directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 19:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Boada aposta per l'autodeterminació si el Govern espanyol no reacciona

Assegura que els catalans hauran d'exercir el 'dret a decidir' si no arriba la 'resposta necessària' des de l'Estat

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La manifestació d'aquest dissabte ha endurit algunes posicions polítiques, i de la mateixa manera que sectors del PSC ja abracen l'independentisme, des d'ICV també s'estan radicalitzant les postures cap a l'autodeterminació. Després de Raül Romeva ha estat el torn del secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, qui aquest dimecres ha apostat pel dret a decidir dels catalans si no hi ha 'la resposta necessària' per part del govern espanyol. 'Som una nació mil·lenària i continuarem sent una nació malgrat la sentència absurda i política del Tribunal Constitucional', ha afirmat.
joan boada
Comparteix
   


Etiquetes
'La resposta que hem de donar després de la gran i massiva manifestació és la unitat', ha defensat el secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada. 'Unitat és el que hem d'utilitzar a Madrid, en el debat general, i al ple del Parlament de Catalunya de divendres', ha afegit.

Boada ha demanat als partits polítics catalans que no caiguin en 'tacticismes electorals' per treure profit partidista. El secretari general d'Interior s'ha mostrat partidari de treballar per refer el pacte polític que la sentència del Tribunal Constitucional 'ha trencat' però també ha avisat que si no hi ha 'la resposta necessària' del govern espanyol, 'sempre ens quedarà la possibilitat que el nostre país té d'exercir el dret a decidir', mostrant-se així favorable a les tesis independentistes expressades el 10J pel poble català.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Jordic fletxa Barcelona
15 de juliol de 2010, 09.55 h

Sr. Boada, d'aquí poc tindreu l'oportunitat de tornar a votar la IP del Referèndum per la Independència. Espero que aquesta vegada sigueu conseqüents amb les paraules que acabeu de dir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
borinot fletxa barcelona
15 de juliol de 2010, 09.07 h

Francesc, tot i que tens raó, que usen encara massa el condicional, és un pas endavant. Com a mínim ara ja estan usant una moneda de canvi. Fins ara tota negociació a Madrid era estèril perquè no feiem pressió en res. Ara alguns poden dir: Si no accepteu nosaltres també optarem per la independència.
Tot i així, lògicament, la única solució és la independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Francesc fletxa Badalona
15 de juliol de 2010, 08.22 h

Com sempre ho diuen en condicional. Què vol dir això de :'si no hi ha 'la resposta necessària' per part del govern espanyol'. Resposta necessària? La resposta, el 'gobierno español', ja la ha feta. Diu que som una regió i que s'ha acabat la descentrelització i la llei d'autonomies. Senyor Boada (i demés d'ICV) o són independentistes o no ho son, però no maregin més. Ja els hi anuncio que d'España no se'n pot esperar res més. Ara han de decidir si estan amb nosaltres (catalans) o am... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.