directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 00:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Laporta presentarà aquest vespre les línies mestres de Solidaritat Catalana

Després d'anunciar que la seva proposta de coalició independentista tira endavant

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Després d'anunciar que la 'Solidaritat catalana per la independència' tira endavant, els responsables de la crida a la unitat independentista, Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran comencen aquest dimarts una gira per Catalunya per tal de donar a conèixer la seva proposta de coalició. El primer acte de presentació serà aquest dimecres a la Facultat d’Economia i Empresa de la UB, on l'expresident blaugrana i els exmilitants de CDC i ERC explicaran les línies mestres de la seva proposta política. Els actes de presentació i suma d'adherits culminaran a l'assemblea del proper 11 de setembre, on tots els adherits podran votar la llista que concorrerà a les eleccions.
Segons els responsables de la 'Solidaritat catalana per la independència', la crida ha de tirar endavant per recollir la 'massiva resposta ciutadana' del 10J, que ha coincidit amb la nul·la resposta dels partits polítics parlamentaris a la proposta de coalició independentista. Precisament aquesta negativa a sumar-se a la coalició de Laporta és el que ha dut Alfons López Tena i Uriel Bertran a abandonar la militància de CDC i ERC respectivament.

Per presentar les línies mestres del projecte, els responsables han convocat un acte aquest dimarts a les 20 del vespre a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, en un acte que tindrà rèpliques arreu del territori per presentar la nova proposta política.

Un altre regidor de l'Entesa s'hi afegeix

Per altra banda, entre els més de 14.000 adherits a la crida de Laporta, Bertran i López Tena cal comptabilitzar-hi un nou regidor de l'Entesa de Progrés Municipal, vinculada electoralment a ICV. Després de l'adhesió de Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló, ara ha estat Robert Ara, regidor de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, qui ha manifestat públicament la seva adhesió a la coalició.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
atlasac fletxa Vila-real
29 de juliol de 2010, 11.17 h

Als Ramón-s del 13, Si no esteu segur de tenir un Partit INDEPENDENTISTA sempre tindreu el recurs per la vostra pròpia estimació de VOTAR la papereta INDEPENDENTISTA feta a mà si és necessari.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
atlasac fletxa Vila-real
29 de juliol de 2010, 11.04 h

NO COL-LA
Els que esteu a dins de REAGRUPAMENT sabeu que sou lo milloret de lo milloret que té aquesta societat catalana, que el TRAMPOS de Laporta ja ho portava TOT LLIGAT, menys una cosa que li veuriem enseguida la jugada...ell ja devia d´estar lligat a e.r.c. sino, no es compredria tantes arengues a la INDEPENDENCIA, però NO LA VOLEN ELLS L´INDEPENDENCIA, ells el que volen son les TRONES....i....continuar amb lo seu....REFERENDUM per allà el 2020? i nosaltres VOLEM la INDEPENDENCIA avan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Pol fletxa Barcelona
28 de juliol de 2010, 18.46 h

Estarem amatents al que diguin els tres mosqueters independentistes...
Consta que dos d'ells han començat la jornada amb un bon dinar, juntament amb la seva mascota Fàbrega (http://www.e-noticies.cat/cimera-al-little-italy-43238.html)
Suposo que aquest és el mateix estil de reunió amb què van decidir que trepitjarien el bon nom de la Solidaritat Catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
xavierespañol fletxa barcelona
28 de juliol de 2010, 16.12 h

jajajaja y estos mangantes quieren ser presidente , que se lo digan al barsa como lo dejo , la puerta presidente la puerta presidente , ojala ganara ,este hunde cataluña cosa que franco no pudo jajajajajaja


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Pep fletxa Manlleu
28 de juliol de 2010, 14.10 h

L'Ara, ja és un històric de l'anar cap aquí i cap allà. Va presentar-se per ERC, desprès per IC, a mitja legislatura va passar a Rcat i ara a SC. Si, si és un home que no s'aturarà fins......que trobi la cadira


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Àngels fletxa Igualada
28 de juliol de 2010, 13.54 h

SC de moment no és res més que una crida, una plataforma, de fet no ha fet ni assemblea constituent. S'ha de constituir després com a partit polític. Ara n'hi ha un de constituit que es diu així i que data del 1.980 i està promogut per antics feixistes, entre els quals l'ex-sobre d'en Laporta. Així que segons ells, l'hauran de constituir amb un altre nom o canviant algunes coses si es pot...
De moment, RCat és una associació i en molt breu temps farem el pas cap a partit polític. Però... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Ramon fletxa Manresa
28 de juliol de 2010, 13.34 h

#4 Haurem d'esperar que surti el Laporta i expliqui les linies mestres aquestes per veure-hi les diferencies, per altra banda RCat és una associació, no un partit, mentre que SCat és una plataforma politica, crec d'alguna manera són la mateixa cosa, però mentre RCat és un moviment social, SCat és una mena de partit.
Com deia s'hauran d'aclarir entre ells, de totes maneres encara queden dies per fer moviments.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Ramon fletxa Manresa
28 de juliol de 2010, 13.30 h

#3 Perdona, però Laporta no és advocat? Que m'ho diguessis de Nuñez, que té una constructora? però Laporta com a molt pot defensar els interessos dels seus clients en un afer de construcció, però ell directament no el veig, m'ho pots aclarir?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
28 de juliol de 2010, 13.10 h

#1 quanta raó. segurament Laporta no és un sant, ni el lider que jo voldria.. però és que ara ens governa en MONTILLA! i si guanya CIU què?? en Mas, en Duran i Lleida?? el 3%? el Palau de la Música? el cas pretòria??? Almenys Solidaritat ens portarà a la independència. per altra banda, ja ho vuerem si Laporta seria el candidat. entenc que els candidats els hauran de votar els associats/afiliats/inscrits a Solidaritat. quan més gent se sumi a Solidaritat menys imoprtància tindran les p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
28 de juliol de 2010, 12.19 h

#2 Baetulo, ja veurem. Si les enquestes mostren que treuran vots a ERC i que no sortiran o treuran 3 diputats, llavors no només no els atacaran sinó que els faran entrevistes. Però ai !!! si les enquestes veuen que estan guanyant electorat de CiU - futur soci de govern a Espanya que ha de mantenir la unidad de la patria - llavors els hi treuran draps bruts, insultaran, censuraran...Com sempre, res de nou. El poder ( Espanya+CiU) té mitjans poderosos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.