directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Cañas: "la tertúlia més plural de Catalunya és la de Josep Cuní"

Aquelarre unionista entre PP, C's i PSC que acaba amb tensió i desunió

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Ahir a la tarda al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc de Barcelona hi va haver una taula de debat unionista per malparlar de TV3 i Catalunya Ràdio. HI havia representants de Ciudadanos, Jordi Cañas i Andrea Marbol, del PP amb Esperanza García i del PSC amb Joan Ferran. L'acte, malgrat estar convocat i preparat pels unionistes, també va tenir moments de tensió entre PP i C's quan es va parlar de RTVE, fins i tot amb la intervenció des del públic de Carlos González Gálvez com a nou director de RTVE a Catalunya. La sala, amb capacitat per unes 160 butaques ha comptat amb poc més d'una quarantena de persones. El "debat" l'ha moderat Sergio Fidalgo.
Debat unionista a Barcelona
Debat unionista a Barcelona
© directe!cat

Comparteix
   


Etiquetes
Jordi Cañas: TV3 és pitjor que la televisió de Corea del Nord
 
L'assessor de Ciudadanos, Jordi Cañas, va esdevenir ahir el showman de l'acte. Va titllar tant la ràdio com la televisió pública catalana com un instrument "del règim" i qualificant-la de "pitjor que la televisió de Corea del Nord". Cañas va explicar que tot va començar amb "los pujolón" que van convertir la Catalunya democràtica en règim. També va comparar la presència d'unionistes a les tertúlies de TV3 com quan les televisions americanes van començar a posar negres a les sèries i programes. Cañas va assegurar que a Corpo no hi existeix la pluralitat arribant a sentenciar que Francesc Homs "abans d'anar a plorar per estar imputat, feia llistes negres per vetar tertulians". Finalment, va acabar dient que ja no veu TV3 per "motius d'higiene".
 
Joan Ferran: La crosta s'ha fet més gran
 
Joan Ferran, que ha fet íntegrament les seves intervencions en castellà (excepte quan ha respost alguna pregunta) va tenir l'oportunitat de tornar a parlar de "la crosta" nacionalista de TV3 que s'havia d'arrencar. No només es va reafirmar sinó que va dir que si abans la pluralitat de TV3 tenia una nota d'un 4 sobre 10 ara en té un 2 "per no diu un 0". En aquesta línia va afirmar que "Catalunya està malalta" i posava d'exemple que els narradors del futbol comentin que al minut 17:14 comentin que es crida "independència".
 
Esperanza García: Cubavisión és més democràtic que TV3
 
Justament, una de les tertulianes que més platós de televisió públics catalans trepitja, Esperanza García, va dir que TV3 s'està convertint en "un monstre". "A mi m'han obligat a retractar-me en directe" afirma. Va fer referència a una tertúlia on va dir que la presentadora no aconseguia que els altres tertulians deixessin de faltar-li al respecte.
 
Andrea Marmol: "no és cert que sempre siguem minoria"
 
La nova estrella de les tertúlies, ha volgut cuidar molt les formes per no tancar-se portes a TV3. De fet, Marmol ha contradit Cañas dient que "no sempre s'ha sentit en minoria a les tertúlies" i que "s'hauria de definir què és la pluralitat". De fet, se li ha escapat que si ella va a tertúlies, és gràcies a ser "la quota unionista", ja que creu que hi ha gent molt més preparada que ella.
 
