directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 16:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Recomanacions i consells per als assistents a la manifestació

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Per evitar que la massiva afluència d'assistents a la manifestació d'avui es converteixi en un caos, Òmnium Cultural ha fet públics tot un seguit de consells que volen mirar de garantir un funcionament òptim de la marxa.
Som una nació, 10j
Comparteix
   


Etiquetes
Informacions sobre la manifestació
• La manifestació està convocada al Passeig de Gràcia amb Avinguda Diagonal, et demanem que miris d’arribar-t’hi per la banda muntanya de la ciutat. Això és, pels carrers Gran de Gràcia o la mateixa Avinguda Diagonal.

• La manifestació acabarà davant d’un escenari situat a la Plaça Tetuan amb la Gran Via de les Corts Catalanes. Aquest punt també serà el punt de trobada si hi hagués qualsevol infant perdut.

• Per accedir a la manifestació, descarta remuntar el Passeig de Gràcia ja que els carrers estaran tallats i es corre el risc de bloquejar-ne la capçalera. Es recomana emprar els carrers paral•lels a Passeig de Gràcia per a remuntar fins a l’Avinguda Diagonal.

• En cas de voler participar d’un dels blocs que es convoquen al llarg del Passeig de Gràcia, dirigeix-t’hi si us plau pels carrers perpendiculars.

• Amb les aglomeracions, és possible que el telèfon mòbil no funcioni del tot correctament. Tingues-ho present per a qualsevol necessitat.

• Un cop arribeu al final de la manifestació, se us demanarà que aneu deixant pas a les persones que portem darrera. Seguiu les instruccions que vinguin des de megafonia.


Informacions sobre transport públic
• Es reforçarà el servei de metro durant les hores de la manifestació i es realitzaran els desviaments necessaris de les línies d’autobusos afectades pels talls de trànsit. En tot cas, si has d’agafar el transport públic, sigues previsor o informa’t del seu estat a través dels mitjans de comunicació.

• Transports Metropolitans de Barcelona reforçarà el servei de metro. Es posaran més combois i un dispositiu especial de personal. A través de megafonia s’informarà i es recomanarà als ciutadans les millors estacions per arribar a l’inici de la manifestació.

• Pel que fa al servei d’autobusos de la ciutat, l’alteració del transport de superfície també repercutirà en un gran nombre de línies que patiran restriccions o desviaments dels itineraris habituals mentre duri la marxa.

• Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya reforçarà el seu servei a les línies metropolitanes, a partir de les 15:00 h i fins a final del servei. Les línies urbanes de Reina Elisenda (L6) i avinguda Tibidabo (L7), així­ com les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, oferiran circulacions amb horari de dia feiner, al llarg de tota la tarda i fins al final del servei. Les circulacions de la L6 , la L7,i L8 normalitzaran les seves freqüències a partir de les 22:00 h quan s’inicià el servei nocturn. La resta de línies mantindran freqüència de dia feiner fins al final del servei.

• Els serveis ferroviaris d’ADIF, per altra banda, han estat avisats per la possible afluència de passatgers que poden arribar a les estacions de pg. de Gràcia-Aragó, pl. Catalunya i Arc de Triomf.


Informacions sobre el trànsit i talls viaris
• Més de 200 autobusos aparcaran dissabte als carrers de l’Eixample fins que finalitzi la manifestació i recullin altra vegada els manifestants. Procura no emprar cotxe aquell dia si no és necessari.

• Si véns amb un dels autocars organitzats per la manifestació, pots trobar informació sobre els llocs d’aparcament al web www.somunanacio.cat . L’Ajuntament habilita els carrils bus dels següents carrers: c/París, c/Mallorca, c/Balmes, Pg. de Sant Joan, c/Córsega, c/Pau Claris, c/Roger de Llúria i c/Mallorca, en funció de les necessitats.

• El trànsit dels carrers de l’Eixample es veurà alterat per la manifestació, especialment a partir de les 17 hores si bé en funció del volum de gent que s’hi aplegui aquesta situació es pot avançar.


Informacions per la calor
• Porteu una gorra o un barret per a protegir-vos del sol. També és recomanable utilitzar ventalls o alguna cosa que en faci la funció.

• Utilitzeu roba lleugera (com la de cotó), de colors clars i que no sigui ajustada.

• Porteu aigua i beveu-ne sovint. Serà difícil poder-ne adquirir durant el recorregut.

• Si en teniu oportunitat, mulleu-vos una mica la cara i, fins i tot, la roba.

• En cas de necessitat, us recordem però que la manifestació compta amb la supervisió del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).


Informacions sobre seguretat
• La manifestació compta amb un dispositiu de seguretat coordinat amb Ajuntament, Guàrdia Urbana, Servei d’Emergències Mèdiques i Mossos d’Esquadra.

• En cas de qualsevol indisposició durant la manifestació, es recomana desplaçar-se cap als laterals de la marxa per tal de facilitar l’accés i l’atenció dels serveis sanitaris.

• Al llarg del recorregut, dirigiu-vos a persones acreditades per la organització de la manifestació per a qualsevol problema. Elles us podran orientar en allò que necessiteu.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#7 Iolanda Ponttermens
10 de juliol de 2010, 16.06 h

ja tinc l‘estelada penjada al balcó i sóm a la carretera direcció BARNA.............


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6 Iolanda Ponttermens
10 de juliol de 2010, 16.00 h

já ting l‘estelada penjada al balcó i ja som a la carretera direcció Barna....................


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Joan fletxa Sense Vilassar, no hi ha festa!
10 de juliol de 2010, 12.57 h

Allà hi serem!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
anna fletxa Villassar de Mar
10 de juliol de 2010, 09.30 h

Moltes grácies per l'informaciò, ens veurem a la mani...vinc preparada .


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
10 de juliol de 2010, 09.16 h

Moltes gràcies per tot!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
maria fletxa LLeida
10 de juliol de 2010, 09.12 h

Ara em preparo la motxilla,amb aigua, un entrepà i una gran estelada


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
10 de juliol de 2010, 08.45 h

Be, ja he penjat la senyera a la balconada, tinc l'estelada preparada i ja només falta esperar l'hora d'anar cap a l'autocar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.