directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 17:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La Fiscalia Anticorrupció demana 15 anys de presó per a Carlos Fabra

Al president de la Diputació de Castelló se l’acusa de delictes contra la hisenda pública i tràfic d’influències · Se li imposa una multa de 2,3 milions d’euros

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Fiscalia Anticorrupció ha demanat una pena de quinze anys de presó, deu d’inhabilitació de càrrec públic i una multa de 2,3 milions d’euros per a Carlos Fabra, president de la Diputació de Castelló, per delictes contra la hisenda pública, tràfic d’influències i suborns. El fiscal demana també vuit anys de presó per la dona de Fabra i quatre a l’empresari Vicente Vilar i la seva ex esposa Montserrat Vives Plaja.


Comparteix
   


Etiquetes
Quinze anys de presó és el que es demana per a Carlos Fabra, el polèmic i controvertit president de la Diputació de Castelló. La fiscalia Anticorrupció ha demanat també deu anys d’inhabilitació en l’exercici de càrrec públic i una multa de 2,3 milions d’euros al dirigent popular acusat de delictes contra la hisenda pública, tràfic d’influències i suborns.

A la resta d’implicats en el ‘cas Fabra’, instruït pel jutjat de primera instància número 1 de Nules, la dona de Fabra Maria Amparo Fernandez, l’empresari Vicente Vilar i la seva ex dona Montserrat Vives Plaja, se’ls demanen també penes de presó que oscil•len entre quatre i vuit anys. El fiscal també imposa als imputats multes d’entre 600.000 euros i 1,1 milions d’euros.

D'aquesta manera el fiscal concreta les penes per a Fabra i la resta d'acusats després de desestimar el jutge del cas el recurs del líder del PP a Castelló per evitar el judici amb jurat.

Polèmic personatge

Autdenominat cacic, Carlos Fabra és un dels empresaris i polítics més polèmics de l’Estat espanyol. Nascut en el si d’una família de tradició política, ell forma part de la cinquena generació de presidents de la Diputació de Castelló, Fabra ha anat amassant, amb els anys, una fortuna que ha generat nombrosos recels degut al desconeixement de les seves vies d'ingressos. L’any 2003, Fabra va saltar a l’arena mediàtica ja que Carlos Vilar, un empresari de Castelló, es va querellar contra ell acusant-lo de cobrar-li grans sumes de diners a canvi de fer de mitjançer per legalitzar els seus productes sanitaris. Comença d’aquesta manera el ‘cas Fabra’ on el polític ha estat acusat de múltiples delictes.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
pasbort fletxa Vila-real
22 de juliol de 2010, 10.51 h

A mi, el que m´han ROBAT es el temps, perque aquest sr. encara té TOTS els mitjans de comunicació a la seva borjaca, això SI que es un CRIM, un EXPOLI, i....jo sol NO PUC curar a aquest GRANDIOS RAMAT!!. i com ells ho poden fer IMPUNEMENT...doncs això!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi-80 fletxa València
22 de juliol de 2010, 10.07 h

#2 Cal unitat de les classes populars, unitat dels valencianistes en general i dels independentistes en particular, molt de treball i molta paciència. I saber aprofitar i "traduir al valencià" tot allò que s'esta aconseguint al Principat i a les Illes. Els resultats estan venint, municipi a municipi, simpatitzant a simpatitzant, dia a dia. Cal fer les coses bé, sense pressa però amb pas ferm. I ho estem fent aixi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Joan fletxa Alcoi
22 de juliol de 2010, 09.32 h

No sé quina solució té açò, de veritat. Els valencians estem ben fotuts!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
22 de juliol de 2010, 09.30 h

El cas de caciquisme a les comarques de Castelló supera el guió de qualsevol pel·lícula sobre la màfia. El grau de corrupció política i judicial és abismal. L'estat espanyol necessita que el País Valencià no es moga, perquè si ho fa Espanya desapareix, i per això permet i necessita una degradació social i política tan gran com la que patim. Manen les mateixes famílies des dels temps de la dictadura.....de Primo de Rivera!! L'Estat no empresonarà a aquell que li fa la feina.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.