directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

La Generalitat torna a plantar Adif

Protecció Civil reitera que no hi assistiran mentre els plans d'autoprotecció no estiguin homologats

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Nou simulacre a un túnel del TAV a la demarcació de Girona sense la presència de cossos de seguretat i emergències de la Generalitat. Aquest dilluns a la nit, Adif ha organitzat un simulacre al túnel de les Feixes d'en Vidal, a Vilademuls (Pla de l'Estany) i ha convidat a participar-hi a Bombers, Mossos, SEM i Protecció Civil. Com ja va passar el 21 d'octubre a Girona, ningú hi ha assistit. Des de la Direcció General de Protecció Civil mantenen que no aniran a cap exercici mentre els plans d'autoprotecció de tots els túnels de la demarcació no estiguin homologats perquè, precisament, remarquen que aquest simulacres serveixen per posar a prova aquests plans. Fonts d'Adif lamenten la postura de la Generalitat i reiteren el compromís amb la seguretat. A més, asseguren que estan enviant diverses versions dels plans per tal que la Generalitat els hi doni el vistiplau definitiu.
 
adif, tav, tunel
Un moment del simulacre de dilluns a la nit a l'interior del túnel de les Feixes d'en Vidal, a Vilademuls
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Adif ha fet aquesta passada nit un simulacre per posar a prova la seguretat del túnel de les Feixen d'en Vidal, al terme municipal de Vilademuls. A l'exercici hi han participat una vintena de persones, entre tècnics d'Adif, Guàrdia Civil, policia estatal i membres de la delegació del govern espanyol a Catalunya. En canvi, no ha assistit cap membre dels cossos de seguretat i emergència de la Generalitat. 
 
Fonts de la Direcció General de Protecció Civil han remarcat que no aniran a cap simulacre que es faci a la demarcació de Girona fins que els plans d'autoprotecció (n'hi ha un per al túnel de Girona i la resta per als túnels de tota la demarcació) no estiguin homologats. Aquests plans per a situacions d'emergències els redacta Adif però és la Generalitat qui en dóna el vistiplau final. Fins ara, sempre ha retornat els documents perquè hi veu mancances. Des d'Adif, asseguren que hi estan treballant i que ja han enviat diverses versions. 
 
El túnel està en condicions

L'exercici d'aquesta passada nit ha consistit en la simulació d'un descarrilament d'una vagoneta que feia feines de manteniment a la boca sud del túnel. Aquest fet, ocasionaria ferides de diversa consideració a dos treballadors que queden atrapats. A conseqüència del descarrilament, també s'ha simulat la caiguda d'uns bidons amb productes químics de neteja, que s'han obert. 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3

Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
broquil fletxa is over
30 de novembre de 2016, 06.39 h

#1 ignorant desgraciat filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan SAles dixit) fletxa VIVA EL REY FELIPE VI, rey de TODOS los españoles (dentro de TODOS los españoles estamos logicamente TODOS los catalanes)
29 de novembre de 2016, 20.28 h

MARCA REGION CATALANA

Una concejal de ERC fingió una enfermedad mental para cobrar la invalidez
El fiscal pide dos años y cinco meses de cárcel para una edil del Ayuntamiento de Jorba que trató de engañar a la Seguridad Social

http://cronicaglobal.elespanol.com/vida/una-concejal-de-erc-fingio-una-enfermedad-mental-para-cobrar-la-invalidez_64109_102.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.