directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 18:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bosch destapa la por a la democràcia d’Ada Colau

L’acusa de no voler negociar els pressupostos i preferir imposar-los via “decret”. 'Votarem en contra dels pressupostos de l'Ajuntament. Ada Colau ens hi obliga'

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha anunciat que ERC votarà en contra dels pressupostos de la ciutat. En una entrevista a Catalunya Informació, Bosch ha assegurat que "Ada Colau ens obliga a votar en contra dels pressupostos" perquè el govern "ha incomplert tot allò que va pactar amb ERC": l'arribada del Metro a la Zona Franca, desencallar el trasllat de La Model i la presó de Trinitat Vella o el transport gratuït per a joves de 15 anys. "Aquests incompliments, la falta de lleialtat institucional i l'incompliment de l'agenda social ens obliguen a votar en contra dels pressupostos", ha assegurat.

Comparteix
   


Etiquetes
Colau no vol negociar, vol imposar via “decret” els seus pressupostos

Bosch ha recordat que ERC ha tingut una actitud responsable a l'Ajuntament de Barcelona amb l'aprovació de les ordenances i els pressupostos de l'any passat, i ha demanat la mateixa responsabilitat a Colau amb les institucions del país. "Demanem a Colau que tingui la mateixa actitud responsable al Parlament de Catalunya i que no bloquegin el debat dels pressupostos", ha afirmat.

Perquè negociar? Si pot imposar els pressupostos via moció de confiança

Sobre la qüestió de confiança, el republicà ha assegurat que Colau té moltes opcions, com ara prorrogar els pressupostos o ajornar el debat per tal de buscar un major consens. "Si Colau convoca la qüestió de confiança és perquè vol i perquè li convé", ha assegurat. El republicà ha explicat que "és probable que Colau aprovi els seus pressupostos amb la minoria més gran de la història de la ciutat". "Si el govern opta per la via directa perquè la llei ho permet, Colau haurà escollit quedar-se en minoria", ha sentenciat.

En relació a la proposta de Convergència i Unió anunciada fa uns dies, Bosch ha assegurat que "CiU ha començat a explorar possibilitats d'acord a Barcelona amb PP i Ciutadans, i això exclou a Esquerra Republicana". 

Alfred Bosch demana al partit d'Ada Colau reciprocitat pressupostària a l'Ajuntament i a la Generalitat pel que fa als pressupostos i que Catalunya Sí que es Pot negociï els comptes del 2017.

Segons Bosch "nosaltres hem estat responsables a l'Ajuntament de Barcelona i hem ajudat en els anteriors pressupostos (...) hem estat molt constructius per millorar la ciutat i us demanem que aquesta mateixa responsabilitat vosaltres també l'exerciu al Parlament de Catalunya en un moment com l'actual en què és necessari col·laborar".

Divendres el 98% de la militància va avalar en assemblea la decisió d'ERC de Barcelona de no donar suport als pressupostos de l'Ajuntament per al 2017.
 
 

COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
15 de novembre de 2016, 18.40 h

com m'agraden les caderneres tontetes d'erc , partit de gent marrana, que mengen merda cada dia, pobres desgraciatshttp://www.directe.cat/img/contingut/enviar.png


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
15 de novembre de 2016, 14.44 h



#24 Renoi, que excitat que estàs, pobre NEN CONVERGENT SUBNORMAL.



Jo faig tot el que puc, bonica, per poder trobar un bon grapat de pels de cul empastifats de caca, com els que tant t'agraden, però és que ja te n'he enviat tants que m'ha quedat el cul pelart com una bola de billar.


He pagat 25€ a un sense-sostre que dorm en un caixer automàtic prop de casa meva, que m'ha promès que te n'enviarà un bon grapat, però a mi em fa massa fàstic i no ho podré controlar.


Tingues ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
mario fletxa barna
15 de novembre de 2016, 10.50 h

#21 És que encara és viu, el seu ADN està enterrat al Valle d los caídos por Diós i por españa...ex sepultis tot el gobierno d españa i àrees de difució internes.
Xicot a CAGAR A LA VIA diuen els experts en MERDA..

VISCA CATALUNYA LLIURE... DE PARÀSITS. PER LA TRANSPARÈNCIA I DIGNITAT D TOTS ELS CATALANS!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
15 de novembre de 2016, 08.50 h

#22 ai, com estas tonteta d'erc,. al psiquiatra o pren una decisió sobre la teva vida de deficient mental d'esquerres de poble.
Cada dia cal que et dutxis, merdeta d'esquerres de granja


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu .. TOT EN CATALÀ fletxa NO A LAS CORRIDAS DE TOROS NI EN CATALUNYA NI EN ESPAÑA .. CAL PROHIBIR EL CRUEL CORRABOUS .. FORA SANTI VILA DIMITE MARXA PLEGA NO TE VOLEM .. MAL CONSELLER DE CULTURA DE CATALUNYA EL PITJOR
14 de novembre de 2016, 19.32 h

E.R.C. Teniu que Aprobar els Pressupostos del Ajuntament de Barcelona MOLT FACIL PER VEURA Que fa LA Alcaldessa dESPRES AMB ELS dINERS si fa politicas socials o de dretes ..AL MENYS Que se pogui acabar al Anys en els Presupostos APROVADOS UN Problema menys per tots ELS Politics heu de Solucionar Problemes NO ALLARGAR-LOS MASA QUE DESPRES NOMES PATEIXEN ELS MES POBRES ....... .. JUNQUERAS Ser Intelijente FES QUE E.R.C. Aprobi els Presupostos de Barcelona qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
14 de novembre de 2016, 19.04 h



#18
#19
#20
#21 HA HA HA HA MIREU SI ÉS RUC EL NEN SUBNORMAL CONVERGENT ADORADOR DELS PELS DEL CUL DE L'A. MAS, QUE CONFON SER D'ESQUERRES AMB SER CRISTIÀ !

FOTUT RUC, SÓN ELS CRISTIANS EL QUE HAN DE REPARTIR ELS SEUS BENS, NEN ESTÚPID. LA MERDA QUE LLEPES I XARRUPES EN ELS PELS DEL CUL QUE TANT T'AGRADEN, T'HA DESTROSSAT LES NEURONES, RUC, TOTXO !


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
14 de novembre de 2016, 18.02 h

#20 mario barna, parles com si en Franco encara fos viu.
BARNA, el que nomes diuen els NAZIS


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
14 de novembre de 2016, 17.56 h

#13 mario o marius, ets sudamericano?
La Colau es pobre, molt pobre comparat amb el RICATXO BOSCH, que amaga el seu inmens patrimoni


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
14 de novembre de 2016, 17.54 h

Segurament el Bosch, que no es de poble, pages o granger, sino un fill de papa de l'eixample i forrat fins dalt, es l'unica persona formada i amb idiomes d'ERC partit de tontets i tontetes de poble incults.
Al menys el Bosch es dutxa cada dia i té més d'una camisa i americana, no com el pueblerino mal fargat i gordinflon de les pamtumfles Junqueras el contador de historietes tontes


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
14 de novembre de 2016, 17.51 h

#13 El teu BOSCH es un PIJO-RICO de casa molt i molt rica.
Per esser politic d'esquerres nomes cal fer.se el pobre com un maragall de cantonada, un narcisito serra o un alfredito Bosch.
Fins que els ricatxos com el Trump es puguin dedicar a la politica, els pobre ho passarem malament.
Com es que el Bosch o el Ribo no reparteixen el seu PATRIMONI DESCOMUNAL?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.