directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 15:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La coalició Unitat per les Illes estrena espai web

La plana inclou diverses seccions i la llista sencera de la candidatura

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Ja tenen un web disponible! Cada dia més es posa de manifest la importància de la xarxa i l’ús d’internet en les campanyes electorals. Així també ho creien des de la coalició electoral illenca "Unitat per les Illes" que ja han estrenat un nou web. Aquesta coalició formada per Unió Mallorquina, PSM, ERC-Illes i Entesa de Mallorca, vol utilitzar aquest nou portal per recollir totes les informacions que es generen al voltant d'aquesta coalició electoral que es presenta a les properes eleccions espanyoles del 9 de març d'enguany a la demarcació de les Illes Balears.
unitat illes balears web
Comparteix
   

La colaició 'Unitat per les Illes' ja té un nou web. Estarà plena de seccions i hi surten el nom dels candidats. També hi ha un apartat per a l'agenda de la coalició, i una secció destinada a material de campanya, perquè qui vulgui pugui fer-lo servir per a publicitar o recomanar la coalició a la seva plana web. El disseny i el format d'aquest espai web recorda molt el de la coalició Bloc per Mallorca (PSM, EU-Illes i ERC-Illes al Parlament de les Illes) i al de la plana del PSM. Aquesta nova plana web destaca per ser especialment clara, útil i usable, lluny d'algunes planes de partits polítics a nivell estatal (com el PP) que disposen de pàgines incòmodes i extraordinariament complexes, on orientar-s'hi és un luxe.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
5 de novembre de 2013, 17.49 h


Hoy que la copita de anís el Mono me ha puesto en plan sincero, voy a reconocer una cosita más:

Hablo una puta mierda de lengua que ha ARRUINADO A TODOS LOS PUEBLOS QUE LA HAN HABALADO, empezando por ANDALUCIA, que fué rica hasta que la conquistamos los castellanos, y acabando por los grandes imperios Azteca e Inca en América, que los castellanos convertimos en los paises MÁS MISERABLES DEL MUNDO, dónde los indígenas y los mestizos para no morirse de hambre han de dedicarse MASIVAMENTE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.