Jordi Hereu per demanar-li la seva col·laboració i que reconsideri la negativa a cedir espais municipals. Barcelona Decideix avisa que l'arribada de la consulta a Barcelona 'ha aixecat expectació a nivell internacional' i anuncia que s'hi deixaran 'la pell'.
barcelona decideix, consulta, independència
Presentació de Barcelona Decideix.

Comparteix
   


Etiquetes
Barcelona Decideix ha avançat que ja hi ha una llista de polítics de nivell internacional que han demanat fer d'observadors internacionals a la consulta de Barcelona i que hi ha dues empreses privades, el grup Noia i el grup Illa, que esponsoritzaran algunes accions de campanya com ara la festa per als voluntaris que està prevista per al 18 de setembre.

Calculen que necessitaran uns 10.000 voluntaris, un milió i mig d'euros i al voltant de 400 locals per celebrar la consulta amb garanties. Tot i que encara no tenen decidida la data d'inici del vot anticipat, aposten perquè sigui com més aviat millor ja que s'ha demostrat que és una acció de campanya clau per a assolir una bona xifra de participació.

Manifestació del 10J i sentència de l'Estatut

Els organitzadors han rebutjat fer judicis polítics ni una crida a assistir a la manifestació de rebuig a la sentència de l'Estatut emparant-se en el fet que la seva tasca és organitzar i potenciar al màxim la participació en la consulta. Tot i això, han assegurat que una bona manera de canalitzar l'enuig de la societat catalana és 'transformar les paraules en vots'. A la manifestació de dissabte han aclarit que hi assistiran però no com un acte polític sinó com un acte de treball, ja que aprofitaran per fer difusió de la consulta i captar voluntaris.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Almogaver fletxa Sabadell
7 de juliol de 2010, 13.50 h

Completament d'acord l'experiència ens diu que quan el Lopez Tena ho organitza puja la participació i ara ens hi juguem molt. I és que hi ha gent que s'ho agafa com un divertimento perquè a Sabadell hi havien molts cartells i moltes taules al centre, una a cada cantonada, però als barris no hi havia res semblava que no es fes i sé de gent que volia votar però els va empipar no tenir taules.
Visca Catalunya Estat lliure.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
CIU=PP fletxa SÓN EL MATEIX GOS AMB DIFERENT COLLAR.
7 de juliol de 2010, 08.12 h

Si senyor el món ens mira i la premsa internacional cada dia es fa més ressò des de els U.S.A fins al Japó i en especial la de tot Europa. Que farà el govern espanyol, amenaçar tots els països i tota la premsa internacional si en parlen?. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
roger fletxa gavà-mar
7 de juliol de 2010, 07.39 h

el mon ens mira...?
ja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja jaja ja j... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
6 de juliol de 2010, 19.34 h

Doneu-li les regnes a en López Tena sinó, serà un fracàs! Ja heu vist lo de lÒmnium Cultural!

Visca la Constitució Catalana!
Visca la Llibertat!
Visca Catalunya Estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.