directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un exregidor de Podemos Badalona usa la caverna per atacar Puigdemont

Publica al seu Facebook una notícia de fa 8 mesos i que, a més, ja es va desmentir

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Qui va ser regidor de Podemos d'Espais Públics a Badalona, Javier López, ha publicat al seu mur de Facebook una notícia només amb l'objectiu d'atacar el president de Catalunya, Carles Puigdemont i, alhora, intoxicar el procés independentista. López es fa ressò, a més, d'una notícia que es va publicar al febrer i que ja va ser desmentida.
javi lopez, javier, podemos, badalona
Javi López, conseller de Podemos Badalona


mur, facebook, javi lopez
Mur de Facebook de Javi López

Comparteix
   


Etiquetes
Javi López, ara conseller de Podemos Badalona i abans regidor del consistori, ha penjat al seu mur de Facebook una notícia de fa 8 mesos del mitjà OkDiario.es, un dels diaris que defineixen millor la caverna i que dirigeix Eduardo Inda, que explica que Carles Puigdemont es va pujar el sou. Concretament, al titular, diu "ganará 145.000 €, 8.600 por encima de Mas y casi el doble que Rajoy".
 
La doble moral dels de Podemos
 
És curiós que un conseller de Podemos usi la caverna per atacar el procés. El mateix diari que enalteix la figura de Alfonso Rojo, un periodista condemnat a pagar 20.000 euros a Pablo Iglesias per haver-li dit "chorizo", "mangante" y "gilipollas". També, el director del diari Okdiario.es, ha sigut condemnat per oferir inforamcions faleses. De fet, Podemos es va querellar contra Inda i va guanyar quan el jutjat de primera instància nº 4 de Talavera de la Reina (Toledo) va sentenciar el passat 18 de març al diari d'Eduardo Inda a rectificar una informació sobre l'Organització Impulsora de Discapacitats (OID), en la qual recollia que la Unitat de Delinqüència Fiscal i Econòmica (UDEF) estava investigant pagaments sospitosos a una fundació a Veneçuela del seu president.

Un regidor que no va durar ni un any
 
Javier López va durar poc al consistori i, després de diferents tensions, va sortir del govern municipal de Badalona. En una carta, López va esgrimir que la seva responsabilitat en la regidoria d'Espais Públics li ha fet "viure en primera persona les complicacions que porta la praxi de la gestió municipal i les dificultats per portar a la pràctica les conviccions polítiques". Assegurava que els motius de la seva marxa eren "estrictament polítics i per la complexitat de la gestió municipal, que disposa d'escassos recursos disponibles i greus mancances de personal", conjuntament amb "petites discrepàncies amb l'organització".

Una notícia desmentida
 
A part de la clara intenció d'intoxicar del conseller de Podemos Badalona Javier López, també demostra una manca de voluntat per a contrastar el que penja al seu mur. La notícia va ser desmentida pel mateix president (minut 2:17) a 8 Al Dia: "No. Ni m'ha passat pel cap. Ni a mi ni a cap dels consellers. Fins que no va sortir aquest rumor publicat en algun diari que pretén ser seriós, no vaig saber el que cobraria. Per tant, no només no m'he apujat el sou, sinó que no hi haurà cap diferència entre el que cobraven els anteriors presidents i consellers".





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
Synera fletxa Barcelona
8 d'octubre de 2016, 19.48 h

ALS JUTJATS A BCN:

Militars de la força aèria de la Itàlia feixista de Benito Mussolini que van bombardejar ciutats republicanes com Barcelona durant la Guerra Civil espanyola podrien haver cobrat pensions de l’estat espanyol fins i tot durant la democràcia

ELS HEREUS DEL FRANQUISME SEGUEIXEN EN PEU


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
8 d'octubre de 2016, 14.30 h

Eurodiputats dels principals partits defensen el dret de Catalunya a prohibir els toros.

“La tauromàquia és una crueltat i un patiment innecessari pels animals”, defensa la finlandesa del grup popular Sirpa Pietikainen.

