directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Desconcertant eliminació d'Adif d'una licitació de 600ME pel manteniment de les vies

De tot l'Estat, l'àrea metropolitana de Barcelona serà de les zones més afectades

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Adif ha resolt desistir de l'adjudicació d'un contracte valorat en uns 585 milions d'euros per al manteniment de xarxa ferroviària, segons va publicar el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) la setmana passada. Adif va anunciar la licitació d'aquest contracte a principis de juny d'aquest any i a mitjans del mateix mes va ampliar els terminis d'ofertes. Això podrà repercutir directament sobre els usuaris, especialment a Catalunya, una de les zones de l'Estat queles vies necessiten més manteniment.



Comparteix
   


Etiquetes
Adif s'ha carregat una licitació de prop de 600 milions d'euros per al manteniment de la xarxa ferroviària. El contracte contemplava el tractament preventiu de les infraestructures, via i intervencions correctives en línies tant d'ample ibèric com d'ample mètric per a la xarxa convencional. La magnitud dels contractes va fer que Adif determinés un repartiment del pressupost en 19 lots, en funció de les diferents divisions territorials.
 
Els més abundants corresponien a les àrees de Madrid i Barcelona. Per cobrir la primera s'adjudicarien dos lots de gairebé 92 milions d'euros. El lot de Barcelona comptava amb un pressupost d'una mica més de 68 milions d'euros. També València veurà minvada el manteniment de les vies després de l'eliminació de 38 milions.
 
Zones de l'àrea metropolitana de Barcelona en un estat deplorable
 
directe!cat va fer, ara fa uns mesos, un extens reportatge on es mostrava l'estat lamentable d'algunes zones de l'àrea metropolitana de Barcelona per on passen les vies de Renfe. Molts d'aquests indrets segueixen igual o pitjor, on s'acumula la brossa i runa i les inclemències del temps van malmetent o podrint. La imatge, sense dubte, és lamentable. Ara, amb aquest decisió d'Adif, es posposa encara més la possible neteja i adequació d'aquests espais.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu .. TOT EN CATALÀ fletxa NO A LAS CORRIDAS DE TOROS NI EN CATALUNYA NI EN ESPAÑA .. CAL PROHIBIR EL CRUEL CORRABOUS .. FORA SANTI VILA DIMITE MARXA PLEGA NO TE VOLEM .. MAL CONSELLER DE CULTURA DE CATALUNYA EL PITJOR
8 de novembre de 2016, 20.19 h

LAS MALAS HIERBAS Bruticia es la himagen que embruta cada dia la Estació de TREN DE CARDEDEU No son capasos ni te treura las Herbres bruticia que ja fa fastig Asobre FALTA POSAR MARQUESIS EN LOS ANDENES en el de DIRECCIÓ A BARCELONA .. Tambe en Direcció cap a GIRONA .. Cap a Sant Celoni .. Aquella ESTACIÓ Fa falta tornin RECUPERAR EL PETIT PESCADOR Que tenian A LA FONT DEL COSTAT DEL BAR DE LA ESTACIÓ DE TREN .DE SANT CELONI ......Aquesta Fotograf... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
8 de novembre de 2016, 20.05 h

L'Estat espanyol destina el 50% dels beneficis del port de BCN per finançar les sortides de la resta de ports de l'Estat, rentables o no.

Mentre, aquí sense corredor ni sortides promeses.

Chapeau!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.