directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Raimon Obiols implora el retorn de Pasqual Maragall

Fa una crida a la unitat interna al PSC · Reclama ara grup propi al Congrés

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El líder del corrent d'opinió del PSC Nou Cicle i eurodiputat socialista Raimon Obiols ha reclamat aquest dimecres unitat interna dins del PSC després de mostrar el seu temor que 'que hi hagi en curs operacions que busquin la divisió del partit o la dispersió del grup dirigent'. S'indica també en un document de Nou Cicle, en el qual es reclama incorporar l'expresident de la Generalitat i exlíder del PSC Pasqual Maragall 'de nou activament, amb els companys que l'estimen i que sempre li van donar suport'. Obiols també ha considerat que la qüestió del grup propi del PSC al Congrés s'ha de resoldre i que 's'han d'obrir converses de cara la pròxima legislatura per resoldre aquesta qüestió'.
Raimon,Obiols,PSC,Maragall,Raimon Obiols
Comparteix
   

Nou Cicle ha presentat aquest dimecres el document 'D'on venim, on som, on anem'. En aquest corrent d'opinió, liderat per Obiols, hi formen part el conseller d'Economia, Antoni Castells, l'eurodiputada socialista Maria Badia, l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, i el parlamentari del PSC Daniel Font.

En el document es parla sobre la perspectiva electoral de les diferents formacions polítiques al Parlament i, en concret, del PSC. De fet, indica que 'si el PSC sap jugar amb intel·ligència, les eleccions al Parlament de la propera tardor poden donar una sorpresa' i ho argumenta indicant que és possible que una majoria de l'electorat de Catalunya 's'inclini per les posicions de convivència, diàleg, negociació permanent i gestió pragmàtica que representa el president Montilla'. Tot i això, avisa que hi ha un risc de 'retorn de la dreta nacionalista al Govern'. El corrent creu que això ve propiciat perquè 'l'espai independentista no sembla trobar formes d'agregació suficients al voltant d'un programa i d'una alternativa'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
22 de juliol de 2010, 17.15 h

Avui el mercenari de CiU que fa d´Ex-votant torna a ser el que parla català occidental amb faltes d´ortografia. Qui t´ha dit això de Carod ? Millet, Prenafeta o Alavedra ? O el teu amo david Madí ? Jo no he vist Carod imputat per res, en canvi vosaltres de robar si que en sabeu, i molt. Tu cobres amb diners tacats de corrupció, botifler. Ah, ja podries treure la bandera ecspanyola del balcó maco, o la deixes fins que guanyi CiU i mantingui la "sagrada unidad de España" ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8 Assumpció Cantalozella Mas
22 de juliol de 2010, 12.04 h

Quan, fa 4 anys, es va "fer fora" Pasqual Maragall, per què aquells que li donàveu suport no vau seguir-lo per a formar, finalment! un Partit Socialista Català? Per què vau seguir donant suport a una situació generada amb un "cop d'estat" intern: el dels dos congressos, Sitges i Hospitalet? Cop d'estat que significà el triomf del PSOE damunt el PSC. Va arribar Maragall i semblava que tornaríeu a reforçar l'opció PSC, i....com va acabar la història???? Ningú no ha entès que l'anomenad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7 Assumpció Cantalozella Mas
22 de juliol de 2010, 11.36 h

Llamento que Obiols hagi fet un itinerari tan imprevisible.De ser el gran teòric imaginatiu del socialisme europeu i del català ha anat a raure a ser un defensor apassionat de la UNITAT del PSC. Aquestes pors de ruptura, els temors constants de fragmentació de la societat, la incapacitat de fer un tomb cap a fórmules adequades per la societat catalana d'ara mateix, tot plegat ha dut els socialistes catalans a estar lligats de mans i peus.
Jo diria que al PSC no li calen més jornades de ref... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
22 de juliol de 2010, 11.33 h

Aquest és el que al 1998 va gestionar amb en Carod la compre d'ERC per part del P$OE del NE.

Lo dels tripartits tenen el seu origen en aquella transacció comercial de la que se'n diu que en Carod en va treure un bon pessic.

Tot aixó va estar ben amagar fis que al 2003 es va fer el 1er. tripartit i se'n va començar a parlar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Antoni fletxa Barcelona
22 de juliol de 2010, 11.05 h

Implora el retorn de Pasqual Maragall. Recordo que aquest senyor elegit pel Parlament de Catalunya, President de la Generalitat va dimitir del seu càrrec i funcions, segons les explicacions que hom donaren en el seu moment. Una altre versió seria que el feren plegar, però llavors ¿De quina autoritat estaria investit pel nostre Parlament?, que no hauria sabut defensar el càrrec que representava tal com hauria d'haver-ho fet. Anteriorment essent alcalde de Barcelona també havia plegat, deixa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
RR fletxa Jo, quina tropa!
22 de juliol de 2010, 11.03 h

L'únic problema que te el PSOE-Nordeste, aixo que en diuen PSC, es que ja no pot continuar enganyant als catalans que el votaven perque es creien la fal·lacia del federalisme i del sector catalanista i tot això. Això li representara una perdua de vots perque nomes tindran els dels espanyols inadaptats, el que reduira la seva collita de vots. Aquest es l'unic problema perque com va dir Bono fa dos dies, el PSC nomes es te que cuidar de recollir vots pel PSOE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi-80 fletxa València
22 de juliol de 2010, 09.51 h

El PSC està patint una crisi forta dins del propi partit i de cara a la seua base electoral. ERC l'ha posat davant d'una contradicció on ha hagut de decidir entre blanc o negre, Catalunya o Zapatero, i ha triat Zapatero, Ha quedat en evidència davant dels seus votants, i esperem que obrin els ulls i vegen el poc que els importa el país als seus dirigents. Quan hàgem atret la seua base electoral, podrem acabar de rematar eixa estructura anomenada PSC. Gràcies ERC!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Maria fletxa LLeida
22 de juliol de 2010, 09.33 h

#1 en un moment donat si els convé s'uniran i faran la sociovergencia, i aleshores Catalunya ja ha begut oli.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jo mateix fletxa PUTA CIU I PUTA ESPANYA
22 de juliol de 2010, 08.21 h

La submissió del Psc al Psoe és total i molt em temo que continuaran igual com sempre i sent tant constitucionalistes com sempre igual com Ciu i PP. I entre tots aglutinen el vot inútil per Catalunya qua no contrari a Catalunya. És el que tenim i potser el que fins ara ens hem merescut.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.