directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 07:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Denuncien l'ostentació de luxe de Duran en un reportatge a El País

El líder d'Unió apareix envoltat d'opulencies i comoditats en una suite de l'hotel Palace de Madrid que utilitza permanentment en les seves estades a la capital espanyola

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

La crisi econòmica sembla que no passa factura a Josep Antoni Duran Lleida. Així es demostra en un reportatge al diari El País on el polític català es deixa fotografiar envoltat dels luxes i comoditats de l'hotel Palace de Madrid, residència permanent de Duran en les seves estades a la capital espanyola. Duran es mostra natural en la seva suite de 1000 euros diaris, i, davant les càmeres, esmorza, llegeix la premsa, atent al telèfon mòbil i fins i tot es posa una corbata obsequi de l'empresària Esther Koplowitz, accionista de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) resposanble d'abonar grans quantitats de diners a la fundació Trias Fargas, investigada per l'espoli de Fèlix Millet al Palau de la Música.

Comparteix
   


Etiquetes
Elegant i amb estil, a Josep Antoni Duran Lleida li agraden les comoditats. Només cal veure el reportatge que el diari El País ha realitzat al líder d'Unió per tenir-ne una idea més concreta. Els 1000 euros diaris que, segons el periodista Saül Gordillo, costa la suite de l'hotel Palace de Madrid, són motiu suficient per creure que la crisi econòmica no afecta al polític català, així com també per rebre algunes critiques per part d'alguns mitjans. El periodista apunta al seu bloc que el reportatge de Duran mostra una 'ostentació innecessària' tenint en compte el 'context de màxima tensió i la sensació de gravetat del moment a Catalunya'.

Duran apareix relaxat i natural davant unes càmeres que el capten esmorzant, atenent diverses trucades i llegint la premsa davant d'una taula luxosament disposada. El polític socialcristià, que, segons el diari, està molt content de ser el protagonista d'aquest reportatge, apareix també davant del mirall posant-se la jaqueta i també una corbata obsequi de l'empresària Esther Koplowitz, accionista, entre altres, de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) responsable d'abonar grans quantitats de diners a la fundació Trias Fargas, investigada per l'espoli de Fèlix Millet al Palau de la Música .

En referència al tema, Gordillo titlla de 'desvergonyiment inapropiat en temps de crisi, i més quan es jutja els que accepten vuittons i trajos a mida' en clara referència al president valencià Francisco Camps, investigat per la possible acceptació d'obsequis en forma de vestits de gamma alta fets a mida.

Imatges provocatives

El periodista qualifica les fotografies de 'relliscada' i mostra la paradoxa que l'hotel Palace estigui situat just al davant del Congrés dels diputats de Madrid on els polítics catalans demanen “gestos polítics per refer ponts” entre Espanya i Catalunya. El periodista equipara les imatges amb l'estil madrileny, 'que podria arribar a tenir sentit uns anys enrere, però que avui, amb una ciutadania hipercrítica amb els polítics i amb mig milió de catalans a l'atur, esdevé provocativa'.

Al llarg del reportatge, que es titula, '12 horas a la sombra de Duran', es veu al polític nascut a Alcampell realitzant diverses entrevistes, dinant, treballant al Congrés amb altres diputats de CiU i opinant sobre la recent casament dels actors espanyols Penelope Cruz i Javier Bardem.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
23 de juliol de 2010, 20.10 h

Si això mateix ho hagués fet un polític d'ERC (vaja, que crec que no hagués tingut pebrots de fer-ho), ja sentiríem els de CiU com bramarien. Buuuffff!!! Sembla que els sento. Sigui com sigui, és immoral. Aquest senyor, si és que se l'ha de titllar com a senyor, és el prototip de l'immoralitat. Ara tinc bases a la meva permanent pregunta del perquè sempre sortia com el polític més ben valorat. Ara ho tinc clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
jo crisi? fletxa quina crisi?
23 de juliol de 2010, 10.24 h

desvergonyiment inapropiat?? no!!! és PORNOGRÀFIC


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
borinot fletxa barcelona
23 de juliol de 2010, 09.53 h

Si ho pagués ell, no hi hauria molt a dir, però la sospita és que li deuen pagar els espanyols per tenir-lo ben subordinadet... tal com ho demostra constantment.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Jo fletxa L'HOSPITALET DE L'INFANT
22 de juliol de 2010, 23.29 h

#20 I què et penses que val, 100 euros/dia? Per favor, si Monsieur Duran vol treballar pel país, que agafi el pont aeri o viagi en AVE cada dia, així sabrà el que fa la inmensa majoria dels currants, autònoms o empresaris de Catalunya, llevar-se "de matí-manyana" i anar a dormir tard, molt tard, i totalment rebentats... I per cert, aprofito per preguntar-li a Monsieur Duran, com és que va anar al akelarre independentista? o perquè al Congreso, advertia als espanyols (com si fós una amen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
22 de juliol de 2010, 22.31 h

Una cosa es el Palace intenti cobrar 1000 euracus per la suite a qualsevol pardalet que la demani i una altra de molt diferent es que un Sr. que l ocupa permanentment pagui això per cada dia. El que ha aixecat la llebre en aquest aspecte ha tirat de demagògia. Que enpaga una picossada, segur, pero no milEuros al dia, seguríssim.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Julius fletxa Los madriles
22 de juliol de 2010, 22.26 h

Ruc ell per deixar-se entabanar així en aquests moments, pero suposo que el seu assessor d' imatge a aquestes hores ja deu estar a l' atur.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Mireia fletxa Barcelona
22 de juliol de 2010, 21.17 h

He llegit l'article d'en saul gordillo a www.opinionsdigitals.cat i esta basat en un article que surt a El pais. Que poca vergonya que te en Duran i Lleida...


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
22 de juliol de 2010, 18.28 h

#15 Acatarà aquesta sentència l'estat ecspanyol ? establirà relacions diplomàtiques amb la República de Kosovo o es resistirà a la legalitat internacional?
Aquí els volia veure...;L'acceptació de la lliure voluntat dels pobles és caracterísitca de les nacions civilitzades i democràtiques...aquí els volia vure!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Roger fletxa Penedès
22 de juliol de 2010, 18.10 h

Hi ha gent menyspreable per qui la política és un estil de vida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
22 de juliol de 2010, 17.15 h

El que realment importa es el següent:

La Cort Internacional de Justícia avala la independència unilateral de Kosovë

Afirma que no hi ha cap argument en les lleis internacionals que prohibeixi la independència d'un país

En una sentència que encara s'està llegint ara mateix la Cort Internacional de Justícia, el màxim òrgan jurídic de les Nacions Unides ha avalat la proclamació de la independència per part de Kosovë.

En la lectura del veredicte la Cort ha deixat clar que no hi h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.