directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 19:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Compromís proposa un acord sobre competitivitat i ocupació

Pretén igualar el País Valencià a la mitjana de la UE

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu adjunt de Compromís i secretari general del Bloc Nacionalista Valencià, Enric Morera, ha presentat una proposició no de llei en les Corts Valencianes en la qual sol•licita que es completi el pacte que el president de la Generalitat, Francisco Camps, ha ofert als agents socials amb un ‘acord més ampli sobre competitivitat i ocupació’.
Compromís planteja que aquest acord s'estengui a apartats que permetin ‘millorar el dèficit estructural del nostre sistema productiu’ amb la finalitat d'igualar a el País Valencià ‘a la mitjana de la UE en aquesta matèria’.
enric morera compromis bloc pais valencia
Comparteix
   

A més, la proposta insta a la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació, que va subvencionar durant 1999 uns estudis sobre iniciatives de reforç de la competitivitat en els sectors industrials tradicionals, a realitzar una valoració d'aquests estudis i el seu seguiment i actualització. Morera defensa en el text que ‘el president de la Generalitat no va tenir cap problema a afirmar durant el seu tradicional discurs de Cap d'any que el País Valencià està en la mitjana del nivell de competitivitat de la UE’. No obstant això, va afegir, ‘les xifres són sempre tossudes i habitualment solen reflectir la realitat’.

Agrega així que ‘les de l'Institut Nacional d'Estadística, que no podien ser menys, demostren que, a pesar dels desitjos del president de la Generalitat, estem lluny de la convergència amb la Unió Europea’. El representant de Compromís addueix en referència a això que l'índex del País valencià ‘arriba a el 96, enfront del 100 que representa la mitjana’ dels països europeus.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Toni fletxa Països Catalans
28 de gener de 2008, 21.07 h

El que s'hauria de fer és un confederació de partits en l'àmbit nacional dels països catalans, estem fent el ridicul a europa i al món, ámb els territoris fracturats políticament. La clau del nostre èxit és la unió.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.