directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

La consulta sobre la independència pren força a Ciutat Vella

La plataforma lamenta l'actitud de l'alcalde Jordi Hereu que es nega a col·laborar amb el referèndum

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Ciutat Vella Decideix es prepara per fer el salt. Més de 150 voluntaris i 30 entitats donen suport a la plataforma que es presentarà a mitjans de mes de setembre. Ciutat Vella Decideix, que ja realitzarà actes durant l’onze de setembre, lamenta l’actitud de l’alcalde de Barcelona Jordi Hereu, que s’ha mostrat contrari a donar suport a la consulta que es celebrarà a Barcelona el proper 10 d’abril. Ciutat Vella és suma d’aquesta manera als moviments iniciats per altres barris de Barcelona com Sant Andreu o Gràcia, que treballen també en pro del referèndum barceloní.

Comparteix
   


Etiquetes
Ciutat Vella es mobilitza per la consulta sobre la independència del proper 10 d’abril a la ciutat de Barcelona. 150 voluntaris i 30 entitats donen suport a la plataforma Ciutat Vella Decideix, que es presentarà als mitjans de comunicació a mitjans del mes de setembre. Abans però, la plataforma realitzarà actes durant la diada de l’onze de setembre. Els impulsors de la plataforma confien que s’hi sumarà més gent a tenor de les reunions que encara s’han de mantenir amb diversos col·lectius del barri.

Crítiques a Jordi Hereu

Des de Ciutat Vella Decideix es lamenta però l’actitud negativa que mostra l’alcalde de la ciutat Jordi Hereu, que es nega a col·laborar amb les plataformes que van apareixent a Barcelona. La plataforma de Ciutat Vella critica la falta de compromís del consistori municipal, que ha votat negativament totes les mocions presentades per intentar aconseguir el suport institucional a la consulta. Ciutat Vella Decideix confia però en desencallar la situació a la reunió que es mantindrà el proper 8 de setembre amb el primer tinent d’alcalde Jordi William Carnes. Des de l’entitat s’anima a la col·laboració de tots els veïns d’aquest barri amb gran presència del col·lectiu immigrant i del turisme.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
pasbort fletxa Vila-real
25 de juliol de 2010, 10.35 h

Enguany de moment ens estem evitant alló de JO votaré a CiU ...que si nabs que si cols....o JO el PsoE l´estomg sels ha fet petit de tantes mentides que s´han tragat!!i esperat!! que encara els en queden a cabaços....mireu... si jo tingués un Partit polític ja els havés fet veure la necessitat d´anar a dins de REAGRUPAMENT almenys salvaria la cara per les NOVES ELECCIONS...però aquesta gent fòra de MENTIDES i MES MENTIDES no saben aportar RES DIGNE!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5 Sílvia Martínez
24 de juliol de 2010, 21.11 h

Endavant, i felicitacions. Sobre Hereu i qui així fa, sempre és millor que ho digui clar que no pas que fes el paperet i paperina per darrere, o que subtilment mirés de fer-vos la guitza (d'aquestes jugades n'hi ha hagut i són ben emprenyadores).
L'alcalde es retrata, i a aquestes alçades de la història i de les consultes el retrat seria alguna cosa com ara: "oh, és que encara tinc un electorat a qui vendré la moto de que sóc respectuós i demòcrata, no heu vist com Zapatero ha vingut ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Andreu fletxa Barcelona
24 de juliol de 2010, 15.01 h

És la resposta més coherent a un estat espanyol que s'enfonsa dins la seva pròpia incompetència, 30% d'aturats reals (19% en xifres "oficials" del pp-psoe), desprestigi internacional amb la pitjor nota a Europa de la marca espanya pp-psoe, el pitjor fracàs escolar pp-psoe de tota Europa, la pitjor vergonya de identificar-se a qualsevol paraula semblant a spain, la fugida dels fabricants espanyols treien el terme spain dels seus productes per a poder vendrels al món sense boicot internacion... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
24 de juliol de 2010, 11.32 h

Els partits que no volen ni la llibertat ni que Catalunya sigui un estat, ja s'han auto liquidat. Ja no interessa a ningú!

Vols que Catalunya sigui un estat? Ja saps qui no has de votar!

Tal com es diu en albanès, "faleminderit shumë!" (moltes gràcies!).

Visca la Democràcia!
Visca la Constitució Catalana!
Visca la Llibertat!
Visca Catalunya Estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
pasbort fletxa Vila-real
24 de juliol de 2010, 10.32 h

Seran absurds? o son massa intel-ligents, és que no saben que avanç l´any podran VOTAR A FAVOR DE LA INDEPENDENCIA?...o el que pretenen ES QUE FRACASSE L´INDEPENDENCIA!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
24 de juliol de 2010, 06.15 h

Aquest neoborbònic alcalde de Barcelona, només dóna suport a referèndums sobre remodelacions de carrers com la Diagonal. I va batejant museus amb noms de personalitats franquistes. Simplement nefast.
Volem més democràcia autèntica! Menys tapadores partidistes!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.