Un acte unionista desunit
 
Malgrat coincidir tots en la unitat d'Espanya, tan PP, C's i PSC tenen discrepàncies que s'han deixat veure amb vehemència a l'acte. Les espurnes han començat saltar quan ha sortit TVE al debat. Esperanza García l'ha defensat a ultrança i ha dit que era molt més plural que TV3. En canvi, Jordi Cañas l'ha criticat, però només a les desconnexions en català que es fan. És llavors quan, des del públic, ha intervingut Carlos González Gálvez com a nou director de RTVE a Catalunya que ha arribat a etzibar a Cañas que "has demostrat conèixer molt poc RTVE a Catalunya". Tampoc s'han posat d'acord en quina és la tertúlia més plural que hi ha a Catalunya. Joan Ferran ha dit que era "Olla de grills" de Badalona Televisió "quan era presidida per Xavier García Albiol". En canvi, Jordi Cañas ha dit que la tertúlia més plural és la de Josep Cuní.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
Baldufa fletxa LA GARRIGA
23 de novembre de 2016, 15.22 h

Els elogis de segons qui, son un nsult.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
JCV fletxa Sta. Cristina d'Aro
23 de novembre de 2016, 13.03 h

Cañas: "la tertúlia més plural de Catalunya és la de Josep Cuní". Aquest indesitjable mal parlat, ignorant fatxa i falangista, se'n hauria de donar vergonya de moltes coses, però una és la de dir que la tertúlia de can Cuní és la més plural. Una tertúlia on en "xulo" d'en Cuní es rodeja sempre de maquiavèl·lics unionistes, i els pocs que no ho són, prou saben que no han dir allò que pensen, altrament no hi anirà més com a tertulià. D'un que ara me'n recordo, és de l'Àlex ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
NOSALTRES SOM EL SOMNI fletxa República Catalana II★II
23 de novembre de 2016, 12.05 h

#7


Por el asqueroso nazionalismo español con ñ ñ ñ ñ ñ de patraÑa.


.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
23 de novembre de 2016, 11.32 h


QUE HAS BEGUT CAÑAS.......??

Si a can Cuní, cada cop es mes difícil veure aquell canal........


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
23 de novembre de 2016, 11.28 h

CAÑAS,EL FRAU DE 430.OOO EUROS A LA HISENDA ESPANYOLA, MALGRAT ELS SIMULACRES D'HONESTETAT D'ALBERTITO RIVERA, NO EL VA EXPULSAR, EL VA AMAGAR A L'EUROCAMBRA. C's, ÉS PART DE LA CRIMINAL PROTÈRVIA DEL NACIONALISME ESPANYOL. / CAÑAS, NO SAP RES DE L'ESTELADA D'EN BALLESTER EL 1918, CREADA PER DEFENSAR LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA, LA IGUALTAT, RECORDA SÍ L'ESVÀSTICA NAZI, ON ESTÀ MÉS IDENTIFICAT, LA IGNORÀNCIA I LA MALDAT PÚBLICA, PROSTITUEIX ENCARA MÉS LA MANCA D'ÈTICA, ENGOLIT PE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Santi Vidal fletxa Barcelona
23 de novembre de 2016, 11.04 h

I la tertúlia més plural d'Espanyaq és...?


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Synera fletxa Barcelona
23 de novembre de 2016, 10.16 h

Aquest Cañas té res a veure amb aquell enxampat per corrupció. o frau?


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
mario fletxa barna
23 de novembre de 2016, 10.13 h

#5 ÉS que estem en democràcia i els varen votar, i per un, varen ser responsables d'això que es diu larrouxisme, que a més es van unir al PSC, que ja és dir...

TOTS els anti s'uneixen per demostrar la nul·litat de la seva política que només s'oferereix per diners res MÉS CLAR I CATALÀ.
AIXÍ VA LA SUPERCORRUPCIÓ!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Joan M. fletxa Villaconejos
23 de novembre de 2016, 10.04 h

Durant anys he estat per motius de feina per les espanyes i vull dir, afirmar i jurar que tots els mitjans informatius, diaris, radios, TV estan dirigits sense importar si les informacions son falses, dirigides cap el seu ideari i es queden tan tranquils, per això entenc que els foti una TV que no poden manipular. Que es fotin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Joan M. fletxa Villaconejos
23 de novembre de 2016, 10.00 h

En una paraula, que els fot no poder "merdejar", ocupar, dirigir, convertir, la única TV realment democràtica, pesi a qui pesi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.