directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 01:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Colau escup a la cara dels independentistes escollint el pregoner de la Mercè

Provocació clara dels comuns elegint a Javier Pérez Andújar, que defensava insults catalanofòbics o que Òmnium és una oligarquia de dretes

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Ada Colau ja s'ha tret la careta i el seu pacte amb el PSC al consistori comença a generar els seus fruits. L'última, i ben sonada, és l'elecció de l'escriptor Javier Pérez Andújar, més conegut pels seus histriònics articles a El País que per les seves novel·les, per dur a terme el pregó de les festes de la Mercè. Segons l'alcaldessa, l'escriptor "representa molts dels valors que volen reflectir les festes". Tota una provocació als independentistes i fins i tot als defensors dels dret a decidir. Però... qui és en realitat aquest escriptor?
javier perez andujar, ada colau
Javier Pérez Andújar i Ada Colau a la presentació de les festes de la Mercè

Comparteix
   


Etiquetes
Trajectòria com a escriptor
 
Javier Pérez Andújar va néixer a Barcelona, 1965 i és llicenciat en Filologia hispànica per la Universitat de Barcelona, és autor de les novel·les Los príncipes valientes (2007) i Todo lo que se llevó el diablo (2010), ha estat editor i autor dels pròlegs de les antologies fantàstiques Vosotros los que leéis aún estáis entre los vivos (2005) i La vida no vale nada (2008). Ha estat traductor del còmic Astèrix a la llengua castellana i ha participat en els programes literaris de televisió Saló de Lectura i L'hora del lector. Actualment col·labora amb el diari El País.
 
Un gurú de l'ala més unionista dels comuns i del PSC
 
El seu tarannà és el que acostuma a ressonar a les elles glòries de la gent perfil PSOE a Catalunya i abraça a la nova onada de comuns que el tema de la independència o el dret a decidir, és quelcom innecessari. La lluita de classes per davant. De fet, va arribar a titllar Òmnium Cultural quan el presidia Muriel Casals (que havia militat al PSUC) d'oligarquia de dretes: "Òmnium Cultural es el Club Mediterranée disfrazado de Misiones Pedagógicas. Esta asociación fue creada por la más pura y dura oligarquía catalana y para saberlo basta con ser catalán"
 
També va defensar una regidora de Girona per usar mots com 'catalufos' o 'nacionalistas asquerosos' al·legant a la llibertt d'expressió i a la falta d'escrúpols dels sobiranistes en acceptar crítiques arribant a titllar el moviment independentista com els dels "aiatol·làs islàmics": "se reproduce una situación que recuerda las creadas por el ayatolá Jomeini, el cual acuñó el término "islamofobia" para blindar los desmanes de su régimen integrista".
 
Menyspreu total al dret a decidir
 
Seguint ambla línia apàtrida (que sovint camufla un sentit nacionalista espanyol) ha arribat a afirmar que el dret a decidir, que tant defensen els comuns, no li genera cap sentiment: "Particularmente no me afecta mucho el latente debate del derecho a decidir, porque lo que se plantea apenas me despierta sentimientos. Creo que no vale la pena ponerse a decidir sobre esas cosas".
 
Un article insultant a tots els de la V i un altre defensant a Podemos
 
Un altre article de difícil digestió i que amaga rancor, ressentiment i cert odi, és el que va dedicar a la V que es va fer a Barcelona el 2014 entre la Gran Via i la Diagonal. Titllant la trobada de "recreo"i "parc temàtic" i de masses alienades on "no valia la pena pensar diferent".
 
