directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La contradicció de Rabell també en la mort de Fidel Castro

Defensa la "memòria dels pobles que lluiten per la seva emancipació" qui no dóna suport al procés català

Comentaris 43  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Els dirigents de CQSP tenen un problema de coherència, tot i ser grans defensors de les lluites per a la plena sobirania de tots els pobles del món sempre s'obliden del de Catalunya amb una oposició frontal al procés constituent i ridiculitzant el referèndum que, com deia aquesta setmana el líder del seu partit, Lluís Rabell, "no es farà".

Comparteix
   


Etiquetes
Mala jugada de Rabell, el diputat de CSQP ha lamentat aquest matí la mort de Fidel Castro amb unes paraules que, contextualitzades a la seva activitat parlamentària i l'oposició a tirar endavant el procés d'independència de Catalunya, no tenen cap sentit: "mor Fidel Castro, una figura per sempre més unida a la memòria dels pobles que lluiten per la seva emancipació. ¡Hasta siempre, Comandante!". 

El líder de CSQP, fent bandera de la memòria dels pobles que lluiten per la seva emancipació, ha demostrat novament la selecció puntual de la seva formació que ha demostrat a l'Ajuntament de Barcelona que la memòria de 1714 que representa el Born CC és més una molèstia que no pas una reivindicació amb l'exposició de l'estàtua de Franco.

Davant l'allau de tuits de resposta, Rabell ha volgut fer de víctima amb una segona piulada on diu: "Creia que dissabte dormien fins tard... Ha estat saludar la memòria de Fidel, i tota la carlinada s'ha desvetllat. Perdó, no volia molestar". 














COMENTARIS fletxa taronja

item
#43
josepbna. fletxa Barcelona
28 de novembre de 2016, 22.32 h

#42
#41 Tots vosaltres sou uns bocamolls com si fóssiu la mare de Calcuta o uns àngels celestials que no haveu trencat mai cap plat. Vosaltres sou el que declareu tot a hisenda, fins hi tot les propines. Això si, els altres son corruptes, vosaltres no, perquè el dels altres son mes diners.

No hi ha sentència i vosaltres ja l'heu feta, culpables de haver robat, son uns lladres, sense analitzar si ha sigut robament de diners de la caixa pública, o be que si han fet negocis aprofitant-s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
28 de novembre de 2016, 15.23 h


#41 Consti que malgrat el comentari #41 jo no sóc dels que pensen que cap convergent és honrart. Ben al contrari, crec que el cas de Jordi Pujol és una excepció i que la gran majoria de convergents són gent de bona fe, incapaços d'estafar ningú. Que quedi ben clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
28 de novembre de 2016, 15.20 h



El 17 de maig del 1969 Fidel Castro Ruz, com president de Cuba, sanciona la reforma agraria, I LA PRIMERA PROPIETAT EXPROPIADA VA SER LA DE LA SEVA FAMÍLIA.


Quina diferència amb Jordi Pujol, no és cert? . . .És clar que alguns dels dretanistes que vomiten aquí el seu odi a Fidel Castro i a les esquerres em diràn que "la família és sagrada" i que cal enriquir els fills sigui com sigui ...


Qui és honrat, és honrat, i qui és un lladre és un lladre.



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
28 de novembre de 2016, 10.00 h


Companys, voleu dir que val la pena discutir amb la gent de dretes?

Estan massa acostumats a manar, i per tal de no perdre ells el poder, estan disposats a mentir tant com calgui o a ajudar a un Franco a montar el Glorioso Alsamiento Nasional.

Fixeu-vos en en Josepbcn, a #28 critica el que parla de pels del cul, però ja veurem si critica també al nen idiota que ha escrit el comentari 3 de Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
28 de novembre de 2016, 08.52 h


#37 JOSEP, PER QUÈ RECONY M'HAS D'ESTAR OFENENT?

En comptes de respondre a la pregunta de què hi ha d'agressiu al meu comentari #32 , em dius que "això de l'agressivitat anava MÉS per l'altre que per tu" i amb aquesta afirmació segueixes pretenent que el meu comentari era MENYS agressiu però també ho era.

Ferran #38 té raó , lo vostre es mantenella y no enmendalla. Els vostre URC us impedeix reconèixer els vostres errors. Tu que reclames que la gent usi nicks per facilitar no s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
28 de novembre de 2016, 08.06 h


#37 Ostres! Quant sofismes en un sol comentari ! L'Artur Mas no va moure un dit per les estructures d'estat, perquè segons tu "havia de saber quants catalans li donaven suport"??!!

Crec que no te n'adones, però estas insultant l'Artur Mas, perquè dir això presuposa que és idiota. Des de la diada del 2012 i si no n'hi ha prou, des de la Via Catalana del 2013, ... encara "havia de saber quants catalans donaven suport a la independència" ???!!!!!!!!!

Des del 2012 0 2013 fins el 2016 mir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
josepbna. fletxa Barcelona
27 de novembre de 2016, 22.50 h

#35 Mira l'assumpta de la agressivitat anava més per l'altre comentari que per tu, doncs sempre està dient ruc a tothom com si ell fos el que té la única raó. Per tú era més per les crítiques que fas sobre partits involucrats fent feina en el procés, que no els hi fas cap favor amb els teus comentaris, doncs ara es moment de estar ben units.

No he dit en cap moment el nick que té que posar, si no que crec que n'hauria de posar-ne un per citar a qui et dirigeixes. que és el més norm... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
27 de novembre de 2016, 21.41 h



#33 Fd'A, està molt bé que tu hagis fet això o allò, i fins i tot entenc que et pretenguis posar d'exemple universal, però pensa que hi ha persones que estimem una determinada acció política que tenim moltes raons per pensar que és la més convenient per a conduir Catalunya a la independència. Aleshores, si algú ens critica aquesta opció, una i dues i cent vegades, és del tot natural que ens defensem.

Si dos nens 's'estan pegant, castigar-los a tots dos és un recurs de mestre ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
27 de novembre de 2016, 21.29 h


#34 Em sembla que alguna cosa no et funciona, Josep. Veiam: podries explicar-me les teves insultants paraules que veig que TAMBÉ em dirigeixes a mi. Podries dir-me què hi ha d'agressivitat EN EL MEU COMENTARI #32 ?

Què et passa Josep? No entens les coses o és que pretens fer-me posar agressiu i no saps com fer-ho?

Doncs bé, et parlaré amb franquesa, si tu ho vols. DIUS UN PILÓ DE DISBARATS.Te'ls comento.

1. Qui et creus que ets tu per dir a la gent quin nick ha d'usar? No ho veus q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
josepbna. fletxa Barcelona
27 de novembre de 2016, 20.43 h

#30
#31
#32 Veig que seguiu aplicant la mateixa agressivitat en les respostes de opinions diferents a les vostres. El referent al nick es per facilitar a qui vols contestar o debatre una opinió, com la majoria ho fem.

Sembla que no voleu entendre que atacar tan despietadament a partits catalans, sigui quin sigui el seu signa o color, i meyns a partits que estan treballant per tirar endavant el procés l'esteu perjudicant en gran manera a que tingui èxit aquest moviment.

En aquest país ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.