directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Compromís contractarà més personal i obrirà seus a Alacant i València

Decisions ‘absolutament il•legítimes’ per a EUPV

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El grup de Compromís pel País Valencià a les Corts Valencianes ha acordat en la seva reunió que obrirà seus de l'oficina parlamentària a Alacant i Castelló, contractarà nous empleats i organitzarà una jornada de treball al seu si passades les eleccions, decisions ‘absolutament il•legítimes’ per a la coordinadora general Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) i diputada de Compromís, Glòria Marcos, per considerar que han estat preses ‘des de l'efímera majoria’ que ostenten els parlamentaris d'Iniciativa del Poble Valencià (IdPV), i del Bloc Nacionalista Valencià.
compromis pais valencia bloc eupv verds
Comparteix
   

Segons ha indicat la sindica de Compromís, Mònica Oltra, en declaracions a Europa Press, la decisió més important presa hui consisteix en l'obertura de dos seus a Castelló i Alacant ‘perquè hi hagi una implantació territorial més diversificada i no sols a la ciutat de València’, de manera que ‘el parlamentarisme arribi també a les comarques del sud i del nord, i no centralitzar-ho tot a València’.

A més, han abordat la proposta de fer una jornada de treball en el grup parlamentari després de les eleccions generals del pròxim 9 de març per a tractar temes com ‘el territori, l'autogovern i el desenvolupament de l'Estatut’, entre d'altres. Segons Oltra, no van poder ‘avançar molt en el calendari parlamentari’, ja que la Mesa de les Corts no ha decidit quan es produirà el ple, per la qual cosa ‘no hem pogut tampoc avançar molt en els temes més normals de treball parlamentari’, ha dit.
Per la seva banda, Glòria Marcos ha comentat que ha estat ‘una reunió tensa, com són totes les reunions del grup’, en què es van prendre decisions que ha dit ‘no compartir’, ja que ‘volen dir que entre Mònica Oltra i Enric Morera -secretari general del Bloc i diputat de Compromís- estan disposats a contractar persones i a llogar locals deixant al marge de totes estes decisions els Verds, Izquierda Republicana i EUPV’.

Ha criticar que es tracta d'‘unes decisions que no han passat en cap moment per la Comissió Política de Compromís, on estan presents els cinc partits que van arribar a uns acords electorals’, per la qual cosa segons la seva opinió, ‘són unes decisions absolutament il•legítimes, que s'estan prenent des d'una efímera majoria al si del grup parlamentari’, ha reiterat.
En este sentit, ha asseverat que EUPV defensarà ‘com sempre, allò al que ens vam comprometre en Compromís’, mentre que ‘en aquest cas, Oltra i Morera estan fent patent que no saben el que és la lleialtat i sobretot, no saben el que és el compliment dels acords’.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Joan fletxa València
22 de gener de 2008, 18.57 h

Com sempre, Directe.cat desmostra el "nivell" que té. La notícia és d'ahir, ahir es reunir Compromís i decidiren obrir oficines parlamentàries a Alacant i Castelló. Hui, la notícia, és l'anunci d'Isaura Navarro: deixa de militar a Esquerra Unida, i en conseqüència, a Izquierda Unida. Ah, i Iniciativa, trenca també amb IU -o això deien en el comunicat que enviaren ahir.

No res, xiquets, que com sempre, sou un desastre: no teniu ni puta idea del País Valencià.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.