directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 02:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les JERC acusen el conseller Nadal de mentir en afirmar que el Pacte Nacional d'Infraestructures preveu executar el quart cinturó

Gerard Coca: "va mentir, conscient o inconscientment"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les JERC acusen el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, de mentir 'conscient o insconscientment' durant la roda de premsa de la setmana passada on va afirmar que el Pacte Nacional d'Infraestructures preveu l'execució del quart cinturó, ara anomenat Ronda del Vallès. Els joves independentistes mantenen que no hi cap acord pactat entre els tres membres del Govern i que aquestes afirmacions del portaveu del Govern només s'entenen pel nerviosisme del PSC davant els pròxims comicis electorals.
jerc granollers gerard coca
Comparteix
   

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya han explicat aquest dilluns al vespre, en una roda de premsa celebrada a la seu d'ERC de Granollers, que el portaveu i conseller de Política Territorial 'confon els desitjos' del partit 'amb la realitat' en afirmar que el 4t cinturó es tirarà endavant perquè així ho contempla el Pacte Nacional d'Infraestructures de Catalunya.

El secretari nacional de les JERC, Gerard Coca, ha explicat que les joventuts independentistes a nivell nacional han decidit posicionar-se públicament davant les declaracions del conseller Joaquim Nadal perquè 'va mentir, conscient o inconscientment'. Coca ha afirmat que el conseller durant la roda de premsa per informar del Pacte Nacional d'Infraestructures de Catalunya va donar a entendre que 'el quart cinturó estava pactat dins el Govern' i per tant, que aquesta infraestructura estava inclosa en el Pacte i que s'executaria.

En aquest sentit, Gerard Coca ha explicat que el Pacte Nacional d'Infraestructures 'no inclou el projecte de quart cinturó' i només fa una breu cita sobre la necessitat de millorar la xarxa viària del Vallès. Coca ha remarcat que en cap cas 'hi ha un acord com a Govern', en aquest sentit.

Les joventuts independentistes remarquen que sempre s'han oposat i s'oposaran a aquest projecte faraònic perquè 'divideix el territori, destrossa diversos paratges naturals 'de la zona del Vallès i a més presenta 'un component d'especulació urbanística important'. Les JERC defensen un sistema d'infraestructures en xarxa dissenyat des del territori, les comarques , la millora de les carreteres locals i comarcals i l'aposta per una gran xarxa ferroviària de curt i llarg recorregut que eviti l'ús del vehicle privat i que permeti descongestionar la zona.

Concretament la proposta de les JERC amb el suport de l'associació ecologista ADENC és la millora del traçat actual de la carretera C-155 que uneix Sabadell i Granollers amb el desdoblament d'alguns trams.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Toni Pinyero fletxa Sant Fost de Campsentelles
6 de febrer de 2008, 09.10 h

Molt bé per els nois de les Jerc, per marcar posicions tant clares en defensa del nostre, territori tant de bo tots ho tinguessin tant clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Joan Ferdiu fletxa Cambrils
5 de febrer de 2008, 19.42 h

Molt ben fet, el que no se si Esquerra ho té tant clar....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
5 de febrer de 2008, 17.38 h

Molt bé les JERC, un cop més defensant la terra i mantenint-se coherents en el seu posicionament inicial contra el 4rt cinturó. Crec que la seva postura es la millor, per que potencia la xarxa local i no grans infraestructures que volen acabar amb el territori

Anims al jovent independentista de les JERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.