directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 16:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Jordi Pujol troba "penosa" la campanya de PP i PSOE i demana que Catalunya "no es deixi trepitjar"

Lamenta que uns ens enganyen (PSOE) i els altres ens calumnien (PP)

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha qualificat la campanya electoral que estan duent a terme els dos principals partits que opten al govern de l'Estat, el PP i el PSOE, de 'penosa' i d''infantil', fent referència al 'baix to' que està adquirint. Així, ha dit que 's'estan dedicant a lluitar per veure qui rebaixa més els impostos i qui dóna més ajudes'. En aquest sentit, l'expresident s'ha preguntat que 'si tants diners sobren, perquè el govern no ha invertit en Catalunya el que havia d'invertir'. Pujol ha demanat als catalans que 'no es deixin trepitjar' i que amb el seu vot castiguin aquests dos partits, un (PSOE) 'per enganyar-nos' i l'altre (PP) per 'calumniar-nos'. Totes aquestes declaracions, les ha fet a títol personal abans de la conferència que ha ofert aquest dimecres al vespre a Lleida sota el títol 'Perspectives de Futur. El rol de l'empresari a Catalunya'.
jordi pujol
Comparteix
   

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha visitat aquest dijous Lleida per oferir un sopar-coloqui a la Fonda del Nastasi de Lleida titulada 'Perspectives de Futur. El rol de l'empresari a Catalunya'. Aquest acte estava organitzat per l'Empresa Familiar de Lleida amb la col·laboració de la Cambra de Comerç.

Abans de la conferència, Pujol ha parlat 'a títol personal', ha repetit diverses vegades, sobre les properes eleccions generals. L'expresident ha reiterat en diverses ocasions que en aquestes eleccions el que es juguen els catalans és demostrar 'si Catalunya és capaç de fer-se respectar'. En aquest sentit, Pujol ha animat els catalans a castigar tant el PP com el PSOE, el primer 'per calumniar-nos' i el segon 'per enganyar-nos amb falses promeses' i ha afegit que si qualsevol d'aquests dos partits aconsegueix a Catalunya millors resultats que en les passades eleccions 'significaria que ens hem deixat trepitjar' i per tant 'serà una derrota de país'. Per aquest motiu, ha dit, els catalans han de votar aquell partit que es preocupi per Catalunya i 'aquest és Convergència i Unió'.

Pel que fa a la campanya electoral, Pujol la considera 'penosa'. L'expresident s'ha referit a la rebaixa anunciada pel president José Luís Rodríguez Zapatero de 400 euros o la 'lluita de qui donarà més ajudes per promoure la natalitat'. En aquest sentit, Pujol ha criticat que 'si tants diners sobren, perquè el govern no ha invertit en Catalunya el que havia d'invertir'.

Pel que fa a la publicació de les balances fiscals impulsada pel PP, en concret per, Manuel Pizarro, tal com havia demanat Convergència i Unió, Pujol ha negat que aquest gest serveixi perquè CiU doni el seu suport als populars. L'expresident ha dit que el PP 'ha fet tantes campanyes de desprestigi cap a Catalunya i ha promulgat tanta hostilitat' que creu que 'la possibilitat que CiU doni el seu suport al PP no existeix'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
31 de gener de 2008, 17.45 h

Ho he dit en un altre lloc d'aquest diari: Com pot aquest senyor dir el què diu, si el seu partit s'aliarà (aliaria) després de les eleccions, amb qualsevol d'aquests dos partits ????. I ho faran sense rubor, si els vots a CDC els són propicis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.