En canvi, en un míting d'En Comú Podem que ell va assistir, descriu una situació semblant amb un to totalment diferent: "Mogollón de pañuelos morados de Podemos, de sudaderas de Podemos, de globos de Podemos, en realidad parece más un acto de Podemos que de En Comú Podem. [...] Pero todos comparten ese anonimato duro que tiene la gente de los barrios, la gente del paro, de los trabajos precarios, de la exclusión del mundo de los guays. El ser normal y corriente. Ancianas y ancianos luchadores, padres cansados y chavalas y chavales orgullosos de sus abuelos".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
27 de juliol de 2016, 11.51 h

VERGONYOSA OPCIÓ, MOLT ADEQUADA PER L'ACTUAL ADA COLAU, EN PERMANENT GENUFLEXIÓ DAVANT EL NACIONALISME ESPANYOL, TOSTEMPS IMPERIALISTA, ARA CONTINUAT AMB EL COFOI FELIP VI, COMPLAENT AMB EL SEU ANTECESSOR, IGNORANT?, I EL PROTOFEIXISME QUE VA IMPOSAR A VALÈNCIA, CATALUNYA, BALEARS, AMB SANG (MOLTA) I FOC (MOLT), USANT ELS PONTS ENCARA ESTABLERTS, DEL LERROUXISME, FALANGISME I FRANQUISME. VIA FORA! EXIGIM DEMOCRÀCIA VERITABLE I ESQUERRA AUTÈNTICA. NO FICCIONS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
27 de juliol de 2016, 08.12 h

COLAU, pitjor que el Porcioles.
COLAU, FEIXISME ESPANYOL!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
27 de juliol de 2016, 07.38 h

Això va bé. Prest farem fora Colau i la seva tropa.

Que lladrin...


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Josep Pagés i Canaleta fletxa CardedeuESTACIÓ DE TREN DE CARDEDEU FALTEN MARQUESINAS EN LOS ANDENES i LA RIERA DE CARDEDEU BRUTA I AIGUA BRUTA PODRIDA FA MOLTA PUDOR FA FASTIC I NINGU FA RES NINGU NETEJA NI EVITA PASI
27 de juliol de 2016, 02.41 h

XAVIER TRIAS Abans de deixar el carrec de Marxar per que ja te toca per edat ,, FES UNA MOCIO DE CENSURA A ADA COLAU La demana molt que li feu .ES La Pitjor Alcaldessa de una Ciutat es la pitjor Politica que porta Barcelona Amb ella els Delincuentes viuen con reis ningu els perseguix ....CAL FER UNA MOCIO DE CENSURA A BARCELONA EN COMÚ DE ADA COLAU Que lo primer que va fer va ser colocar a su marido pareja i amics a dedo .ADA UN Pregoner ANTI--CATALÀ Que es Espanyo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
26 de juliol de 2016, 23.19 h

Por los comentarios de los nazional-separatistas vertidos aquí, parece que éste año han acertado con el personaje que hará de pregonero en la Festa Major de Barcelona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
26 de juliol de 2016, 18.19 h

Es una POCAVERGONYA, UNA CREGUDA, UNA INCULTA I UNA INEPTA i envoltada de gent miserable, deshonesta i incompetent com ella.
NO-PODEMOS, banda de señoritos -tontos, d'esquerres que no han treballata mai per que son de casa rica, molt rica


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Joan (Born) fletxa Barcelona
26 de juliol de 2016, 18.05 h

Però és que no hi ha un puto periodista en aquest país que li faci una entrevista amb collons a aquesta tiparraca i li tregui els colors? Amb totes les aberracions que ha dit ...començant pel ....jo no em presentaré per fer política!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
26 de juliol de 2016, 17.22 h

A la Colau la voten ls nazional.feixistes de Ciudadanos, i ja es hora que el Rivera la nomeni la jefa NAZIONAL DE CIUEDADANOS DE FRANCO DE BARCELONA.
BOSCH, i com vas votar a aquesta terrorista-franquista COLAU DE FRANCO I DEL PRIMO DE RIVERA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Artur I fletxa BARCELONA
26 de juliol de 2016, 16.50 h

APPC QUE EL BOMBIN I A PARIR PANTERES A EJPAÑA


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
26 de juliol de 2016, 14.39 h

És qüestió d'anar a xiular contra la tirania imposada.

Tots a xiular! Com als partits del BCN

Testaràn al poble.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.