Eurodiputats dels principals grups polítics amb representació a l’Eurocambra, populars, socialistes, liberals, verds, euroescèptics i postcomunistes defensen en declaracions a l’ACN la prohibició dels toros a Catalunya i valoren amb sorpresa la possible suspensi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Aragoneses Orientales(que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI , REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes ADIOS MAD MASS ADIOS
8 d'octubre de 2016, 12.24 h

Queridos NAZIS,

No solo siento falta del Supercat, tambien añoro a Sor Lucia Caram, la “amante” del Mad Mass. Se ve que el Pokemon no le pone.

Me divierte mucho esta monja cojonera, pero lo que mas gracia me hace es vuestra hipocresia y doble rasero.

Si algun/a religiosa apoyase PUBLICAMENTE a Ciudadanos o al PP, estarias con el grito en el cielo, que si Montesquieu, que si separacion de poderes, que si franquismo, que si Edad Media, que si laicismo, etc etc.


QUE PENA ME DABAIS Y QUE ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
8 d'octubre de 2016, 11.14 h

ALS DE PODEMOS, NO ELS COSTA GENS IDENTIFICAR-SE AMB LA CAVERNA GAIREBÉ SEMPRE, AMB PARAULES I TAMBÉ AMB FETS, S'ALINEEN AMB EL NACIONALISME IMPERIALISTA ESPANYOL, LES SINAPSIS NECRÒTIQUES, ELS TENEN ANUL·LADES LES NEURONES. LES CASTES JA LES HAN OBLIDAT, I ESTAN DESCARADAMENT APUNTALANT LES ESTRUCTURES POLÍTIQUES I MILITARS DEL REGNE. I DE LES CLASSES TREBALLADORES EN OFEC CONSTANT NI SE'N RECORDEN.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
NOSALTRES SOM EL SOMNI fletxa República Catalana II★II
8 d'octubre de 2016, 11.07 h

#6


FEIXISTA!


.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Synera fletxa Barcelona
8 d'octubre de 2016, 10.31 h

I no diu res del ex alcalde de Badalona, hm?


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Aragoneses Orientales(que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI , REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes ADIOS MAD MASS ADIOS
8 d'octubre de 2016, 10.30 h

La Policía renuncia a deportar a un interno del CIE porque estaba "agresivo"
La Policía Nacional lo ha dejado en libertad al no poder llevar a cabo su expulsión porque se mostró "alterado y violento" cuando se le sacó del centro


GRACIAS A LA IZQUIERDA TENEMOS UN MORO LOCO Y VIOLENTO CON MULTIPLES ANTECEDENTES SUELTO POR LAS CALLES DE BARCELONA PORQUE SE RESISITIO A SER DEPORTADO, ¿QUE ESPERABAN?

HAY QUE ATARLOS Y AMORDAZARLOS Y LANZARLOS DESDE EL AVION SIN PARACAIDAS PARA QUE ABONEN E... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
8 d'octubre de 2016, 10.18 h

No fa gaire el Sr puigdemont confessava que viatjava en classe turista perquè davant l'estat precari de les finances de la Generalitat no convenia ni seria gaire exemplar de fer-ho en classe preferent. I no és que es vulgui vantar del fet sinó perquè els periodistes són de mena tafaners.


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
borisvian fletxa Lleida
8 d'octubre de 2016, 10.12 h

colau, fachin, podemites, etc.., etc..
tots són la mateixa merda espanyolista que l'únic que busquen és el benefici propi, d'espanya clar.
Malgrat aquesta gentussa, guanyaremll*ll


Valora aquest comentari:   votar positiu 28   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
8 d'octubre de 2016, 09.31 h


Javi López, de Jodemos/Fotem, d'esquerres?, saps lo que es ser d'esquerres? viure el dia a dia com un verdader militant d'esquerres, que ho sent i esta convençut d'aquesta molt lloable ideologia? I si ho saps, no crec que puguis sortir de casa, perque avui en dia, i abans tambe, la butxaca sempre es de dretes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.