directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 12:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

La fundació puntCAT presenta un concurs per animar als internautes a fotografiar adreces amb el .CAT

Fins el 30 de setembre es poden enviar les imatges que serviran per promocionar el domini

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La fundació puntCAT ha convocat un any més el concurs Fotoloc que anima els internautes a fotografiar de manera original adreces amb domini '.CAT'. L'objectiu del concurs és potenciar la visibilitat del domini català alhora que es fa una important feina de difusió de la marca. Fins al 30 de setembre es poden enviar imatges que tinguin ben visible el '.CAT', ja sigui en vehicles, samarretes o cartells, entre d’altres. Dos dels tres premis, dues càmeres de gamma alta i una de digital, els donaran un jurat format per tres membres de l'àmbit de la fotografia i de l'audiovisual, mentre que el tercer seran els mateixos internautes que l'escolliran mitjançant una votació popular.

Comparteix
   


Etiquetes
Amb l'objectiu de promocionar la marca .CAT, la fundació puntCAT ha convocat un altre any el concurs Fotoloc que arriba a la seva tercera edició. Fins el proper 30 de setembre es poden enviar imatges que tinguin ben visible la marca.CAT, ja sigui en vehicles, samarretes o animals. Els guanyadors, i la identitat del jurat, es faran públics l'onze de novembre. Les fotografies estaran penjades al web del Fotobloc, agrupades per seccions que van des d'animals fins a vehicles.

El concurs tindrà tres categories, que inclouran fotografies del sector turístic, imatges de tema lliure i finalment, es premiarà les fotografies més votades pels participants. Les dues primeres rebran com a premi una càmera de gamma alta, compacta en el cas de les fotografies de turisme. El premi popular, en canvi, obtindrà una càmera digital.

Aquesta darrera categoria és la única en que el jurat no en decidirà els guanyadors, i es votarà apart de l'u al deu d'octubre. Els vots, un per participant, s'hauran d'enviar per correu electrònic. D'altra banda, les trenta fotografies més valorades pel jurat i la votació popular rebran descomptes del cinquanta per cent en el registre o la renovació del domini '.CAT'.

.CAT segur i conegut

El .CAT és, segons la fundació, un dels dominis millor valorats mundialment, que aporta a Internet una de les majors quantitats de documents i que s'ha normalitzat a la nostra societat esdevenint igual de popular que el .EDU o el .ORG. També és un dels dominis que més ha incorporat les últimes tecnologies; aquest fet fa que la companyia McAfee senyali el '.CAT' com un dels dominis més segurs del món.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.