directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 1 de maig de 2024 01:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Reagrupament ratificarà els seus candidats a les eleccions en l'Assemblea Nacional

Carretero fa una crida a la participació de tots els associats per garantir la màxima representativitat dels candidats

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Aquest dissabte es celebra la III Assemblea Nacional de Reagrupament amb l’objectiu de perfilar les candidatures per les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 2010. Finalment es desvetllarà doncs qui són els caps de llista de Reagrupament després de les especulacions de les darreres setmanes. Joan Carretero, president de la formació, ha fet una crida a la participació de tots els associats en aquesta tercera Assemblea per garantir la màxima representativitat dels candidats que surtin elegits, alhora que ha recordat que el lema de Reagrupament és el de “construir el futur per a Catalunya amb independència, democràcia i treball’.


Comparteix
   


Etiquetes

Sota el lema ‘Units pel futur’ es celebra aquest dissabte la III Assemblea Nacional de Reagrupament amb l’objectiu de votar les candidatures que concorreran a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Serà doncs en el marc de la trobada que es desvetllaran els dubtes sobre els caps de llista que concorreran a les eleccions per Reagrupament després de les especulacions de les darreres setmanes. Tot apunta que Rut Carandell serà qui encapçalarà la llista per Barcelona. Carretero ho farà per Girona, Jaume Fernandez per Lleida i Ferran Pujol per Tarragona.

Segons la formació política, aquesta Assemblea, que començarà a les nou del matí, confirmarà el compromís de configurar una candidatura transversal que tingui com a finalitat principal la proclamació de la independència de Catalunya. El president de Reagrupament, Joan Carretero ha fet una crida a la participació de tots els associats en aquesta tercera Assemblea per garantir la màxima representativitat dels candidats que surtin elegits. Carretero ha recordat també que el lema de Reagrupament és el de “construir el futur per a Catalunya amb independència, democràcia i treball”.
 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
jordibcn fletxa Barcelona
11 de juliol de 2010, 17.05 h

#5 Doncs va dir que no pensava anar-hi, ben clarament a ll AVUI, jo no en tinc cap culpa de canvii d´i dea continuament,


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
pasbort fletxa Vila- real
11 de juliol de 2010, 10.31 h

Mira Reagrupat, et donc permís perque em tires tanta merda al damunt com vulguis (una mica més no vindrà d´aquí) però no cànvies l´ESTAT CATALA sols vindrà de la mà de CARRETERO i de la gent que han obert per FI els ulls...espero que quan manen els catalans no seran tant pesseteros com els d´ara!! però ara la gent ja sap que també els pot castigar!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Reagrupat fletxa Barcelona
10 de juliol de 2010, 22.38 h

Jordibcn... doncs en Carretero ha anat a la Manifestació per demanar l´Estat Català. O no escoltaves la veu del poble com deia INDEPENDENCIA?
Pas-bort.. que en penses que tothom està a la política com faries tu? La situació és tant però tant greu, que cada dia hi ha més gent Catalana que
N´ESTÀ FINS ELS CULLONS i s´ofereix per treballar, GRATUITAMENT, per l´Estat Català.
"No pasareu vergonya i treballarem de valent per aconseguir l´Estat Català" Carretero.
Viçents, què? Ens ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
10 de juliol de 2010, 15.34 h

Vicenç: Reagrupament es una Asociación para la traída de la INDEPENDENCIA con PREMISA ineludible de DELARARLA UNILATERALMENTE. Para ello hay que aliarse hasta con el DIABLO. El 98 % de los reagrupados no queremos ir en ninguna lista, SOLAMENTE queremos la INDEPENDENCIA. Después cuando Catalunya sea libre ya nos dividiremos en buenos y malos.
Si no aparcamos las IDEOLOGÍAS, no se conseguirá la INDEPENDENCIA. ANTES QUE NADA, LA INDEPENDENCIA. ¿¿Te has enterado Vicentito??


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
jordibcn fletxa Barcelona
10 de juliol de 2010, 12.25 h

Bé avui no s´aprova res la decissió la pendra el Laporta i el seu equip quan vulguin, bé Reagrupats aneu per feina que a les sis teniu feina encara que el Carretero sembla ser que vol tenir la tarda lliure i anar al cinema (si no canvia d´opinió ha dit que no vol anar a la manifestació), Barrera hauries d´estirar-li les orelles.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
pasbort fletxa Vila-real
10 de juliol de 2010, 10.38 h

Be, jo posaria la mà al foc que el que diu la Direcció de REAGRUPAMENT es certa, mentides encara cap, potser algún desilusionat que buscava carrecs.....jo crec que fòra de LAPORTA (hi ho dic amb reserves) no hi ha cap capacitat per portar-mos una INDEPENDENCIA com Déu mana.....el Carretero diu que deixaria de ser PRESIDENT després de DECLARAR LA INDEPENDENCIA això ho tindreu que discutir....LAPORTA SERIA UN BON PRESIDENT? PER EL BARÇA HO HA SIGUT!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
vicenç fletxa barcelona
10 de juliol de 2010, 09.48 h

la vergonya d'aprovar unes llistes autoritàries i imposades 100% des de la cúpula, en el dia de la gran manifestació... quina pena..
on és la regenació política? on és la democràcia que exigien els responsables?
aneu a pastar fang i no manipuleu més els sentiments dels patriotes


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.