directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 04:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montilla: "Pizarro ens va deixar sense llum"

Desacredita la seva promesa de rebaixar impostos

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, ha afirmat que el número dos del PP per Madrid, Manuel Pizarro, 'ens va deixar sense llum i diu que rebaixarà els imposts d'una forma ben curiosa'. Montilla ha criticat el nou dirigent dels populars i el seu model econòmic un dia abans que visiti Barcelona en el seu primer acte de campanya després que fos presentat com a candidat del PP. El líder del PSC ha manifestat aquest dimarts que el PP està 'emmirallat amb els 'necons' nord-americans que han conduït al seu país a la crisi'.
josé montilla socialistes
Comparteix
   

Montilla ha fet aquestes declaracions en l'acte 'Per una nova Europa Social', acompanyat pel president del Partit Socialista Europeu i primer ministre danès entre el 1993 i el 2001, Poul Nyrup Rasmussen, i la diputada al Parlament Europeu i secretària de Política Europea i Internacional del PSC, Maria Badia. En aquest context, el cap de l'executiu català ha afirmat que les alternatives de les eleccions del pròxim 9 de març són clares: 'el govern de progrés econòmic i avenç social de José Luis Rodríguez Zapatero; o la dreta afeblidora dels serveis públics de Mariano Rajoy, Eduardo Zaplana o Pizarro'.

Montilla ha demanat als presents a l'acte que treballin perquè a Espanya 'triomfi' l'opció de progrés de Zapatero. Fins i tot ha recordat que l'expresident Pujol ha reconegut que 'amb els socialistes espanyols es pot negociar l'avenç de l'autogovern de Catalunya, encara que sigui difícil'. Així mateix, ha defensat la feina feta en matèria social i en progrés econòmic del govern de Zapatero aquesta legislatura.

Per altra banda, Montilla ha fet moltes referències a Europa. Segons ha dit, 'els socialistes a Espanya i també a Europa hem estat impulsors decidits del procés d'ampliació i reforçament de la Unió Europea'. De fet, ha ressaltat que 'Felipe González o Jacques Delors són alguns dels noms indissolublement units a la construcció d'Europa'. En aquest sentit, ha manifestat que 'Catalunya i Espanya han estat protagonistes de l'aposta d'Europa per impulsar la convergència econòmica i enfortir la cohesió social'.

Montilla ha manifestat que el pacte d'Entesa 'guia la seva actuació per un full de ruta que entronca plenament amb els objectius de la Nova Europa Social'. Així, ha destacat com a eixos principals 'reforçar l'estat del benestar per aconseguir una societat més justa i cohesionada' i 'potenciar l'economia plena i dinàmica en un territori sostenible'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
31 de gener de 2008, 00.34 h

Vau sentir la darrera tonteria de Montilla??

¡¡VA DIR QUE ENS TREURIA DE SOBRE EL DÈFICIT FISCAL DURANT EL 2008!!

Quan sento els socialistes, que de poc no ens prometen que faran Catalunya la capital del món ("I la lluna!" només els falta dir-nos), quan sento els sociates com es presenten com la gran alternativa (!?) al PP, em fan ganes de vomitar...

¡¡Visca ERC, que, a Barcelona, vam preferir quedar-se la oposició a donar el govern en majoria a l'Hereu!! (I no com ICV, els "ecosociat... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa BCN
30 de gener de 2008, 19.40 h

I en Montilla ens està deixant sense autoestima, sense llengua i sense tradiccions que encara és molt pitjor.

Jo com a president de la generalitat vull una persona vinguda de fora de Catalunya com en Montilla però que s'estimi aquesta terra. Una persona que hagi escollit ésser català.

En López Tena seria perfecte: culte, seriós i amb mà de ferro. Ni una passa en darrera faria aquest home. Ens donaria l'orgull que vam perdre fa 300 anys.

Visca els López sobiranistes!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.