directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Torna la Catosfera per parlar de "la Internet de les persones"

Girona tornarà a ser la seu de les jornades, que se celebraran del 13 al 15 d'octubre

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

La Catosfera dedica l'edició de 2016 a 'La Internet de les persones' que enguany se celebrarà a la ciutat de Girona del 13 al 15 d’octubre al Centre Cultural La Mercè. Les jornades de la Catosfera acumulen una colla d’edicions a les espatlles. En els seus inicis, pretenien esdevenir una gran cita de blocaires catalans, però amb el pas dels anys han esdevingut el punt de trobada d’internautes catalans de tota mena: blocaires, tuitaires, emprenedors, comunicadors, empresaris o simples curiosos amants de la xarxa. Sempre, però, amb la singularitat d’explicar Internet des d’una mirada de país.
joan camp, marta madrenas, catosfera
Joan Camp presenta amb l'alcaldessa Marta Madrenas una nova edició de la Catosfera, que es celebrarà a Girona del 13 al 15 d'octubre.

Comparteix
   


Etiquetes
Fer país amb internet com una excusa

En cada edició, la Catosfera ha pretès parlar de la xarxa des d’un punt de vista concret, com ara l’emprenedoria digital o la projecció internacional de les iniciatives que es desenvolupen a casa nostra. Tanmateix, des de l'organització de les jornades ens hem adonat d’un fet innegable. Internet ho és tot i ocupa cada espai de les nostres vides: feina, educació, lleure, comunicació, política i qualsevol altre aspecte que ens passi pel cap. Per això, enguany la Catosfera fa una aposta global en la mesura del possible. Com? Donant veu a persones d’àmbits molt diferents que, tot sumant els seus relats personals com si es tractessin de píxels, dibuixaran un retrat d’allò que està passant ara mateix a Internet i d’allò que pot succeir en el futur més immediat.
 
En aquest sentit, les jornades han canviat el format de taules rodones habitual de les passades edicions per un en què el ponent és l’absolut protagonista. Les xerrades, d’uns vint minuts cadascuna, seran individuals per tal de configurar aquest mapa global del panorama actual de la Internet i la comunicació.
 
Més de vint activitats i xerrades en tres dies
 
Enguany, la Catosfera tindran lloc a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè els dies 13, 14 i 15 d’octubre, tres jornades que concentraran el mateix gruix d’activitats i xerrades que en les edicions anteriors, que duraven una setmana. Així doncs, seguim apostant per una oferta de qualitat i gratuïta, a l’abast de tots els públics, però amb un format reduït per tal d’augmentar la repercussió dels actes.
 
Més cobertura
Un altre dels canvis destacats d’aquesta edició és l’increment dels acords amb els mitjans de comunicació oficials. Així, enguany comptarem amb el compromís dels mitjans, tant de premsa, ràdio com de televisió: diari Ara, Catalunya Ràdio, El Punt Avui, Nació Digital, directe!cat ,La Xarxa i Televisió de Girona. 
 
Totes les activitats, xerrades, programa i les taules programades podran seguir-se per streaming a través del web de la Catosfera o mitjançant Twitter amb l’etiqueta #catosfera.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Synera fletxa Barcelona
3 d'octubre de 2016, 12.43 h

#1
PRINCIPIS SOBRE EL DRET D'AUTODETERMINACIÓ DELS POBLES REFRENDATS PEL RECONEIXEMENT DE LA DUI DE KOSOVO PER LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE JULIOL 2010


- No hi ha cap norma en dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtia d’aquest poble
- En una ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
3 d'octubre de 2016, 08.47 h



( per a la música https://www.youtube.com/watch?v=ahgDOSybKWk )




VINO EN UN TRICORNIO


DE RUMBO IGNORADO


LO ENCONTRÉ EN EL PUERTO


AL ATARDECER


CUANDO EL BLANCO FARO


SOBRE LOS VELEROS


SU BESO DE PLATA


DEJABA CAER


ERA ARAGONESES


EL NIÑO-TRICORNIO


ENTRE DOS COPAS DE ANÍS EL MONO


EN EL MANCHADO MOSTRADOR


ÉL FUE CONTÁNDOME ENTRE DIENTES


LA VIEJA HISTORIA DE SU TRICORNIO.



Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
2 d'octubre de 2016, 12.01 h

#1

LA LEGÍTIMA DUI QUE RECOLZARAN ELS USA:

El Congrés USA i l'Alt Dictamen del TIJ

En la compareixença al congrés, Williams va assegurar que si Catalunya proclamava la independència cercaria ‘el reconeixement internacional d’acord amb la voluntat del seu poble i no pas d’acord amb les disposicions de la constitució espanyola’. Invocà tot seguit la sentència de la Cort Internacional sobre Kossove de 22 juliol 2010 i recordà que no hi havia cap precepte de la llei internacion... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
2 d'octubre de 2016, 11.56 h

DECLARACIÓ DE LA COMISSIÓ DE DEFENSA DEL IL·LTRE COL·LEGI D'ADVOCATS DE BCN SOBRE EL DRET D'AUTODETERMINACIÓ (2013)

"... La declaració unilateral d’independència, proclamada pel Parlament de Catalunya, estaria justificada en dret internacional en el cas que el Govern espanyol impedís la celebració de la consulta a la ciutadania sobre la creació d’un nou Estat, o bé es negués a acceptar el resultat afirmatiu de la mateixa.

La qüestió crucial de la legitimitat jurídica d’u... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.