directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 03:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Consell Nacional d'ERC aprova unes llistes de 'consens i 'representatives'

Tal com estava previst, Puigcercós, Benach i Simó seran números u, dos i tres per Barcelona

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

ERC ha celebrat aquest dissabte el Consell Nacional del partit on s'han aprovat les llistes a les eleccions al Parlament. Unes llistes que el portaveu del partit, Ignasi Llorente, ha assegurat que són de consens i que han estat aprovades per una majoria. Tal com estava previst el cap de llista per Barcelona és el president del partit, Joan Puigcercós, el número dos és el president del Parlament, Ernest Benach i la número tres és la portaveu al Parlament, Anna Simó. A Tarragona, la llista l'encapçala Sergi de los Rios; a Girona, Carme Capdevila; i a Lleida, Carmel Mòdol.

Comparteix
   


Etiquetes
Segueixen a Puigcercós, Benach i Simó a la llista per Barcelona, en els quinze primers llocs, Laura Vilagrà, Oriol Amorós, Marc Sanglas, Pere Aragonès, Violant Mascaró, Gemma Lago, Josep Maria Freixanet, Patrícia Gomà, Jordi Calpe, Miquel Carrillo, Uriel Bertran i Iolanda Llambrich. Aquesta llista ha estat aprovada a l'executiva nacional amb 32 vots a favor, un en contra i tres en blanc i al Consell Nacional 123 vots a favor, 22 en contra i 21 en blanc.

A Tarragona, en els cinc primer llocs, hi ha el cap de llista és Sergi de los Rios, Josep Lluís Salvadó, Empar Pont, Sònia Bertomeu i Joan Gibert. A l'executiva, s'ha aprovat per 36 vots a favor i al Consell Nacional 142 vots a favor, 8 en contra i 16 en blanc.

A Lleida, Carmel Mòdol, Maria Àngels Cabasés, Josep Ardanuy, Miquel Àngel Estradé i Marta Vilalta. A l'executiva, s'ha aprovat per 34 vots a favor i dos en blanc i al Consell Nacional 124 vots a favor, 28 en contra i 14 en blanc.

Per Girona, Carme Capdevila, Pere Vigo, Pere Bosch, Cristina Alsina i Alfons Quera. A l'executiva s'ha aprovat per 34 vots a favor i dos en blanc i al Consell Nacional 139 vots a favor, 14 en contra i 13 en blanc.

Llorente ha explicat que van introduir l'element que no hi podia haver un tram de tres membres de la llista sense cap home ni cap dona. Ha ressaltat que hi ha equilibri territorial. Així mateix, ha assegurat que entre als 15 primers llocs per Barcelona i als cinc primers de la resta de demarcacions 'els hi costaria ubicar aquestes persones en la clau del Congrés de fa dos anys'.

Segons Llorente, 'hi ha hagut noms nous i renovació'. 'Ha respost més', ha indicat, 'a criteris de tipus territorial i també de trajectòria i de l'aval que hagin pogut fer amb la seva feina que no pas a altres criteris'. 'La gran majoria del partit se sent molt representat', ha declarat. 'Hi ha hagut una gran majoria i consens al voltant d'aquestes llistes i la gent se sent molt representada més enllà de quina fos l'opció fa dos anys'.

Com ja se sabia, qui no formarà part de la llista és el vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira, qui no ha estat present en el Consell Nacional d'aquest dissabte, que ha tingut lloc a la seu d'ERC.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
CIU=PP fletxa SÓN EL MATEIX GOS AMB DIFERENT COLLAR
12 de juliol de 2010, 00.20 h

#5
Doncs jo diria que ho són bastant més que en d´altres partits, o no?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Marc fletxa Manresa
11 de juliol de 2010, 18.52 h

Penso que seria bo que féssiu un esforç d'objectivitat. El itular no correspon als fets.Les notícies es poden encapçalar de moltes maneres sense faltar a la veritat. I això és el que feu amb aquesta noticia. Les llistes del Consell Nacional d' ERC no són de consens i no són representatives. L' autor de la notícia ho sap perfectament. Poden ser altres coses però aquestes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
CIU=PP fletxa SÓN EL MATEIX GOS AMB DIFERENT COLLAR
11 de juliol de 2010, 15.29 h

L´ÚNIC I VERITABLE TRIPARTIT HA ESTAT SEMPRE CONVERGÈNCIA+UNIÓ+PSOE, O CONVERGÈNCIA+UNIÓ+PP, SEGONS BUFI EL VENT. ÉS EL QUE HI HA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
CIU=PP fletxa SÓN EL MATEIX GOS AMB DIFERENT COLLAR
11 de juliol de 2010, 15.27 h

De tots els polítics amb representació al l´actual parlament de Catalunya l´únic que parla clar i sense embuts del procés cap a la independència és en Puigcercós. els altres com no podia ser d´altra manera perquè són partits constitucionalistes encara parle d´autonomia i de madrid . És ben cert que no hi ha pitjor sord que el qui no vol escoltar i només un dia després de la manifestació la gran majoria dels "nostres polítics" es fan els suecs. Així doncs cal que mediteu molt l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
esteve fletxa bcn
11 de juliol de 2010, 15.05 h

La núm. 8 en la seva joventut es deia Yolanda Perez. És qüestió de canviar-se noms, cognoms per poder guanyar pedigrí...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marc fletxa Barcelona
11 de juliol de 2010, 11.08 h

Quina llista més lamentable, tots uns perfectes desconeguts, Uriel Bertran castigat al numero 14 i volen que ens creiem
que no repetiran el tripartit si poden?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.