directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

La Universitat de Barcelona cedeix els seus espais per la consulta sobre la independència

Se suma a també emblemàtica cessió del Camp Nou per part del Barça

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El Claustre de la Universitat de Barcelona (UB) ha acordat aquest dimecres cedir els seus espais a la consulta sobre la independència de Catalunya que se celebrarà el proper 10 d'abril a la ciutat de Barcelona. La moció ha estat aprovada per 60 vots a favor, 3 en contra i 7 abstencions i està supeditada a que els òrgans de les facultats corresponents ho acceptin i la col·laboració amb la consulta no suposi cap cost addicional a la UB. La degana de la Facultat d'Economia i Empresa, Elisenda Paluzie, ha intervingut en el debat recordant que les universitats de Lleida i Girona també havien estat seus electorals en les respectives consultes. La UB se suma a les institucions que, com el Barça amb la cessió del Camp Nou, donen suport amb la seva infraestructura a Barcelona Decideix.
La proposta l'ha presentat la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) amb el suport d'Estudiants en Acció (EEA) i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC). En un comunicat, la FNEC ha valorat molt positivament aquest gest i asseguren sentir-se 'molt orgullosos de la Universitat de Barcelona en la reafirmació de la defensa dels valors democràtics i de la defensa de la sobirania del poble de Catalunya'.

Així mateix agraeixen al rector, Dídac Ramírez, haver facilitat el tràmit i a tota la resta de membres claustrals que han votat a favor aquesta resolució.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Jordi fletxa BCN
8 de juliol de 2010, 19.19 h

No estic segur de si ens en podem refiar que els de la UB compleixin la seva paraula, però el que si tinc força dubtes és que el Sandro cedeixi el Camp Nou. Segur que els de "la caverna" li començaran a fotre quatre comentaris hostils i es farà enrere. Ja comença per preferir anar a Sud-Àfrica que no a la manifestació de dissabte. Si el Barça és més que un club i probablement la principal institució del país, la seva obligació és de ser-hi ! No anar-hi si que és posicionar-se pol... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2 Sílvia Martínez
8 de juliol de 2010, 11.03 h

Molt bona notícia.
Gràcies, per defensa dels valors democràtics i de la defensa de la sobirania del poble de Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
pasbort fletxa Vila-real
8 de juliol de 2010, 10.29 h

Estem mol enfadats amb vosaltres, si TOT ho dieu, que deixeu a nosaltres per dir....eh?, en fí ens resignarem....es veu que això de la resignació NO TE FI!!!..-Cony aquí podriem posar la BABA-- estàs boig o qué!! nosaltres els analfabets...( ja no som BURROS?) aconsellant la o l´Universitat...)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.