directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 02:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Plataforma per Catalunya també demana el vot en blanc

No es presentarà a les generals del març

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Plataforma per Catalunya (PxC) ha anunciat en un comunicat fet públic aquest dilluns que no es presentarà a les eleccions generals del 9 de març. El partit que presideix Josep Anglada es marca com a principals objectius les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 2010 i les eleccions municipals del 2011. Segons el comunicat, el tarannà municipalista ha portat al partit a 'actuar amb prudència i visió de futur'. El polèmic partit polític demana en el seu comunicat que es voti en blanc perquè 'cap partit polític concurrent no defensa els valors que nosaltres promulguem'. En les passades eleccions municipals, PxC va obtenir 17 regidors a tot Catalunya.
plataforma per catalunya pxc josep anglada ultra dreta xenefogs
Josep Anglada, líder de las formació d'ultradreta PxC

Comparteix
   

PxC diu que aposta 'per un creixement equilibrat' del partit i que per això 'renunciem a optar a tenir veu a Madrid sense haver entrat encara al Parlament de Catalunya'. El partit polític diu que 'es reserva tots els seus esforços, temps i recursos econòmics' per afrontar les eleccions al Parlament de Catalunya de 2010 i les municipals de 2011.

El partit que lidera Josep Anglada diu que entén que 'les possibilitats més immediates passen pels propers comicis al Parlament de Catalunya'. Anglada que signa el comunicat diu que 'creiem fermament que el nostre partit serà present al Parlament i a partir d’aleshores podrem influir en les qüestions més importants que concerneixen a Catalunya'.

Segons PxC el seu tarannà municipalista 'demana actuar amb prudència i visió de futur en aquest moment'. Pel que fa les seves perspectives per les municipals, PxC espera augmentar 'amb escreix els bons resultats que vam obtenir el 2007'. El comunicat diu que el partit ha de ser la veu 'indispensable per a la política catalana' on s'hi representin 'tots aquells catalans que de veritat estan preocupats pel futur de la nostra societat'.

El comunicat diu que cap de les forces polítiques presents a la circumscripcions catalanes com són PSC-PSOE, CiU, ERC, PP , ICV i C's 'no defensa els valors que nosaltres promulguem', i per això demana el vot en blanc 'com a opció més sensata a tots aquells qui se senten representats per nosaltres'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.