directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

El Museu del Barça, el més visitat el 2007

Fa 9 anys que és el museu líder a Catalunya

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El Museu del FC Barcelona s'ha convertit en el més visitat de tota Catalunya en els darrers nou anys. Durant el 2007 ha rebut un total de 1.397.754 assistents, xifra que significa un increment de 50.000 persones respecte l'any anterior. Del total de visitants del 2007, el 82% ha optat per fer el 'Tour Camp Nou' que inclou un recorregut per les instal·lacions de l'estadi i el museu, mentre que un 18% ha decidit conèixer únicament el museu. Des del 1999 aquest museu rep més d'un milió de persones a l'any, fet que l'ha situat al capdavant de la llista de museus més visitats que el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya publicarà pròximament.
museu barça
Comparteix
   

Cal recordar que la idea de crear un museu que recollís la història del FC Barcelona es remunta als anys vint, quan Joan Gamper, fundador del club, va proposar aquesta iniciativa als seus companys de junta directiva. Però per diverses circumstàncies el projecte no va reeixir, i no va ser fins l'any 1984 quan, sota la presidència de Josep Lluís Núñez, el Museu del club va ser inaugurat. Un cop més el FC Barcelona tornava a ser pioner dins el món del futbol: Des de llavors s'han fet tres ampliacions, els anys 1987, 1994 i 1998, d'una instal·lació que actualment ocupa una superfície de 3.500 m2.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.